İki gun ince doğum yaptım ilk değil dördüncü. Öteki dogumlarim da böyle olmadı. Hâlâ doğum sancısı gibi samci çekiyorum resmen. Kendi sancimla gittim açılma 6 cm ama sancı hafif diye suni verdiler bı anda sancim tavan yaptı. Dayanacak gücüm kalmadı üç doğum yaptım öyle acı duymadım ameliyat diye yalvardım resmen o sancıyi bana zorla çektirdiler acilmam olduğu halde direk doğuma alsalar dogurcak durumdayım. Ebeler dışarda ben oda da kıvranıyorum. Seslendim doğuma girelim artık dedim ebe çıktı bekle az daha dedi . Çıkar çıkmaz suyum geldi tekrar seslendim suyum geldi deyince doldular oda ya. Oda yı bı anda doğum haneye çevirdiler hep birlikte beş altı tane ebe bı telaş ki sormayın. İkinma dediler ama ihh demeyle dogdu çocuk hemen . Plesanta içerde kaldı alamadılar. Biri alttan elini soktu öte ki üstten baski yaptı beş altı defa ebe elini soktu soktu çıkardı diğer yandan oteki tam rahimin üstüne baski yapıyor. O kadar acıdı ki iki gün oldu ama hâlâ o agri o sancı aynı. Öteki dogumlarim da aynı gün hemen ayağa kalkmistim ertesi gun de gayet rahattim. Şimdi ayağa kalkinca tam rahimin icine bicak batıyor sanki ustten ayakta duramiduram küçük abdestimi yaparken aciyo sancı yapiyo içten. Hiç boyle olmamıştım. Kanama tehlikesi var dedi bu sancida bı ysndan çok tedirgin oldum.