0 oy
365 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,330 puan) tarafından
Kizlar iyi geceler ❤️ dün hastaneye gittim 2300 dedi doktor 35 haftaligim 34 le uyumlu dedi bende kilo alır diye iki haftadır kaşar peyniri muz sütle yaşıyorum her sabah biraz pekmez su koyup içiyorum, iki hafta sonra gel anesteziyle görüşelim dedi bir hafta sonrada alicaklar , ozmna kadar kaç kilo oolur acaba ne yiyim ne içeyim artık şaştım kaldım kayınvalidem vitamin almiyosun güneşe çıkmıyorsun o şöyle dedi bu böyle dedi diyip duruyor eşimle beraber ://

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sağlığı yerinde olsun canım sıkıntı olmaz inşallah 36. Haftada 3.330 dü kızım dokotr 4 4,500 doğar dedi kızım bir çıktı mı 3,350 bende kasar muz falan yedim niyeyse hamilelik psikolojisi ya kilo alsın diye bana yaradı ben yedikçe ödemelerin kilom arttı 
(1,330 puan) tarafından
Hmm bnd 10 gündür çok yiyorum  suana kadar 13 kilo aldım bakalm
tarafından
Sağlığı yerindeyse sıkıntı yok canım doğunca daha güzel alır
(1,330 puan) tarafından
Yok valla hiç degismedi ilk kızım 30 haftalık doğdu 2200 şuan 2 yaşında yeme içme sikintisida yok ama 9 buçuk kilo:D
tarafından
Bünyeyle alakalida belki bu kızın tosbik olur :)
-Reklam-
+1 oy
(3,675 puan) tarafından
2400 gr dogum yaptım 38.3 haftada bişey olmaz sen dogdugundan emzir gerısı güzel olck
(1,330 puan) tarafından
İnşallah bakalım ilk kızımda 30 haftalik doğdu 2200 o iyiydi ama bunda herşeyi yapiyrium zayıf uzukuyroum insan istiyor ister istemez biraz büyük doğsun ele avuca gelsin
(3,675 puan) tarafından
Oyle tabi
+1 oy
(79 puan) tarafından
Hic sıkinti yapma  ben 38 haftadaydım 2 550 doğum yaptim neler yrmedim kii kilo almasi greri ledi dedi doktor tahliller yapildi hic birsey cikmadi hamilrliğimde balik haplari   muz kabak cekirdekleri  ayy herseyi yaptim  hastaneden ciktiğimizda      2 kilo 480 civarindaydi şumdi 47 günlük en don 28 eylülde gitmıstim 4 kilo 220   olmustu sen bol bol duva et sutun olsun canim hic bisey olmaz benim brbeğim sukur küveze bile girmedi  ben gece gixli gizli mama verdim  sarilik olmasin doysun diye eve geldim ondan sonrs sutleeim oldu rabbim hayirlisiyls kucağina almayi nasip etdin sağlikls insallah 
(1,330 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah ❤️ ne güzel masalalh rabbim size bağışlasın insallah ❤️ bnede aynı herşeyi yapiyrium ama yok
(79 puan) tarafından
Olmayinca olmuyo  sıkıntı yapma yemene dikkat et   olacağina bırak  rabbim  en güzelini eyler sitresle  düşünceyle biyere varamiyoruz    inşallah sağlikla kucağina al bebeğini bol sütler dilerim canım
(1,330 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah ❤️
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Kuzum yedigin halde kilo almiyorsa neden uzuluyorsun saglikli olsunda kilosunu hicc kafana takma bide neden sezeryan ilk dogummu 
(1,330 puan) tarafından
Oyleeee istee ne bileyim ya insan ister istemez üzülüyor eşim dün diyor bizim orda bı abinin hanımı doğum yaptı bebeği 4300 doğmuş, oda takipçisi , ilk kızım 30 haftalık doğdu plasente asagi yerlesikti büyüdük sıra baskı uyguluyor du buyudukte acilmalarim. Olmuştu beklediğimiz biseydi doktor hep erken doğum olucak diyordu zaten ilk kızım 30 haftalık 2200 doğdu sdc ekmek kahvaltı çikolatası yiyidum bideee bunda tam tersii ama ne bileyim ne yapiyosam yok
(22,067 puan) tarafından
Kuzum sem artik son haftalardasin istesende cocuk kilo alamaz ki son haftalarda yedigin kendine gider bebege degil o yuzden sknti etme ya Sagliklica al kucagina bu daha onemli onun bunun dogurdugu kilo sayısına bakma sen
(1,330 puan) tarafından
Valla takmasak keşke ama istee ister istemez gözümüze sokuyolar valla doğru bnd çok kilo aldım hicbisey den kismadim hatta sevemdigim şeyleri bile yiyorum fazla fazla hemde ama yokk
0 oy
tarafından
Benim bebeğimde bir hafta geriden geliyor doktor yedeğinin içtiginin bi önemi yok dedi sıkıntı etme bu kadar
tarafından
Doktor dediki ya minyondur yani yapısı öyledir yada bebeği besleyen eş damarlarında sorun vardır ayrıntılı ultrason da ortaya çıkar.  Benimkine baktı normal zaten son haftalarda kilo alır almasa da sorun değil 2500 doğup gayet sağlıklı olan bebekler var dedi
(1,330 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum yanımda nst de yatan bı kadın vardı 36 haftalikdi 3 kiloydu bebeği özelikle yediğiniz bişey varmı dedim yok dedi ztn 5 aya kadar hep küstüm daha yeni yemeğe başladım benim beklerim hep öyle dedi diğer çocuklarında gelisik doğuyordu dedi ve kadın kilo bile almamış bn 13 kilo aldım bide
tarafından
Evet benim bebeğinde 2500 doğdu canım.
Yok ayrıntılı ultrasonda birşey çıkmadı.
(1,330 puan) tarafından
Benim ilk kızım 30 haftalık doğdu 2200 şükür gayet saglikk
tarafından
Aynen ama ilk ay 2 kiloya yakın aldı ve sindirim problemi çekti.
Bir dahaki hamileligimde çok kilo alsın istemiyorum zayıf doğduğu için kilo almaya müsait oluyor .
Sorun bendemi diye düşünmüştüm.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 286 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sena00 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,846 göst.
29 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 763 göst.
10 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 627 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,459 puan) tarafından soruldu

411,299 soru

12,381,357 cevap

43,220 kullanıcı

Kategoriler

...