0 oy
323 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
2 aylık bebeğim sizinki uyanır mı gece altını alırken 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Valla gece altını almaya kalksam kıyamet kopar sanırım yatarken değiştiriyorum bezini zaten büyük çişini yapmıyor uyanınca hemen değiştiriyorum altını sabah
-Reklam-
+1 oy
(5,369 puan) tarafından
Büyüğünü yapmazsa sabah namazında aliyordum
0 oy
tarafından
O zamanlar da sadece 1 kere kaka yaptıysa 2 kere alıyodum ama altını alınca mutlaka uyaniyodu 3-4 aylık olunca almayı bıraktım sabah uyanınca alıyorum 
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Değiştiremiyorum en son 12de değiştiriyorum,uyuyor,sabah 9-10gibi uyanıyor o zaman değiştiriyorum.Gece değiştirmeye alisirsa gece gündüz kavramı olmaz ve her gece uyanir
tarafından
9.30 da aldım enson 11 de uyudu şimdi emzirdim pişik olur diye korkuyom daha fazla
(6,200 puan) tarafından
Pişik olması için üst üste sürekli yapıp saatlerce degisilmemesi lazim
0 oy
(3,275 puan) tarafından
büyük tuvalet yapmadığı müddetçe degistirmiyorum 
0 oy
(13,516 puan) tarafından
Büyük tuvaletini yapmadığı sürece değiştirilmez alışırsa hep öyle devam eder alma sende
0 oy
(168 puan) tarafından
Emzirmeden once bezini değiştiriyordum 2 saatte bir emzirme bez degistirme hastane rutini devam etti 6 aylik olana kadar..prematüre oldugu icin uykuluyken emmiyordu kusmamasi icin once bez degisimi sonra emzirme 
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Ay bizimki bir işemede değiştirtiyor. Millet 4  bezle gün geçiriyor biz hala en az 9-10 tane. Tamam daha 35 günlük ama mama bebesi sütlü değil. Düzene girer mi acaba? Mama verdiğim için her türlü uyanıyor benimki zaten. Genelde değiştiririm tekrar uykusu bölünmesin diye ortalama 3 saatte bir maksimum. 
0 oy
(15 puan) tarafından
Benimki 9 aylik yatarken değiştiririm. Sabah 8 de uyanir 10 gibi büyük çişini yapar öyle degistirirm 
0 oy
(3,237 puan) tarafından
Valla canim her emmeye kaldirdigimda alirdim ben bezini cabuk oisik olurdu benimki
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Gece 12 gibi temiz bez takıyorum büyük yapmazsa sabaha kadar kalıyor bir kere gece altını değiştirdim o bana 2 saat é mal oldu bir daha yapar miyim :D
0 oy
(319 puan) tarafından
Buyuk tuvaletini yapmadikca almıyorum canım . Yatarken degisip kalkinca tekrar degisiyorum sadece çiş olunca
0 oy
(7,121 puan) tarafından
11 aylık kızım var . Doğduktan 1 ay sonra gece altını değiştirmeyi bıraktım. Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor canım.. 
0 oy
tarafından
Akşam yatarken değişiyordm büyük tuvalateni yapmaz akşam sabah erken değiştiriyorum artık büyüdü 14 aylık şuan

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 140 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nurr3 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eminebbk (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 732 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 177 göst.
8 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (548 puan) tarafından soruldu

406,132 soru

12,176,090 cevap

36,654 kullanıcı

...