Kac gundur evimizde konusulan bi konu var. Eski oosttan bilenler bilir. 2 ay önce doğum yaptım Bir Allah var Annem bana çok güzel baktı hem kendi evinde Hem de benim evimde kırkım çıkana kadar benim evimde kaldı Sırf benim için Ama kaynana Her gün gelip anneme laf attı Bugün eşim annemin bahsini açıyor işte senin annem bizim eve gelip bize atmadığı laf kalmadı Ben de diyorum ne laf atti soylemiyor hic bisey demedi annem onlara gidene kadar bana is yapti kadincagiz babam 2 gunlugune geldi bana mariet alisverisi yapti almadigi sey yoktu. Bende dedim annen oturdu kalkti anneme laf atti diyor bilerek yapti onlari. Annemlere analttim cok uzulduler. Biktim artik esim benimle kavga ediyor dayanamiyorum. Ayni apartmandayiz nasil yapacam bilmiyorum
Öncelikle bela okuma dönüp dolaşıp seni bulur
Bende o yollardan geçtim hala da yaşıyorum yedinci yılıma girdim aynı apartmandayım malesef zamanla alışıyosun emin ol
Eğer vicdanlı merhametli değilse değişmiyor huyları benim maynanam değişmedi değişmezde ama eşim zamanla anladı ve en azından biz onlar yüzünden kavga etmeyi kestik diyebilirim
Benim kaynanamı vee yalan makinası kayınbabamı kaynımı görümcemi
Pis kayın pederimi ve 3 tane yılan gorumcemin de
1,493,040 soru
24,395,291 cevap
349,699 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın