0 oy
660 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (326 puan) tarafından
Deli gibi ağlıyorum çocuk bakmak zor doğmasaydı gibi laflar etmiş ben kaynanamin katına tasindim destek olsun diye ama dediği lafa bakar mısın birde ablama demiş bunu çok kötüdüm yazıklar olsun 

16 Cevaplar

0 oy
(295 puan) tarafından
Ayy yazık senin kaynana millet torun diye ölüyor 
(326 puan) tarafından
Torunum diye seviyor ediyordu ama arkada neler diyormuş
(295 puan) tarafından
Ikiyuzlu resmen biraz mesafe koy arana  yada direk yüzüne niye böyle bisey dedim de
(326 puan) tarafından
Nasıl ofkeliyim bilemezsin içim içimi yiyor delirmek uzereyim torun torun diye nasıl seviyor görsen ama arkamdan ettiği laflara bak yazık günah bana
(295 puan) tarafından
Sakın üzme kendini mecbur kalmadıkça verme kucağına
-Reklam-
0 oy
(16,583 puan) tarafından
Destek değil köstek olmuş bir an önce kendi evine git 
(326 puan) tarafından
Gidemem kiraci var :(
0 oy
(25 puan) tarafından
Git başka yere taşın kaynanan nekadar iyi olsada yakınında olman iyi değil kendi annene nazın geçer anca bazen ona bile geçmez o yüzden kaynanan nekadarda olsa gelin gibi görür seni üzülme takma bunları sen esinle iyi olmana bak 
(326 puan) tarafından
Çok ağrıma gitti bu laf söylenir mi
0 oy
(469 puan) tarafından
Benimkide sevmeye seviyor ama biraz durmasın istemiyorum olamaz olasıca daha neler neler 
0 oy
tarafından
Kimseden hele kaynanadan destek beklemiceksin elin varza başını kaşicaksın zenin çocuğun sen bak sevmesine bile izin verme gerekirse madem doğmasaydı diyo sevmesin de torununu o zaman
(326 puan) tarafından
Bakıyor ediyordu ama ablama bebek  masrafli diyor mama parasi çok pahalı gibi
tarafından
O mu alıyo? Alsın almasın fark etmez gerçi zoruna gidyosa oğluna sylesin senin ablana değil
0 oy
(15,888 puan) tarafından
Bakmak zor sevmek kolay. Kurban olsun senin çocuğuna , yardım falan alma sende. Sevmek istediğinde de uzak tut.
(326 puan) tarafından
Yüzünü bile görmek istemiyorum o kadar kin besledim ki ona karşı
0 oy
(3,918 puan) tarafından
Çok ayıp insan gelinini motive eder onun yaninda durması bile destek verir sana zor olabilir ama hicmi insanin çocuğu olmicak zor diye herkes evlat sevgisinden mahrum kalsn ozaman dengesiz kadın mis kbkma snirlendim
(326 puan) tarafından
Yok çocuk masrafli mamasi çok pahali gibi laflar etmiş
(3,918 puan) tarafından
Çocuk olmazsa hani ne zaman olcak derler
0 oy
tarafından
Keşke kendi doğmasaydı da dünyadan 1 pislik eksik olsaydı.  

Günahsız bir bebeğe öyle şey söylenir mi ya 

Düşmanına söylemez insan
(326 puan) tarafından
Insanlarin bu kadar kötü düşünceli olduğuna inanamıyorum çocuğuma olmasaydı diyen kadının dilini keserim çok ofkeliyim
0 oy
(370 puan) tarafından
Ozamna kendi nie yapmis madem bakmak zormus ne kadar cahil insanlar var yhaa
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Kimseden destek bekleme canım. Belki oda bu yasina kadar yeterince yorulmustur, bakmak zorundada defil. Ben olsam evime geri donerdim
(326 puan) tarafından
O çocuklarına hiç bakmamis kaynanasi gorumcesi bakmis kendisi hep tarlaya gitmis simdide aynî tarlaya gidiyor ama bunları yeni duyuyorum bebeğimin yüzünü gostermicem kin besledim o derece
0 oy
(580 puan) tarafından

Keşke sende dünyaya hiç gelmeseydin diyeydin hayret bisi ;)

0 oy
(39 puan) tarafından
Canım dua et senin kaynanan demiş ve sana dememiş bile benim kocam dün bana eğer karnındaki ile kızım olmasaydı 1 saat yanımda tutmazdım seni dedi ve kasım sonu doğum yapacam böyle bir zamanda hamile kadına denecek kelime mi
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Ona mı soracaktı çocuk doğup doğmaya cağını gerzek ya 
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Allah akil fikir versin bosver tek basina bakarsin ben tek basina bakiom cok sukur Allah yardim edior kolik ve reflusu vardi smdide meme reddi yasioruz uyumuor en fazla yarim saat ama Allah yardim edior kimseden medet umma gul gibide bakarsin sen cocuguna 
0 oy
(2,789 puan) tarafından
Kendi de yapasaymış o zaman,lafa bak Manyak karı
0 oy
(29,491 puan) tarafından

Allah akil fikir versin merhametsiz kaynanana

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 449 göst.
7 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aysu21 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 453 göst.