İyi akşamlar kızlar, 7 aylık oğlum var saçlarım platin sarıydi hamilelik ve Corona süreci derken benim 1 buçuk senelik bı dip boyam oluştu, kuaföre gitmeye cesaret edemedim evden çıkmıyorum aşı falan haricinde. Kendim boyayim dedim anneme gittim çocuğa baksın ben saçımı boyiyim diye, istediğim gibi açılmadı. Bir sonraki gün tekrar açıcı aldım tekrar denedim bitmeden oğlum çok ağlamaya başladı. Saçında açıcı olduğu için yaklasmadim yanına. Bı turlu susmadı dayanamadım kafamı strecle sardım poşet geçirdim falan aldım kucagima öyle sustu. Fakat saçım yine olmadı :D iki gün sonra normal sarıya boyayim bari eşitlenir belki dedim oğlumu uyuttum yarıda yine uyandı beni görmeyip annemi görünce başladı ağlamaya asla susmuyor yine dayanamadim bu sefer yarım bıraktim yıkadım gittim uyuttum. Saçlarım şuan yamalı eş.ek gibi o önemli değil de bu huyu değişir mi, bugün mesela annemle ablam geldi ben bulaşık yıkamaya gittim. Gittigimi görünce aynı şekilde ağlamaya başladı ben gidince sustu. Uzun sürer mi düzelmesi