Kızlar kızım 14 aylık doğum gününde amcası bisey yapmadı bugün de görümcemn kızının doğum günü 3 yaşına giriyor ve kiza kuş alıyormuş tamam bnm kızım 1 yaşında belki biseyden daha öyle anlamiyo olabilr ama 1 amca yani ilk çocuğumuz bizimde elini kolunu sallayarak geldi doğum gününe. Görümcemle konuştum kuş alıyor o da diyor. İşte nişanlısı sana ne aldı dedi kaynm nişanlısı yani. Bende 1 tulum aldı dedm. Nişanlısı da oda kaynim şuan konuşmuyoruz kaynmla. Elini kolunu sallayarak geldi deidm. Para da mi vermedi dedi bende yok dedim. Sonra da aman bizden bisey istemsnde ben ondan bisey istemiyorm dedim ama. Bu yaptığı ilk değol kızım küçüktü bi gün kaynanama gttim görümcem de orda kaynim o kıza 1 takım almış gelmiş gözümün önünde verdi. Zoruma gitti. Bari beni gördün kardeşini odaya çek. Ben o kızın çocuğuna almadım sende deme fakan de kardeşine. Yada bana orda diyebilirdi. Doğdun beri bisey almış değil koca adam ama o yigeni herseyi yapıyor. O kiz kardeşinin çocuğu benm ki de erkek kardeşinn çocuğu başka da yok zatn. Mesele kız erkek kardeş degl o da yigen bu da yigen öyle değil mi akşam doğum günü var sizce tavrımı nasıl tutm