0 oy
1,153 göst.
Diğer kategorisinde (463 puan) tarafından
Kaynanam çok laf sokan biri ama ben laflarının altında grnelde kalmam. Hamileyim, annem bana bişiker alıuo annemin aldığı her şeyin fiyatınınsoruyo söylrdiğimde de ayy çok pahalıya almış diyo. O kadar sinir bozucu ki. Kendiis her şeye boş para verebilir. Fiyatını bi daha söylemicem. 

14 Cevaplar

+1 oy
(3,740 puan) tarafından
Bana bu günlerde kaynana demeyin :@ dün oğluna benden için niye evlendin dio ***** kadin
tarafından
Biz severek evlendik oğluna derdi beni dunurcu gezdirrmedin iki kiz baktirmadin derdi sakadan ama alınırdım yani bnde tabi ayakkabini eskitmedin daha ne istion derdim aldigin seni kaynanadan bile saymazdi belji derdim
-Reklam-
0 oy
(16,397 puan) tarafından
Canı sıkılıyor  herhal de 
0 oy
(450 puan) tarafından
Hahaha kız aynı kaynanmn herşeyin fiytani sorar gecen eşim pisk kremi almış diyo melek vallahi mmt bunu 40tlye almış e dedim alsın mecbur alck çocuğu yani
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Ucuz olsa da ne o öyle ucuz ucuz şeyler almış mı diyecek :-D:-D sen de bilmiyorum de 
(463 puan) tarafından
Bundan sonra öyle dicem
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Söyleme ne söylüyon bn nereden biliyor de. Herşeyin fiyatını alırken sormuyorum. Sonuç alarak hediye olarak alıp getiriyor de. 
(463 puan) tarafından
Ben de bundan aonra öyle dicem
0 oy
(258 puan) tarafından
Benimki de aynı canım annem herşeyini aldı bebeğimin sağolsun biriciğim ama kaynanamin şurati hep aşık pahalıya almış bilmem neye almış yok erken almış yok bilmem ne ya sanane kadın aldı erkenden bitirdi bebeğin masraflı eşyalarını sen ne karışıyorsun annemin aldiklarina hiç mutlu olmaz ama kendi aldıklarını çocuk gibi sevinçle gösteriyor bende suratimi asıyorum sağol diyip çekiliyorum bir kenara **** oluyorum ya
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Söyleme canm düşünüp almış da torununa almış de ağızları durmuyor ki
0 oy
(542 puan) tarafından
O zaman pahalıysa daha iyisi ucuzunu sen al de kaynana na gıcık şey
0 oy
tarafından
Uff hep aynilar bana bebege hediye gelen  yelekleri takimlari hic begenmedi kendi tarafindan gelenleri öve  öve  bitiremiyo bende düşünüp  almislar ssagolsun biride bir binide bir deyip geciyorum hepsi aynilar
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Annem söylemez aldığı şeyin fiyatını de sende
0 oy
tarafından
Ben olsam derim valla almiyon bide alana mi laf yapion die 
0 oy
(47 puan) tarafından

Kiz sen işi bilmiyorsun.Bende söyledim anne ne gerek vardı çok pahalı diye ama annem kızıma ,torunuma feda olsun, size harcamayacağım da kime harcayacağım dedi diyeceksin ;)

0 oy
tarafından

Hediyenin fiyatı sorulmaz bilmiyorum de :ermm:

0 oy
(1,712 puan) tarafından
Soyleme benimki de öyle pahalı gereksiz fln diyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 258 göst.
9 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kayakaya (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 334 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,795 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 579 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 500 göst.
18 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,361 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,009 soru

24,409,009 cevap

350,765 kullanıcı

...