0 oy
896 göst.
Diğer kategorisinde (94 puan) tarafından
Selam kızlar yine ben yine merak ettiğim bir konu normal doğumda tuvaletinizide yapıyormuşsunuz o ıkınmayla beraber doğrumu? Eşimde doğuma girecek bunu duyduktan sonra vazgeçmeyi düşünüyorum :( bide ben almanyada yaşıyorum hani Türkiyede lavman yapılıyormus sanırım burda durum nasıl ilerliyor? 

39 Cevaplar

0 oy
(122,600 puan) tarafından
Bak yurtdisindaysan tipa takiyolar makattan dişki cikmasin diye ben bekcikadayim bana tipa takyilar idrar yapmamak icinde igne yapiyolar girsin esin bisi olmaz
(94 puan) tarafından
Hadi ya bunu kendimiz mi istiyoruz
(122,600 puan) tarafından
Yok ben istememistim hatta bilmiyodum bile dogum aninda yapmislar
(94 puan) tarafından
Ay bende sorayım bunu teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(582 puan) tarafından
Büyüğü yapmasan bile küçüğü yapabilirmişsin öyle de bir durum var ama eşin açısından takma derim ne olacak ki hayatı paylaşıyorsun sen orada bir can getireceksin dünyaya o ay bu ne mi diyecek bunu diyecekse zaten ondan hiçbir şey olmaz. Ben doğumdan sonra idrarımın geldiğini hiç hissetmedim eve geldik altıma kaçırdım resmen psikolojiyi etkiliyor bunlar ama çok çok normal şeyler takılma derim 
(94 puan) tarafından
Haklısın aslında teşekkür ederim
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Ay evet ben yapmıştım ama o an umrunda olmuyir o zaten
(94 puan) tarafından
Doğru diyorsun :)
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Dogumdan once lavman yapmislardi ama ben ikinirken yaptim yine ama acikcasi hic utanmadim cunku tek derdim artik bi an once dogurup oglumu kucagima alayim oldu o yuzden bence stres yapma olsada aa niye tuvaletini yapiyosun demez kimse :) o anin sonunu dusun gerisi bos canim 
(94 puan) tarafından
Haklısın canım teşekkür ederim :)
0 oy
(4,857 puan) tarafından
Bende duydum onu ikinmayla yapan varmış ama Allah'a şükür öyle birşey olmadı sırf bu sebepten dolayı da normal doğum istememek saçma en iyisi normal doğum en sağlıklısı normal doğum 
(94 puan) tarafından
Yok canım tabiki öyle bunun için normal doğumdan vazgeçmem de böyle bisey olduğunu duyunca şaşırdım :)
0 oy
tarafından
Canim eger kabizsan lavman yaparlar deyilsen yapmazlar sende yapma dersin onlara . Bn kabizdim yapqnq kadar canm çıktı ve lavman vermediler catalda zorlq yaptirdilqr
(94 puan) tarafından
Anladım canım teşekkürler
0 oy
(144 puan) tarafından
Doğuma yarım saat kala lavman yaptılar doğum sırasında olmadı öyle birşey 
(94 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(9,419 puan) tarafından
Bende 2 kere normal doğum yaptım öyle bişey olmadı hiç çok şükür
(94 puan) tarafından
Inşallah bende yaşamam :)
0 oy
tarafından
Eşimle doğuma girdim .

Doğumdan önce lavman yaptılar. 

Ne var ne yok içerde bosalttim:) 
(94 puan) tarafından
Haha hadi ya bide öyle bir ihtimal var yani :)
tarafından
Hayır canım eşim doğuma girmeden önce bosalttim tualete gidip:) lavman yapilmazsa böyle bir ihtimal var
0 oy
tarafından
Lavman yapiliyor yatisin yapilir yapilmaz
(94 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(409 puan) tarafından
Bende yapmadım hatta ebeler zorladı daha çok ıkınıyım diye altıma bez serdiker çömeltip yap diye zorladılar ama yapamadım ama yapanlarda var ve bence utanılacak birşey değil
(94 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(2,267 puan) tarafından

Oğlumda lavman yaptılar başıma öyle bişey gelmemişti ama kızımda lavman yapmamışlardı çünkü sabah kahvaltısında pek bişey yemeden gittiğim için yapmadılar çok çok az bişey olmuştu:angel:

(94 puan) tarafından
Anladım teşekkürler
0 oy
(5,567 puan) tarafından
Ben doğumda ıkındığım zaman Hemşire bana kakanı yap diyordu kakanı yapıyor gibi ıkın dedi galiba yaptım da hatırlamıyorum sancıdan dolayı ama bana öyle dedi
(94 puan) tarafından
Hadi ya anladım teşekkür ederim
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Bana lavman yapmışlardı hiç öyle Bi derdim olmadı 
(94 puan) tarafından
Anladım teşekkürler
0 oy
(891 puan) tarafından

Bnm hemsireler ikinamadigm icin kakani yap ikinarak diyorlardı cok az bisey geldi doğum aninda. Ama o an aklin onda degil inanki dogurayimda kurtarayim derdindesin. Bende senin gibi cok korkuyordm bu konuda :D

(94 puan) tarafından
Çok haklısın aslında :D
0 oy
tarafından
5 tane doğum yaptım 

Lavman da yapılmadı. 

Ama başıma gelmedi yanı. 
(94 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(95 puan) tarafından
Canım ablama doğumdan önce bir ilaç vermişler ,hemen WC ye çıkmış bağırsaklarını hep boşaltmış lar ki öyle bir durum yaşanmasın diye, 
(94 puan) tarafından
Ben bunuda bir sorayim canım teşekkürler
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Bnm dogumumda lavman yapmadilar cnm maalesef bnde oldu..bazi hastanelerde yapiyolarmis bnde yapmamislardi
(94 puan) tarafından
Anladım canım teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 393 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Tugceee (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 284 göst.
15 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sinos2194 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 309 göst.
+1 oy
3 cevap 188 göst.

404,550 soru

12,119,020 cevap

36,468 kullanıcı

...