0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Akşam saat 11 gibi telefonum çaldı numaranın sonundan tanıdım kaynananın telefonuydu sonra kimse sesini çıkarmadı sadece kalabalıkta sesler geliyordu hem yanlışlıkla aramıs desem ben en son onun telefonuna baktgmda benim numaram kayıtlı değildi yanlışlıkla aramıs olduğunu sanmıyorum sizce ne yapmaya çalışıyorlar? Bu arada 6 ağustostan beridir kaynanayla küsüz kendi kızını süs köpeği gibi herşeyin en iyisini en kalitelisini alıyo bi tane torununun doğum gününde çocuğa kötü bi pijama almış o da üstüne olmadı zaten bende konuşmuyorum...

4 Cevaplar

+1 oy
(4,962 puan) tarafından
Dönme geri işi düşen yine arar nasilsa
(249 puan) tarafından
Aynen canım çok haklısın
-Reklam-
0 oy
(123,062 puan) tarafından
Ahaahah guldum kiz valla bu numara kaydetmeme tek ben yapmiyomusum haa☺️
(249 puan) tarafından
Valla ben kaynanayi hiç kaydetmedim sadece eşimin telefonunda göre gòre numara biraz aklımda kalmış
0 oy
tarafından
Biraz saçmalamışsın canim kusura bakma kendi kızı sonuçta istediğini alır giydirir kimse karisamaz bi pijama takimi yüzünden kustun demi  yalnis anlamadim
(249 puan) tarafından
Bi pijama değil tabiki öncesinde de çok olay var zaten sürekli bi küs bi barışık durumdayz
tarafından
Öncesini bilemem canim yazdığına göre yorum yaptım en iyi sen bilirsin ne yapmaya çalıştığını  ben tanımadığın için bi fikir yurutemedim
(249 puan) tarafından
Evet o kızı ama buda torunu hem herkes torununu çocuğundan çok sever
tarafından
Kız napcan boşver sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran mesafeni koru
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Kimse almak veya vermek zorunda değil ki beklentiye girmeyin ne demişler herkes kendine yakışanı yapar 
(249 puan) tarafından
Onlarda bidaha torunum var demesin o zaman madem ben parasında pulunda değilim onların bu çocuğa değer vermediği çok belli hem kızı doğursun o zaman ona torun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 281 göst.
28 Eylül 2023 Aile kategorisinde Nalankt (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 355 göst.
20 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Ecrin-Busra (2,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,224 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Berna_ (1,616 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 892 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,014 puan) tarafından soruldu

406,209 soru

12,179,175 cevap

36,669 kullanıcı

...