Merhaba hanımlar birkaç dakika önce eşime karşı şüphe duydum ... Elinde telefona bakıyordu ve gözüm birden üst taraftaki cama yansıdı neye baktığını gördüm sayfalardan anlaşılan o ki Instagram hesabında çünkü büyük bir sayfa ve aşağı inip duruyordu video dur fotograftir bu tarz şeyler vardı emin olmadığım için direk Instagram mı açtın diyemedim sadece telefonun ekranı cevirsene bir dedim bu sefer çevirirken önceki internet sekmesini açtı ve bayram tatillerine bakıyorum yine ne oldu diye çıkıştı .. dedim dikkatli bakınca merak ettim o yüzden öyle dedim diyip tartismadim çok ofkeendim ama ne yapacağımı bilmiyorum sosyal medya kullanmamasini istiyorum daha önce böyle birşey oldu tartıştık sonra alttan aldık birbirimizi gelip geçti şimdi emin olmadığım birşey için sinirlenmek istemedim en azından ona belli etmedim ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun bu konularda takintiliyim özgür mu bırakayım yoksa geçip karşısına hesap mı sorayım esimin sevgisinden zerre şüphem yok bana aşık ama sanırım gizlediği bir Instagram hesabı var güvenimi de kirmadi bu zamana kadar ne yapmalıyım kafam çok karışık ...