0 oy
451 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
Merhaba hanımlar birkaç dakika önce eşime karşı şüphe duydum ... Elinde telefona bakıyordu ve gözüm birden üst taraftaki cama yansıdı neye baktığını gördüm sayfalardan anlaşılan o ki Instagram hesabında çünkü büyük bir sayfa ve aşağı inip duruyordu video dur fotograftir bu tarz şeyler vardı emin olmadığım için direk Instagram mı açtın diyemedim sadece telefonun ekranı cevirsene bir dedim bu sefer çevirirken önceki internet sekmesini açtı ve bayram tatillerine bakıyorum yine ne oldu diye çıkıştı .. dedim dikkatli bakınca merak ettim o yüzden öyle dedim diyip tartismadim çok ofkeendim ama ne yapacağımı bilmiyorum sosyal medya kullanmamasini istiyorum daha önce böyle birşey oldu tartıştık sonra alttan aldık birbirimizi gelip geçti şimdi emin olmadığım birşey için sinirlenmek istemedim en azından ona belli etmedim ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun bu konularda takintiliyim özgür mu bırakayım yoksa geçip karşısına hesap mı sorayım esimin sevgisinden zerre şüphem yok bana aşık ama sanırım gizlediği bir Instagram hesabı var güvenimi de kirmadi bu zamana kadar ne yapmalıyım kafam çok karışık ...

7 Cevaplar

0 oy
(2,348 puan) tarafından

En İyi Cevap
Oncelikle emin ol. Bna kalirsa instgram vs gbi sosyal hesp acmkta bi sakinca yok en azndan bn gormuorm ikimzde kullnioruz esmle. Sen rahatszsan ve esin bunu biliorsa gzli gzli kullniorsada kizmadan nedn gizli yaptgini en azndan senle paylasmasi gerktgni felan sole bnce kavga edilcek bi durm degl canm bole sudan sebeplerle tartsmayn
(54 puan) tarafından
Bugün mükemmel bir gün geçirdik bana çok iyi davranıyor sevdiğini belli ediyor sarar koklar böyleyken böyle yapması anormal geliyor bana .. ne bilim onu kaybetme korkusu var bende çok aşığım eşime 6haftalik da hamileyim tartışmk iliskimize yok sebepten zarar vermek istemiyorum iki arada bir derede kaldım kararsızlık çok zor
(2,348 puan) tarafından
Kaybetme korkundan dolayi kullnmasini istemiosun anldgm kdaryla ama malesef ordan olmasa kaybedecksek baska turlude kaybederiz. Sana olan sevgisnden eminsen cok sıkma bunaldignda daha cok gzli sakli is yaparlar rahat birakiomus gbi davran ki senden saklamasn gizlemesin cnm.
En azndan arkamdan is mi cevirio suphen olusmaz cnku bilirsnki senden birsey saklamior emin olursun ;)
(54 puan) tarafından
Teşekkür ederim tavsiyen için bende öyle yapmaya karar verdim ;)
(2,348 puan) tarafından
Hadi bakalim Allah sohbetinizi artirsin huzuru eksik etmesin sizden..
(54 puan) tarafından
Amin canım sizinde insallh :)
-Reklam-
0 oy
(54 puan) tarafından
Sosyal medyayı sevmiyorum bunu demek istedim klavyenin azizliği ne uğramisim 
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Hesap kullanmasini istemiyorsan ve senden gizli acmissa al telefonunu kurcala gorunce de hesap sor yani ben olsam boyle yaparim
(54 puan) tarafından
Bir yerde okumuştum kendinizi kötü hissedeceğiniz hicbirsey yapmayın hayatı akışına bırakın diye şimdi o geldi aklıma ama hesap da sormak istiyorum ne yapsam kararsızım
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Bi baksan canım bi ara tlfnuna var mi instagram hesabi biseyi ? Varsa ona gore konuşursun edersin emin olmadan birşey denmez
(54 puan) tarafından
Yüklü uygulama değil googleden girmiş telefonda parmak izim filan var herseyini söyler böyle yapması beni çok kırdı :'(
(9,650 puan) tarafından
Google geçmişinde bakamazmisin canım ? Yada acik  acik şöyle camda böyle bi yansıma vardı ve öyle yaptığını gördüm neden tlfnuna bakmadan sana sormak istedim kafami kurcalayıp duruyo içimi  kemiriyo  desen
(54 puan) tarafından
Bu konuyla alakalı 1 kez daha tartıştık ve o haklı çıkmıştı bu seferde öyle olursa sen bana guvenmiyorsun diyip durak eşim laf eder böyle şeyleri bayram günü kırık kalp olcaz birbirimize karşı yine aynısını yaşarız diye korkuyorum
(9,650 puan) tarafından
Fark ettirmeden baksan ? Yada bi süre daha akışına bırak zaten bu şekild e birşey varsa bir şekilde sen bunu fark eder görürsün
(54 puan) tarafından
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum:)
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Yasak olan her zaman tatlı olur. Bence Instagram hesabi gizli acmissada hiçç kızma çünkü merak ediyordur şuan Instagram olmayan yok. Ona Instagram açabileceğini şöyle belki kendi itiraf eder
0 oy
tarafından
Hata sende gördüğün an ne o dicektin bu kdr basit şimdi için içini yesin ne diyim yapck bsy yok 
(54 puan) tarafından
Basit olarak gördüğün kimileri için çok da önem arzediyor olabiliyor çoğu zmn benim eşim için de öyle farzedelim ki yanlış gördüm ve eşim haklı çıktı o zmn ne yapcam ona güven duymadigimi düşünecek ve daha çok gizliycek o sebepten en iyi yastık vicdandır diyip yatağıma uzanıp bebeğimi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Google activity yaz bak canım geçmişi silse bile orası silinmiyor orda çıkacaktır nereye girip çıktığı 
(54 puan) tarafından
O onun ozeli oluyor ama karı kocayiz diye onun alanlarını ihlal edemem ki eğer sen yapıyorsan sende yapma olur ya birgün canını sıkacak birşey görürsün sonra üzülürsün boşver bana tavsiye verdiğin için teşekkür ederim ama o kadar ileri gitmem bana yakışmaz :)
(1,431 puan) tarafından
Valla kocamın benden gizlediği bir instagram hesabı olamaz gizlimiz saklımızda yok çok şükür ben gerek görmüyorum zaten. Şüphe duyduğunu söyleyen sendin kuzum o yüzden fikir verdim içimde bir kuşkuyla yaşayacağıma bakardım

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 125 göst.
30 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pelin1 (679 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 145 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eylulannesi. (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 28 göst.

412,408 soru

12,415,596 cevap

45,009 kullanıcı

Kategoriler

...