0 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Annecikler merhabaa ☺☺❤❤

Arefeniz mubarekk olsuunn bayraminiz kutluu mutluu olsun rabbim tekrarina nasip etsiinn..
Ben 16 haftaligim ve sanirim ilk kez bebegimi hissettim❤ Sol kasik tarafimda icimde bi dalgalanma balon patlamasi gibi biseyler hissettim dunden beri icimde garip bir korku vardii bisey oldu bebegime hissii. Sukur arada kasik agrilarim disinda bi sorunum yok ama bebegimi hissetmekk (umarim bebektir☺) cookk guzel bir duyguuu. 
Okadar mutluyumkii sanki beni rahatlatmak icin anne ben burdayim ve saglikliyim dedii❤❤
Rabbim evlatlarinizin ayagina tas degdirmesiinn

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
bebek kz masallah tam vakitleri hissetmek icn ufak ufak :) ❤️
tarafından
bnde 15 16 haftalarda ama 13 haftalikken de iki kez hss
tarafından
bende nabiz gbi hssediodum ama bilemiodum ney oldugunu kuzumm ama bugunkinden emin oldm sanirim☺
tarafından
kz eksik yazmsm gonderms yaziyi haberim yk :)) aynn bn de 3 aylikken hissetmstm iki kez snra daha hc hsetmdm  16 haftalara kadar  smdi allahhh :)
tarafından
olsuunn hss yazmissn anladm ben canim :D ne guzell yaa sagliklaa kucagna al inss ❤❤
tarafından
amin ins cnm hep birlikte alalm ins kucaklarimiza ❤️
-Reklam-
0 oy
(4,752 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn inşallah aminnnnnnnnn canım benim hayırlı arefeler iyi bayramlar şimdiden sana da canım bebek hareketi olabilir tatlım bende ilk hareketini 16ıncı haftada hissettim hadi gözün aydın çifte bayram yaşattı sana yavrun rabbim bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Bir avazda kurtarsın inşallah canım benim 
tarafından
deryaamm kuzumm tesekkr ederm.ne guzel yazmissin rabbum tum anneleri.kurtarsin saglkla kucagmza almai.nasip etsinn insallahh.  cook mutlu olduumm gercekteenn ne mutluu bana yaa ❤☺☺
(4,752 puan) tarafından
Rabbim daim etsin inşallah bozmasın tatlım rica ederim canım benim sağol tatlım
tarafından
☺☺☺☺☺☺❤❤❤❤❤❤❤
(4,752 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından

Bebişindir cnm bnim hadi hayırlı olsun bundan sonra hissedersin büyüdükçe de zaten halay çekiyorlar :D

tarafından
Yaa ne guzell duyguymus canim halay icin braz beklemem gerekick artk bukadrinada skurr :D
tarafından
Evet azııck daha daha ama zaman çok çabuk geçiyorr annesi artık bir süre sonra ki o süre uzak değil hareketlerini net hissedip varlığını farkediceksin hemen geçer zaman keyfini çıkar cnm bnim ❤️❤️
tarafından
tesekkr ederiimm caniimm ❤☺ rabbim bu duyguyu herkese tattirsin ins sayili zman cabuk gecer bi bakmissin kucagimizdalar..
0 oy
(2,172 puan) tarafından

oyy yerim ya anasini da dusunurmus :)<3 tabiki bebek hareketidir o ama her zaman hissetmezsin :) Allah hayirla kucagina da almayi nasip etsin <3

tarafından
caaniimmm nasl icimi rahatlatti ya bi bag bukadar kuvvetli olabilirmi analik bagindan baska bilemioruumm❤❤☺ amiinn canim sende sagliklaa kucagina al inss oglusunuu
(2,172 puan) tarafından
aminn insallah canm benm :) insallah seninki de ilerde boyle ziplayip durur seni rahat birakmaz :D
tarafından
insallahh canimm raziyimm☺☺
0 oy
(794 puan) tarafından

:)) bebegini hissetmissin canim uc haftaya kadar karninda kucuk tekmecikler de hissedeceksin inşallah  :) 

tarafından
ayy ne guzell ins kuzuum rabbm o gunleride gostersn ins ☺❤
(794 puan) tarafından
Insallah :)) ben  iki gun önce  karnimin  kucuk  dalgalandigini gordum icimde kayiyor gibiydi  bebek. Kucuk olduklari icin daha pek kendilerinu disariya gösteremiyorlar sadece hissettiriyorlar
tarafından
sen nekadarliksin canim
0 oy
tarafından
Evet cnm bebişin o :) bende de damar atar gibi olmştu. Git gide balık kayması gibi olmştu :) öpüyorum. Hayırlı bayramlar şimdiden :) 
tarafından
ahh ne guzell ilerleyen zmanlarda daha net hssedicm ins canim ☺
bende seni.optuum hayrli bayramlarr kuzumm❤
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Bende de öyle olmuştu gözün aydın tekmelerde gelir yavaş yavaş artik son zamanlara doğruda canını acıtacak çıkmak istiyorum yeter diye şuan o durumdayım arabada oturuyorum ama ne mümkün rahat durmuyor inan kaburgalarımın üzeri hemen göğüs altım uyuştu resmen acidan
tarafından
ayy gunler gectikte hamilelikte zorlasiyor tabi her haliylee.. dogumdan sonra ozlersin.belki hamilelik gunlerini☺ saglikla kucagna al ins canim
(3,452 puan) tarafından
Dün akşam yeni doğum yapan bi arkadaşa gittik diyor insan içerde kalsaydı diyor bazen :)) insaallah canim sende
tarafından
:))) yaa ne zorrduurr ilk aylarr
sagoll canimm☺❤
0 oy
tarafından
Aman da aman
0 oy
(164,168 puan) tarafından
ikinci ne zaman

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,496,602 soru