0 oy
765 göst.
Diğer kategorisinde (1,452 puan) tarafından
Kızlar eşimle geçmişim yüzümden tartıştık bana niye söylemedin diyor şu an aramız pek iyi degil napim ne diyim ben buna sizin bu konuda düşünceniz ne geçmilte o yokken yaşadıgım herşeyi ona anlatmak zorundamıyım anlatılmalı mı yani sizce

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dudrduk yere neden gecmisi aciyirsunuz ki kendisinin hic mi gecmisi olmamis 
(1,452 puan) tarafından
Kendisi bn anlatma bilmek istemiyorum dedigim halde anlattı kendisininkini çok berbat şeyler yapmış kendi ama bnde anlatmak istemiyordum anlat illa bn bilmek istiyorum sen bnim karımsın dedi hiç bişey degişmicek dedi anlattım bu seferde daha önce neden anlatmadın diyor anlatmak zorundamıyım yani
tarafından
Ya keske bu konulara hic girmeseydiniz esin daha olgunlasamamis anlasila gecmis gecmistir
(1,452 puan) tarafından
O hep bu konulara giriyor bn konuşmayalım bunları diyorum eşlerin hakkıymış herşeyi bilmek
-Reklam-
0 oy
tarafından

Olay ne bilmeden yorum yapamam.

Ama insaAllah düzelirsiniz hayırlısıyla.
(1,452 puan) tarafından
Bnim geçmişimi herşeyimi bilmek istiyormuş bu zamana kadar anlatmadım neden anlatmadın bana diyo anlatmak zorundamıyım o bnim eşimmiş herşeyi bilmesi gerekiyormuş öylemi sizcede
tarafından
Saçma...
Bastan sorsaymış o zaman yani.
(1,452 puan) tarafından
Baştan sormuştu bn söylememiştim durduk yere tadımız kaçmasın diye şimdi diyor neden söylemedin
tarafından
Ya kendi de anlatmasaymis Allahm ya
(1,452 puan) tarafından
Dedim zaten kendi anlatırken anlatma bana bunları duymak istemiyorum sus dedim bn anlatıcam dedi anlattı bnde anlatmamıştım en son sormalarına dayanamadım dün anlattım bu seferde bu zamana kadar nesen anlatmamışım
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Hiç öğrenmemeli anlatılmamalı geçmiş konuları hiç açmamalıydınız sanki kendisi  geçmişte sevgilisi falan olmamış mı ??
(1,452 puan) tarafından
İşte bnde diyorum orda olan orda kaldı açma diyorum bilme diyorum bn senin kocanım herşeyi bilmem lazım diyo hakkım diyo
(1,909 puan) tarafından
Yok ya o senin geleceğinle ilgilenmeli geçmiş adı üstünde  geçmişindekiler iyi olsaydı  gekeceğindede olurdu kavga etmeye bahane aramasın
(1,452 puan) tarafından
Aynn öyle şimdi söyledim bu seferde bu zamana kadar neden söylemedin diyor
(1,909 puan) tarafından
Önemli olmadığı için deseydin
0 oy
tarafından
Gecmis gundam gelirse tat kacar. Ikinizde onu ardnzda brakin  gecmiste on sevgilin  de olmus olabilir ama sonucta esinden oncesi bu. Sen simdi bulmadn ki sevgili 
(1,452 puan) tarafından
İşte bunu anlamıyor eilerin bilmel hakkıymış
tarafından
Ne kadarlik evlsnz
(1,452 puan) tarafından
3 senelik 2 de çocugumuz var
0 oy
(25,181 puan) tarafından
O sanki sana herşeyi söyledi mi geçmişiyle ilgili. Geçmişin açılması cok saçma karı koca arasında 
(1,452 puan) tarafından
Karı koca arasında herşey bilinmesi gerekiyormuş öyle diyor söyledim bu seferde bu zamana kadar neden söylemedin bana diyor
(25,181 puan) tarafından
Ee o sana söyledi mi geçmişini peki sen eonu vur yüzüne
(1,452 puan) tarafından
Söyledi o bana ama bn anlat demedim o anlattı bil herşeyimi dedi bnds söylememiştim önceden şimdi de neddn söylemedin bu zamana kadar bilmek hakkım diyor
(25,181 puan) tarafından
Valla hiçte hakkı değil değişik bir düşünce yapısı
(1,452 puan) tarafından
Evet çok degişik dünceli bi indçsan eşim geçmişim degil bu zamana kadar söylememem zoruna gidiyormuş bu seferde
0 oy
tarafından
Nerden geldiniz ki bu geçmiş mevzularına bence hiç konuşulmaması 
(1,452 puan) tarafından
Bnde öyle diyorum herşeyi bilmek istiyormuş
0 oy
tarafından
Neden geçmişin konuştunuz ki adı üstünde geçmiş yani veyata neden zorla anlattirip tartışma çıkarıyor yapman gereken geçmişi nasıl oturup konustuysaniz yanına cagirican oturcaksiniz ve güzel bir dille anlatacan geçmiş sonuçta neden böyle yaptın ben yolumu senle çizdim gibi şeyler tabi..
(1,452 puan) tarafından
Söylüyorum önce dedi anlat bilmek istiyorum diye bn seni çok seviyorum hiç bi şekilde etkilemicek bizi dedi şimdi de yaptıkların degil bu zaman a kadar söylenemen zoruma gidiyor diyor söylemek zorundamıyım ki
tarafından
Tabikide zorunda değilsin o senin geçmişin bitmiş gitmiş olaylar hani etkilenmiycektik neden böyle yapiyon diye sor zoruna gidicek te bişey yok bence bu erkekler ne kadar abartmayi seviyorlar
(1,452 puan) tarafından
Diyorum zaten bu seferde geçmişin umrumda degil bana bu zamana kadar söylememen zoruma gidiyor diyor
tarafından
Gerçekten tuaf kendisi bilir bence pek üstüne düşme kendisi gelicektir hatasını anlayıp çünkü yaptı çok garip o bence biraz pofpof lanmak istiyor gibime geldi geçmişi duyunca ilgi istiyor peşinde koş istiyor gibi gibi
0 oy
(536 puan) tarafından
Geçmiş geçmişte kaldı, önemli olan onlayken ne yaptığın. Hataların olmuş olması şu an olacak anlamına gelmiyor. Keşke konuyu açmasaydınız. Geçmişin yalnızca seni ilgilendirir.
tarafından
Bilmem.
Evli degilsin gibi hissediyorum nedense.
(536 puan) tarafından
Alla alla ? Ne yapayım evlilik cüzdanımı mı atayım.
tarafından
Yo :) beni inandırmak zorunda değilsin
(536 puan) tarafından
Neden böyle düşündüğünüzü merak ettim
tarafından
Bilmiyorum his diyeyim.
0 oy
tarafından
Eşinle tanışmadan önceki hayatın onu ilgilendirmez bence. Çünkü herkesin evlenmeden önce illa ki bir geçmişi var. 
(1,452 puan) tarafından
İşte bnde diyorum bu seferde diyorki geçmişin degil bana bu zamana kadar söylememen zoruma gidiyor diyor
tarafından
Söylemekte zorunda değilsin ki
0 oy
(7 puan) tarafından
Ben de esimin geçmişini sormuştum ama farklı anlattı iki senedir olmayacak kavgalar ettik her yerden bı seyi çıktı hicbirsey sılmemıs cüzdanında bile defterinde neler buldum. İki senedir yüzüme baka baka yemin ediyor yalan söylüyor hamileyken kızımın üstüne yemin etti yaptıysam çocuk engelli doğsyn diye. Geçenlerde ben de esin gibi hıcbısey degismicek söyle dedim anlattı ama hala yalanlar var arasında genel olarak anlattı. Şimdi de affedemiyorum yüzüne bakınca hem 2 senedir bana yaşattıkları evlenirken kandırdığı 2 senedir kandırdığı aklıma geliyor soğudum bugün değilse bile bırgun bosanicaz böyle yaşamak çok zor malesef sevgide pek fayda vermiyor. Eslere yalan soylenmemeli
(6,920 puan) tarafından
Evlendikten sonra anlattığı ney seni bu hale getirdi çok merak ettim
0 oy
tarafından
Yo asla anlatmamalisin bence oda sana.anlatmamali herşeyi .. bazen bazı şeyler i kimse bilmemeli.canim
(1,452 puan) tarafından
Bnde o düşüncedeyim ama eşim diyo insanların karısının yada kocaaının herşeyini bilmesi hakkı diyor
tarafından
Hakkı ama.en başta söyleyecek sen ona göre evlenip yada evlenmeye ek sonradan kurcalamak saçmalık zaten almışsın olmuş bitmis
(1,452 puan) tarafından
Önce söylememiştim neden söylemedin diyor söylemek zorunda degilim ama orda olan orda kaldı
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Ben ilk nişanlandık senin geçmişin beni ilgilendirmez bu andan sonrası ile alakadarım dedim hiç de sormadı evlendikten sonra bir kere sevgilin varmiydi dedi yok ne alaka dedim son oldu geçmiş gitmiş açılmamalı 
(1,452 puan) tarafından
Öyle olmalı zaten ama bu anlamıyo herşeyi bilmek hakkıymış
(2,365 puan) tarafından
Hakki felan değil esiminde neleri olmuş ama işte kapattık gitti o da haklısın sen varsın ben öncesini sildim dedi kapandı birdaha da açılmadı
(1,452 puan) tarafından
Evet onunda var neler neler hemde hatta bnle nişanlıyken bile neler neler yapmış bn affediyorum o hala bana neden söylemedin diyor
(2,365 puan) tarafından
Nişanlıyken bile yaptıysa ne biliyim herkesin yaşanmışlıkları olabiliyor malesef önemli olan o defteri kapatıp ailenle güzel bir defter açmak inşallah bunu başarabiliriz
(1,452 puan) tarafından
Aynn öyle işlh çok takıntılı bi insan eşim takıyor hep böyle şeylere
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Ney anlattın ki böyle tepki verdi merak ettim 
(1,452 puan) tarafından
Eskiden sevglim oldugunu
(6,920 puan) tarafından
Napacan diyip geçiştireydin keşke
(1,452 puan) tarafından
Bu zamana kadar hep geçiştirdim en sonda dün dayanamadım o kadar ısrarla söyleyince bide yemin etmemi isteyince söyledim bu seferde bu zamana kadar niye söylemedin diyor o zoruma gidiyor diyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 404 göst.
+5 oy
16 cevap 1,219 göst.
30 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Sumisaliii (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 299 göst.
+4 oy
20 cevap 1,785 göst.

Kategoriler

1,492,118 soru