0 oy
577 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (127 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Mmmmbnhj

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Kaynanin anlayis gostermesi gerekirdi, oda oglunu özlemiş hasret gideririm diye dusunmus olabilir. Ucuz esyaya oglum sen goruyorsun sana senin ihtiyacin olmaz ama bana haber et gidip bakarim belki ihyiyacim olur da alirim diye demistir. Guvece gelirsek, beğendiğini dile getirmiş. Begenediyse hediye edebilecegini soyleyebilirdin, şoka surekli geliyor birdaha ki geliste kendime alırım anne. 15 20 tlik birsey sonuçta gönül almaktan daha degerli degil benim icin. 2 3 hafta önce pazara gittim, mutfak icin el havlulari vardi yeni gelmisti 3 tane aldim. Eve geldim mutfak masasina biraktim yikamak icin. Aksam yemegi yapıyordum kaynanam geldi oturdu masaya, kizim bunlar ne yenimi aldin dedi evet anne okadar tatlılardı hemen aldim dedim. benim öyle şeyleri sevdigimi bilir. Dedim sec birtane senin olsun, yok kizim sen kendine aldin ne yapacam ben dedi, yok israr ettim sec birtane seçmedi ben kendisine en begendigim deseni verdim. Okadar mutlu oldu ki anlatamam 7,5 tlik birşeydi 

tarafından
Tek bir oğlumu var, insanin ihtiyaci oldumu oglunu çağırır, oglundan yardim ister. Bunda kizacak ne var onu anlayamadim. Kaynanani tanimiyorum huyu suyu nedir sen icindesin biliyosun hani anlattiklarindan cikiyorum yola hani bunun için kizmazdim ben.
tarafından
Insan niyetini bilemiyor, cogu insan gelini cekemiyor herseyi goze batıyor kuma gelmis gibi görüyor. Iyi niyetimizden iyi düşünüyoruz Allah yardimcimiz olsun
(127 puan) tarafından
Tek bi oğlu bide kızı var onunla yaşıyor. Ihtiyacı var tabiiki gitsin yapsın orasına bisey demem ama sürekli olunca sinir bozucu oluyo eee bizimde ihtiyacımız var gelsin diye bekliyoruz ama geldiğinde anasından sıra gelmiyo bize. Pikniğe gidiyoruz pesimize takılıyo bize geliyo kalmak istiyo. Halbuki evi çok yakın. Bize gelecek gel beni al dio gidecek beni bırak dio. Servis gibi sürekli al bırak al bırak.
tarafından
Tek oglu ise normal karşılaman lazım hoş gör ince düşünemiyor belliki, sabret ki karşılığını alasın. bunun icin kendini sıkmaya degmez, neler var neler. Bu benim ki ne dersin. Olur mu canim Allah saglik siihat versin
(127 puan) tarafından
Canımı sıkmıyorum ama bu kadın yarın birgün yaşlanacak ve zaten beraber yaşayacağız şimdiden böyle bıktırırsa kendinden sonra nolur.. oysa ben severek gelmesini bakmayı isterim
-Reklam-
0 oy
(220 puan) tarafından

Bayaa cinsmiş kaynanan canım oğlunu senden kıskanıyodur ondan gitmek istememişyir bence 

0 oy
(468 puan) tarafından

Açık açık kıskanıyo oğlunu senden ....

(127 puan) tarafından
Ee canım oğlunu yemedim yaa alsın götürsün:))) pikniğe gittik geçenlerde onlarda katlanan sandalyemiz kalmıştı annemden alayım geçerken dedi yukarı çıktı aşağı bi indi sandalye yerine anasını da almış hemen pesimize düştü geldi. Oysa ben ailecek piknik yapmak istiyordum o gelince görümcem de geldi arabada tıka başa gittik geldik. Ayaklarımızın altı bile dolu heryer tıkış bikis

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 699 göst.
19 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 599 göst.
19 Nisan 2019 Aile & Aşk kategorisinde Oğlan annesi (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 588 göst.
22 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Nur2 (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 190 göst.
28 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mervem (61 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,370 soru

24,029,834 cevap

328,642 kullanıcı

...