0 oy
520 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,304 puan) tarafından
Kızlar birlik oturuyorum sabah bebeği emzirir altını temizlee kaynanya veririm bende işimi yaparım bbeek  2 aylık ama sürekli yok çocuk irkiliyo uykuda yada boynu kısa gözü böyle şurası şöyle diyor çok güvenmiyorum çünkü çocuğun boyu çıksın diye boynunu çektiler yapmayın dediğim halde ne yapsam güvensemmi

16 Cevaplar

0 oy
(2,445 puan) tarafından
Güvenme tabi boyun çekmek nedir ya bebek sonuçta büyüyecek. Off bu kafadaysa biseyler bile yedirir 
(1,304 puan) tarafından
Olabilit ama ne yapym ya mecbur işler kalıyor yoksa
(2,445 puan) tarafından
Kalsın birlik oturuyorsunuz sonuçta her şeyi sen yapmak zorun da değilsin. Ben bebeği uyutcam sen ne bilim çamaşırları atabilir misin de supurebilir misin falan de. İş bölümü yapmak gerek
(1,304 puan) tarafından
Çok yaşlı kız bebeğe zor bakıyor 66 yaşında
(2,445 puan) tarafından
Oo tamam eski anane usulü o teyze. Yani karakterin nasıl bilmiyorum canım da mesela ben kaynanaya ya da anneme bırakıp iş yapmam hiç yapacaksam da bebek uyuyorken yaparım. Her gün tip köşe temizlik yapmam zaten. Bebeğin küçükmüş zaten 2 aylikken uykuda ağlaması irkilmesi normal.
(95 puan) tarafından
Ben gurbetteyim tek başımayım işler kalıyor evet .ya da Cook yoruluyorum tüm gün hem bebek hem iş yapmaktan.ki akşam ezanı okunur ev işi anca biter.ama bebegimden önemli değil boyun çekmek nedir ya . Bebege bir şey olsa evin temizliği içine mi sinecek?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oda onun torunu ya napicak kadin ruh hastasi degilse tabiki guven bukadar onyargili olmayin bisey olmaz :)
(1,304 puan) tarafından
Sezeryanlıydım yıkıyamadım bebeğimi ilk günler boynu çekmeside salk görümce dedi ver ben tutayım sen su dök bana yapmıycam dedi nerden bilym su döktüm baktım ***** sirkeliiyor çocugu ödüm koptu ya aldım hemen elinden
tarafından
Benimde iki kizimin ayalarindan ters cevirip vurdular uzasin diye aksine ben kaynanama yap dedim tuz muz okey sacma okadari ama guvenilmicek kadar da bisey yok bence tabi sen daha iyi bilirsin annesin sonucta
(1,304 puan) tarafından
Ya yaş 66 çok fazla eski bide benden gizli yapar o bilirim
tarafından
He gizli yapmasina karsiyim bak o senin cocugun ne olursa olsun herşeyden haberdar olman lazim o olmaz iste
(12,761 puan) tarafından
Gizli yapıyor ise cocugunu gözünün önünden ayırma bir yaşadığından ne kadar sakinabilirsen sakın
0 oy
(800 puan) tarafından
Boynunu çekmişler ne güveneceksin 
0 oy
(3,138 puan) tarafından
Yuh ya boyun çekmek ne tabiki de güvenme. Kızım 3 aylık hala boynu yok daha belli olmaz ki
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Tövbe tövbe nerde yazıyosunuz arkadaşım kaldımı boyle seyler 2aylik cocugun boynunu çekmek neymis 
(1,304 puan) tarafından
40 çıkmadan yapılması gerekiyomuş ve yaptılar sala.klar
(1,908 puan) tarafından
Yuhh yaaa aman kaçırmasaymış sacmalik
0 oy
tarafından
Valla Yaptılar karisamadim kelimesine okadar sınır oluyorum ki senin çocuğun ya senin nasıl izin veriosunuz ben olsam zerre yanlız bırakmam bide sürekli mana buluolar ya allahın yarattigina kirnagini yapsın bakiyim yapabiliio mu
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Beraber oturuyorsanız kaynanam bebeğe yanında bakıyordur yani gözüm üstünde olsun iş yapacak diye bebeği boşlama, napacakları belli olmaz Allah korusun eski kafalı insanlar duyuyoruz güya iyi olacak diye neler yapıyorlar bebeklere
(1,304 puan) tarafından
Haklısım ya diyim beşiğinde kalsın orda bak
0 oy
(392 puan) tarafından

:Oboyun çekmek nedir ya. Bebeği öldürecekler Allah korusun. Pek guvenilecek gibi değil

0 oy
tarafından
Ay sinirlerim bozuldu allah aşkına güvenecek yerimi kalmış tövbeler olsun ")) çocuğa ebemkari hurafeleri yapacam derken hiç eder valla demedi deme benim safoş kocişe gözleri küçük diye babaanne hanım rahmetli tutmuş da kazan karası sürmüş kör edecekmiş çocuğu iltihap olmuş gözü başı tüm yayılmış yapmayın öyle.seyler çocuğu boyun fıtığı eder çek sündür edecem derken 
(1,304 puan) tarafından
Geri kafalılar işte
tarafından
Oluyor öyle canım sen güzellikle uyar anneannem sağolsun bana öyle yapa yapa beni boyu  fıtığı etti şimdi bütün hayat kalitem sıfır başımın boynumun agrimadigi gün yok başımdan tutar ayaklarımı yerden keser şakalar ha sallardı boynumu kırsa kime me hesap verecekti acaba deli karı "))
0 oy
(91 puan) tarafından
Nasıl güvenilmeyecek bişey yok diyorlar anlamıyorum. Küçücük bebeğin boynunu çekmişler. Daha naapsın koparıp atmasını mı beklesin
0 oy
tarafından
Su gibi şuan onun boynu çekilir mi Allah akıl versin boynu zedelenirse felç kalır Allah korusun pusete köy ana kucağına köy yanına al uyutup işlerini gör ben öyle büyüttüm tek başıma 
(1,304 puan) tarafından
Öylede diyoe ver ben bakayım dur bugün vermiycem
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Cocugun boynunu cektiler dedikten sonra hala güvensem mi diye soruyosun canim..güvenmemen icin daha ne yapmalari lazm acaba..cahiliyetin zirvesini yapmislar daha ne yapsınlar 
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Niye izin veriyosunuz böyle saçma sapan işlere ya zaten onların kemikleri yumuşacık allah korumuş 
0 oy
(1,514 puan) tarafından
Vllha güvenme ya nsl bırakıyorsun eski kafalılar bn iş o kdr yapmam uyurken yardım ederim o kdr niye anne olan sensin çocuğu sen bak onlar yapsın bn hayatta teslim etmem
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Boyun çekme eskiden tüm bebeklere yapılırmış annem kardeşlerime yapardı boynu uzun olsun diye ama canım bana yapmamış benim boynum kardeşlerimin boynundan uzun yani boyun cekmeyle boyunu uzamiyor
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Ssen normal olamassin kusura bakma 

Yapma dediğin halde bunu yapmalarina izin vercene karsindakileri kovarsin hakaret edersin en doğrusu olurdu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 303 göst.
12 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Emirin Annesi 34 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 787 göst.
7 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde terslale (3,628 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 968 göst.
+1 oy
3 cevap 272 göst.

Kategoriler

1,496,511 soru

24,446,394 cevap

353,679 kullanıcı

...