Merhaba kaynanamla fazla sorunum yoktur cunku fazla umursamiyorum gereginde lafini veren biriyimdir cogu yemegi yapmayi bilmiyorum internetten bakip yapiyorum yada ablamlari falan ariyorum kendi annem ve kaynanamlar varken yemej yaptim kaynanam yemedi neyde dedim 2.bisey daha oldu gene yemedi esimde kizdi annesine yemiyon diye o yuzden bidaha o bizdeyken hic yemek yapmam kendi yapar kendi yer neyse 2 haftadirbizde kaliyolar kaynimla bugunde kaynanam hastaneye gitti bnde yaziktir dedim saat 6 ya geliyodu acikmistir onu beklemeyim etli bezelye yaptim icine patates havuc falan koydum pirinc pilavi salata falan yaptim neyde sofrayi hazirladm geldiler esimle dunden de lahana sarmisti kendine neyse sofrayi kurdum anne ne kadar koyuyum dedim ben yemiyecem dedi lahana yiyecek bende dedimki bir daha sana yemej yapmicam dedim hep bunu yapiyosun drdim esimde o sirada 1 kasik bari al kiz o kadar yapti niye yemiyon dedi hep bunu yapiyon kiza dedi oda insanin evi gibi yok burda sizin lafinizi dinleyene kadar dedi bnde burda senin degil benim alinmam lazim dedim allahin hakki 3tur dedim sende 3.yu doldurdun drdim neymiste canim istemiyor yemek falan drdi o yuzden dedi acikinca yerim dedi esimde lahanaya gelince yiyon ama onu canin istiyor dedi burcunun yaptigini mi istemiyir haksizlik yapma dedi bnde neyse hayatim uzatma yemek istemiyirsa yemesin dedim biraz uzun oldu kusura bakmayin siz olsaydiniz ne derdiniz