0 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (6,087 puan) tarafından
Sorumsuz bir anneymşm emzdrrmrkten bşka bşey ypmıyormuşmuşm kız kusuyor önlüğü önune veryom boğulck dyor çıkaryor elbisesi ıslanıyor ağız mendili ile slyom kıyafete bulşsyor uyuduğu zaman senun yuzndrn hsta olck dyır sabaha kdr uyuımuyoum heryerım ağryor sankı o doğurmuş sabaha kadar sankı hep o. Bşnda yardmcı olıyor burnnmdan getryor altını degşttyom hızlı hızlı ol dyor elbisesini gdyırum uç dyor resmn kaç kere byle kafama vurdu geçm gun annemle konuşyor du anneme onun önünde syledm annem bnm kızıma bız elimizi surmemşz sen kimsin ki vuryorn dedı asla ksrşmamş bna bebek oldugundan berıdr kendını rezil etmiş sankı kımın çoçuğu yokk bıktım artık ilk çoçuğum ben napim 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
O sana vurunca sende ver kızı kucağına al bak de yapamadığı bişi olunca vur kafasına mal mısın de 
(6,087 puan) tarafından
Yok pis dayak yersn dyor bnde ağzımdan butun küfürle ri edyorum hıç umrumda degl
tarafından
Ne demek pis dayak yersin ararım polisi kim dayak yiyo görürüz de
-Reklam-
0 oy
(3,700 puan) tarafından
Görmemişin çocuğu olmuş çok biliyorsa kendi baksın bir daha tekrarlarsa ver çocuğu kucağına bir saatliğine çok dışarı bakalım bakabiliyor mu
(6,087 puan) tarafından
Atyorum yuzune bazen ağzımdan geln lafı syluyorm zaten gazlı bebek uyutmuyor oda kendını rezil etmiş sankı nedr yaa
(3,700 puan) tarafından
Allah sabır versin sana o da zor ya senin edin kadar olmasa da Bi ara benim eşimde kızıma en küçük bir şey olsa benden bilirdi çocuk yaramazlinca gözüyle görünce ikincide gelince duruldu
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Aslaa sessiz kalma.o nasil is bebegini ancak sen iyi babilirsin  kariatirma asla sessiz kalma bole devam.eder bak
(6,087 puan) tarafından
Her b.oka burnunu sokuyor ben anneyım sana mı sorcm dyom vlla psikolojimi bozuyor
(45,018 puan) tarafından
Erkek niye kadin seylerine karisir ben anlamiyorun yav erkek erkekdr kadin kadin dir sen sabah gi kendi isine bak kadinda evde bakicak benim esimde bazen bole yapar terslerim terslemezsem daha cok yapicak.cunku kaynanmda kac kez kizde sen ne karisiyon anasi bilir o bakar susuturur sen gec otur diye tersledi yani biz musade etmedik.ole olmasina simdide hic karismiyo zaten benim 2.ci cocuk ilkteki gibi karismiyo
(6,087 puan) tarafından
Bu kızına çok düşkün aferdesın.b.okunu yıyım dyır gıt işine herşeye burnunu sokma bee adam
(45,018 puan) tarafından
Duskunluk baska ama seni bunaltircasina yaparsa o zor iste
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Sen kimsin de bana vuruyon ** de kendini bı *** saniyo heralde.Cok biliyorsan kendin baksin.
(6,087 puan) tarafından
Vlla çoçugu olmuş huyunu degşmş bıktım artık
0 oy
tarafından
Al çok biliyorsan kendin bak de ver kucağına 
(6,087 puan) tarafından
Vlla atyom yuzune ağzımdan çıkan herşeyı syluyorm yoruldum artık gerçektn
0 oy
tarafından
Saçmalıyor haa,madem çok düşünüyor o baksın 1 günlüğüne , uzaktan durup babalık taslamasin,

Kimsenin anneligimjzi sorgulamaya hakkı yok yaa offff çok sinir oluom buna ..
(6,087 puan) tarafından
Ayyy vllah aynen bnde maf oldum artık
0 oy
tarafından
Eşini kesin bir dille uyar ver bebeği eline al sen değiştir o zaman üstünü de veya kaynanana yakınsanız ona söyle o uyarsın benim eşim de bana kızıyodu kaynanama söyledim karışma kadına dedi benimki suspus
(6,087 puan) tarafından
Ben kaynanma syldm ablama anneme syldm yıne aynı vlla
tarafından
O zaman başka odada değiştir altını üstünü çocuğun görmesin o gerçi bak şimdi söylüyorum ilerde o çocuk hareketlensin emeklesin ayağa kalksın her düştüğünde suçlu sen olacaksın o yüzden çok kavag edeceksiniz. Başlarda benim eşim de seninki gibi bana karıştı dedim ya kaynanama söyledim diye şimdi 10 aylık oğlum ayağa kalkıyo düşüyo her düştüğünde çocuk ağlamasa bile eşim kalkıp hii düştü vau sen bakmadın ben de sen hiç düşmeden mi büyüdün diyorum şimdi de bundan kavga ediyoruz bakalım yakında patlıcam eşime de ne zaman?
(6,087 puan) tarafından
Yanı bebek snçta uyurken kusmuş bnde ynnda uyımşm farketmemşm ıslak ıslak uymş yok bdaha byle gormum yok blmem nee 40 ımz yenı çıktı bzmde yorgunum uykusuzum. Oda destek olcna daha yoruyor
tarafından
Ay sinirler geldi tamam de geç en iyisi bunlarla tartışmaya da gelmiyo
0 oy
(143 puan) tarafından
Kocam böyle karışınca akil verme para ver diyorum kendi işine bak calis yeter gölge etme 
(6,087 puan) tarafından
Çok üstüme gelyor karşma yetr artık işine bak dyorum kızına düşkün dye kendını bnıde rezıl edyor artık
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Kendi baksın herşeyi çok biliyolar
(6,087 puan) tarafından
Çoçuk bu yanı ağlarda gulerde kırlnrde herşey en ince ayrıntısına kadar dkkat et dyır ala ala sankı kmmn çoçugu yok yaa
0 oy
tarafından

Seninle bebelerimiz ayni gunlerdi hatirladinmi elbetteki biz bakabiliriz mal mal konusmasin kocanda benimki hic karismiyo valla bazen üstünü  filan  iyi ört  üşümesin  geceleri  filan  diyo ama aşağılayıcı  bi dille degil tabikide :ermm: Karışma  işime  diye kız  biraz belki yapmaz 

(6,087 puan) tarafından
Ewt aynyz anlmyorki mutfktym sesını duyuorum saydırıyor
tarafından
Amannn kapasın  çenesini karışmasın  işine
0 oy
tarafından
Ulan varya Allah yarattı demem böylesine basarım tokadı. Terbiyesiz herif 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 793 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy