0 oy
551 göst.
Diğer kategorisinde (613 puan) tarafından

Ben Evi Süpürüp Silcem Toz Alcam Bebeğin Çamaşırlarını yıkayıp sercem Duş Alcam. Sonra sarma sarcam Ya sizz. :woot:

26 Cevaplar

0 oy
(44 puan) tarafından
Blask mak bosaltcam elektrik süpürgesi  acip yerleri silecem  patats haslayacam   spora gtcem.d
(613 puan) tarafından
Ohh ya ben sezaryan göbeği için napabilirim
(44 puan) tarafından
Ayni dert bnde var 3 gunluk alorvera detoks basladm sadece onu iciyorm 3 gun sonra yavs yavas  yicem ins veririm gunde 3 lt su iciyorm 2 bucuk saat yuruyorm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebeğin büyüdüm u kiz
(613 puan) tarafından
38 günlük oldum teyzesi :)
tarafından
Maşallah kız bende 34 deyim yaa çok canım acıyor artikk
(613 puan) tarafından
Kiyamam :( rabbim sabır versn
tarafından
Amin canimm
0 oy
tarafından
Mutfak dolarlarımı silip mutfağı tekrardan dekor edecem sıkıldım çünkü hep aynı aynı biraz değişiklik yapacam tabi kalkabilirsem yerimden 

Bide ütü yapmam lazım 
tarafından
Valla ben bayılırım resim atayım mı utuleneceklerin
tarafından
Aman yorma kendini iskacmiyorya
(613 puan) tarafından
At bakim hele aman yarabbim

Bende sana yolluyom bütün elbiseleri elin değmişken

Sabanin filmde var dosyaları sabana veriyolar :D
tarafından
Attım aşağıya canım bunlar benim için çok az keşke biraz daha fazla olsa
Gönder gelsin yaparım seve seve
tarafından
Yavaş yavaş yapıyorum canım acele etmeden her gün 1 oda
0 oy
tarafından
Ev süpür sil islemi sonra wc banyo bugun dip köşe yapacam insallah camasirlar var onlari durecem sehpa tozlarini alcam tabi oglan durursa 
(613 puan) tarafından
Ayyy en iyisi ben uyuyim :))
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Eşim evde bugün halılar yıkamadan daha gelmedi bugün gelcekmis sözde onları sereriz akşam da yemeğe gidicez ☺
(613 puan) tarafından
Ee yani oldumu şimdi. Bende mi gitsem 40 günlük bebeyle :D
(8,080 puan) tarafından
Git kız havalar soğudu ama biraz dikkat et bebise ☺ işte bu profil resmine bayılıyorum:D
(613 puan) tarafından
:)) degismiyecem yine linc yiyom ama :)))
(8,080 puan) tarafından
Lütfen değiştirme ben çok seviyorum baby:)
0 oy
(702 puan) tarafından
Evleri süpürüp silcem banyo yaptram bebegme namaz kilcam öyle aksam olcak
(613 puan) tarafından
Kolay gelsin canm
0 oy
(326 puan) tarafından
Profil fotoğrafındaki kadını tanıyor musun ben o kadınla yanyana geldim konuştum bursada oturuyordu 
(613 puan) tarafından
Hayr canm tanımıyorum
0 oy
(45,019 puan) tarafından

Dur sayiyim:D

Mutfak toplancak cirpilacaklar cirpilcak ev supurulcek ocaga taza fasulye yemegi koncak ev silincek toz alinca  7 de esim geliyo o gelmeden herseyi bitirneye calisiyorum tabi daha aralarla cocuklari dogur kucugu uyut bir suru is

(613 puan) tarafından
Ayy ben yoruldum bile. Ulaa ben anlamadim nasl kirleniyo bu ev dun yaptım her yeri
0 oy
(4,721 puan) tarafından

Mutfağı topluyorum yarım kaldı kızım uyudu gidip onu bitircem, sonra çamaşır sermek falan lazım oglende eşim gelir yemeğe ve benim uykum var oturmuş maden suyu içiyorum :D

(613 puan) tarafından
Benmde acaip uykum var dün evi süpür sil toz al yaptm ne ara kirlendi YAA
(4,721 puan) tarafından
Ev işi nankör hele mutfak en nankör yer :/
0 oy
(11,219 puan) tarafından
Kız bebeğin ne zaman hangi ayda kacinda Doğdu 

Iki bebe var bisey yapamıyorum ki
(613 puan) tarafından
Askim biri 3 yaşında biri daha eylülün 12 snde doğdu bugün 38 gunlik yemn edrm ev iş dip köşe yemekler 2 bebe kendimi unuttum
(11,219 puan) tarafından
Haha  aynı gün doğum yapmışız kız benimkide 18 aylık büyüğü
(613 puan) tarafından
Sendemi 38 gunluksun:)) nasl gidioo
(11,219 puan) tarafından
Aynen cnm 12 eylul 21;40 da doğdu
Onu değil cnm çok şükür tabi ama ikiside küçük zor
0 oy
tarafından
8 e gelıyodu uyandım kahvaltı yaptık ortalıgı topladım bulasıkları yıkadım oglumla hazırlandık kaynanama gıtcez sarma sarcaz
(613 puan) tarafından
Bayılıyorum böyle insanlara erkenden kalkip iş yapana bebe gelmeden önce bende öyleydim ama 38 günlük şimdi gece uyumuyo sabah gözümu açıyorum saat 9
tarafından
Her zaman boyle degılım ınan ki canım :) 2 yasında oglum var bide 30 haftalık gebeyım bazen yorgun halsız oluyorum hiç bıseyı ellemıyorum ama işte bazende dinç oldummu boyle oluyo :))))
0 oy
tarafından
Kızım uyansın ev silip süpürcem klasik rutin isler
(613 puan) tarafından
Zaten dilenci gibi hergun süpürge ister bu temizlik
tarafından
Aynen canim hergun ayni  sanki toz kıl tüy basıyorum nerden geliyor anlamiyorum
0 oy
(2,679 puan) tarafından
Bebeği uyuttum kuru fasulye yaptım pilav yaptım evi topladım şimdi çayımı içiyorum :)) uyansın çocuk biraz oynarız sonra evi sil süpür yaparım 
(613 puan) tarafından
Neden erken yaptın ki yemeği :)

Isı bitirdikten snra kahve yapıp eşini beklemek için demiii biliyorum o keyfiii :D
(2,679 puan) tarafından
Çocuk uyumuşken yapıyım dedim ::) ayyy evettt o zaman keyfi çıkıyo teleşım olmuyo :))
(613 puan) tarafından
Bende kalkim de erkenden yapim yemeği l keyiften yaşimmm hihh :))
(2,679 puan) tarafından
Valla çok iyi oluyo Hee böyle :))
0 oy
tarafından

Bunlar eşarplar. 

imagebunlarsa gömlekler 

image

(613 puan) tarafından
Ben bunlari 2 gunde anca yaparm vallahi
tarafından
Hjhjhjhjhjhj en fazla 1 saate biter de midem bulantısı geçsin diye bekliyorum
(613 puan) tarafından
Masallah sana
sana bi tavsiyem her sabah uyandigin gibi 2 tane kuru fasulye at agzina 1 bardak su ic mide bulantısı kalmaz.
tarafından
Kürü fasulye gaz yapıyor oda mideme zarar veriyor o yüzden yiyemem canım
(613 puan) tarafından
Hii ci olandan atıyordum ben tamamdi
0 oy
tarafından
Bende balkonu yıkadım çamaşır serdim şimdi banyoyu yıkadım kızıma mama içirip evi makinalicam silcem üniteleri sehpaları silcem sonra eşimle pazara gidicem gelip yemek yapcam fln ☺️ helal olsun canım bebeğin de küçük işlerini de yapıyorsun ne güzel bazılarına hayret ediyorum bebeği bahane edip hiçbir iş yapmıyorlar halbuki gezmeye dışarı çıkmaya tlfonla oynamaya vakitleri oluyor ev işine olmuyor bence öyle alışıyor kimisi vr bebek bahane oluyor benim kızım hasta gece 4 saat uyudum yinede akşama kadar hiçbir işimi aksatmıyorum tamam bebeğime de bakıyorum zaman ayırıyorum ama yok işte bebeğim oldu artık ben yatiyim mantığına karşıyım ben ☺️
tarafından
Ya canım aynen öyle tamam çocuk bakmak zordur ama çocuk oldu ee çocuktan önemli mi deyipte evi de pis bırakmaz insan sonuçta o çocuğunda temiz düzgün bir ortamda yaşaması büyümesi lazım ki oda temizlik düzen ahlakını kavrasın kendi kuzenim var 24 saat whatsap grubunda öğlen çıkar gezer bebek uyur paso arar bizi 1  1 buçuk saat konuşur sonra annesi fln evini temizle topla deyince çocuk durmuyor çocuk izin vermiyor ya isteği olan insan temiz insan gerekirse gece yapar 24 saatte yarım saatte mi insanın vakti olmaz eve bi gırgır vur bebek uyurken bak prematüre diyorsun daha zor Allah yardımcın olsun inşallah ama bebeğim var diye evini yemeğini boşveremezsin ki sonuçta bi yaşam sürüyorsunuz o evde. Benim bebeğim hem süt alerjisi var hem kistleri var yumurtalıklarında hemde kolikti haftanın 3   4 günü hastanedeydik evde olduğum günler paso temizlik ve yemek yapıyordum 2 günlük fln yinede yapıyordum işimi bebeğim 1 yaşına geldi eşim daha koltuğun üstündeki yastığı yerde görmemiştir tüm gece uykusuz olur sabaha kadar ayağımda sallardım yatınca beşiğe bırakıp kalkıp evimi silerdim yani insan isteyince her türlü yapar. Maşallah sana gerçekten ☺️
(613 puan) tarafından
Evet ben de böyle insana çok denl geliyorum bebek akıllı Yine de ben iş yapamıyorum diyor
 Vallahi ben de hiç oturmam Bir de eşim de çok dağınık sürekli arkasını toparlarım gece olunca biraz uyuyayım diyorum bebek aa yapınca uyanıyorum geçen doktor bana diyor ki kan seviyen riskin bayağı altında kalbim kan pompalamıyor kalp krizi risknn var Nasıl ayakta duruyorsun Benimki iki çocukla mı mecbur ayakta durmak zorundayım inan başım dönüyor gözlerimin önü kararıyor bir bardak su içip devam ediyorum ben yapmazsam Kim gelip yapacak ki kim buna mecbu. Sezeryan oldum İş yapmaktan dikişlerimi açıldı eski paylaştıklarım a bakarsan görürsün 5 günde kalkıp merdivenleri falan yikadim
tarafından
Aynen canım bende dikişlerim açılmıştı bebeğim çok ağlıyordu gece evin içinde gezdirip hareket edilmekten açılmıştı Allah yardımcın olsun. Aynen öyle mecburen yapicaz kalkıp işte bebek peşimi bırakmıyor ee ben hiçbir iş yapmiyim bebek o pis yerlerde gezsin ne kadar saçma diyorum ya şu tlfonu eline alıp oynadığın vakit bebek izin veriyor senin yere bir gırgır vurmana mı izin vermiyor. Benimde 5 aylıkken uykusuzluktan göz damarlarım kurudu 1 buçuk ay suni göz yaşı ve 4 tane damla kullandım vallahi sonra düzeldi ama yinede birgün evimi dağınık eşimi yemeksiz bırakmadım hepsi bahane canım diyorum ya tlfonla oynayacağına tüm evini temizler isterse alışmışlar sadece çocuk bahane ☺️ bizim komşu vardı Alkah yardımcısı olsun kadının eşi madde bağımlısıydı çekip gitmişti kadın bebeği ve engelli oğluyla evi çiçek gibiydi bazen beni yada annemi bebeğinin yanına çağırır gider merdiven siler geçimini sağlardı o kadın bunları yapıyordu bir engelli çocuk birde bebekle düşün hep derdim Allah böyle kadınlara zeval vermesin inşallah helal olsun kadına diye.
(613 puan) tarafından
Amin canm kadın olmak çok ama çok zor
tarafından
Öyle tabiki.
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Dün mutfak dolabı sildi kardeşim sağolsun

Bugün bı süpürge açarız 

Bende bebeğimin yastığına ismini işliorm hatıra öyle
(613 puan) tarafından
Ayyy ne güzel kolaylar gelsin :)
(4,962 puan) tarafından
Sağol canimm:)))
0 oy
tarafından
Evi uyanınca sildim süpürdüm tozunu aldım yeni kahvaltı yaptık mutfağı toplayıp duşa gircem kızımı uyutcam sonra 
(613 puan) tarafından
Ohh mis bende erkenden yapardm ama eşim geç uyandi
tarafından
Aynen iyi oluyor erken bitince iş
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Şimdi tarhana yogurdum bebişle oynadım havuç haşlıyorum yedircem Bi yandan Müge izliyom bebiş uyuyup uyanınca dışarı cıkıcaz sonrası Allah kerim :D 
(613 puan) tarafından
Tarhanayı nasıl yapiyon kiz hokus pokuzla mi :) :D
Benmde okadar ihtiyacm varki disariya çıkmaya
(25,196 puan) tarafından
Hahaha aynen Sihirli Ellerimle :D çık sende biraz
0 oy
(535 puan) tarafından
Duş almak ve gün boyu uyumak istiyorum ama hayat izin vermiyor 
(613 puan) tarafından
Bende uyumak istyrm
0 oy
(71 puan) tarafından
Sarma hariç hepsi 
(613 puan) tarafından
Gel onuda bnde ye :))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 143 göst.
20 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 602 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gokyuzumavisi__ (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 129 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,803 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 391 göst.

412,137 soru

12,407,156 cevap

44,656 kullanıcı

Kategoriler

...