0 oy
1,242 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hamile oldugumu ogrenmeden bikac gün once aynanin karsisina gecip karnimi sevmistim kiziim diye. Öğrendiğim zamanda bu uygulamaya bile ismini Alya diye yazdim. Hep kiz hissediyorum oglum demek gelmiyir hic icimden. Oglan olsada cok seviniriz ama bu his baska ne bileyim :) dr da 11 ve 13. haftada kiz tahmin etti oldugu gibi gosterdi ama bazi erkeklerinki kucuk oluyor belli olmaz dedi. Sizin icinize dogan cinsiyet ciktimi? Anneler hissedermis ♡♡

34 Cevaplar

0 oy
(351 puan) tarafından

Ben nişanlıyken ağzımdan serdarın kızı diye çıktı Allah söyletti galiba dedim :D evlendik 4 ay geçti rüyamda hiç tanımadığım bir kadın kucağıma kız bebek verdi bu senin dedi 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ve sonuç olarak kız bebek bekliyoruz :))

tarafından
Nasil etkilendimm ne kadar guzel bir ruya görmüşsünüz ♡♡♡
-Reklam-
0 oy
(2,351 puan) tarafından
Bn kiz hissettm esm erkk diordu hep oglum die seviordu bnm hissttgm dgru cikti kizimiz olucak :)
tarafından
Bizde kiz istiyoruz ama benimki istekle alakasi yok tamamen hissediyorum ne bileyim ♡ :)
(2,351 puan) tarafından
Kismet saglikli olsunda :) cocugun erkegide sevilior kizida :))
0 oy
(14,487 puan) tarafından
Bn hep kız hssettm cnm ama oğlm oldu 
tarafından
Severken nasil seviyordun bebegim diyemi kizim diyemi?
0 oy
(2,561 puan) tarafından
Ben hamile olduğumu bilmeden kizim demistim karnimi severek icimden ilik ilik sular  akti vee kizim olduu
tarafından
Of ayni been ♡♡♡
(2,561 puan) tarafından
Çok güzel bi duygu degil mi bence anneler hissediyo yavrularini
0 oy
tarafından
Esim oglan diye severdi hep bn ikiside farketmez diyordum ama yine kizim demek daha cok hosuma gidiyordu doktor kiz dedi smdi 33 haftalik oldk smdiye kadar degismedi bundn sonrada insllah degismez cnku butn hazrliklari kiza gore yaptik
0 oy
(371 puan) tarafından
Bnmkı de aynı senın gıbı. Hep kız diye sevdım daha bellı degıldı bıle ve kızım olucak allahın ıznı ıle. 
tarafından
Hadi darisi bana ins :)
0 oy
(2,181 puan) tarafından

ben hep kiz hissettim ruyalarimda da hep kiz goruyodum esim de kiz istiyodu hatta tum sulale :D sonuc olarak oglus geliyo :D

(1,826 puan) tarafından
Kız bebek gormek oglun olcak demekmiş zaten ben de kız goruyordum
(2,181 puan) tarafından
dogrudur valla bilemedim :D herkes kiz diyodu bi de kalcam genisleyince  millet kiz diye tutturuyodu
tarafından
Evet kiz gormek oglan demekmis :) bende ruyamda erkek dogurdum bakalim :)
(2,181 puan) tarafından
hadi hayirlisi artik :)
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Ben de hissettim kız bebekleri daha cok severim ama hep erkek dıyodum basından beri hatta ilk kız dendi inanmadım yuzde doksan kız dedi bence erkek dedim gercwkten oglum olacakmıs
tarafından
Ama hissediliyor Allah tarafindan di mi ♡♡
0 oy
tarafından

Bende hep erkek hissetmistim kizim olucagina 4. Farkli doktorda ikna oldum. Ama dogumda acaba mi diye sormuştum kiz mi diye :D

0 oy
(3,459 puan) tarafından
Ben basta kız hissediyordum sonra eşim 40 gün eğitime gitmişti tlfnda konuşurken bi anda oğlumla yalnız bıraktın bizi gibi bişey söyledim istemsiz ALLAH mı söyletti dedik güldük eşim ilk çocuğun erkek olmasını çok istiyordu zaten o hafta kontrolüm vardi öğrendim ki erkekmiş:))
(3,459 puan) tarafından
Bide rüyamda erkek çocuğu görmüştüm öğrenmeden önce
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Bende hep kız hissettim ama eşim oğlum diye seviyordu bende kızıyordum niye cinsiyet ayrımı yapiyon ya kız olursa diye oda kızları daha çok seviyorum ama içime erkek doğuyo demişti bende rüyamda iki kere kız bebek gördüm battaniyeye sarılı şekilde ama 12.haftada erkek olduğunu öğrendik :) eşimin hissettiği çıktı yani 
tarafından
Ruyada ne gorursen terai çıkarmış:) hamile kadınların gordugu ruya daha cok çıkıyor
(1,114 puan) tarafından
Valla bilmiyorum cnm benim eltimde hamileyken erkek bebek görmüştü oğlu oldu :) nasip herşey gerçi hayırlı evlat sağlıklı evlat olsunlar da cinsiyet önemli değil
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Valla ilk hamileligimde hep erkek hissettim cift cizgiyi gordugum an erkek kiyafetlerine erkek isimlerine bakmaya basladim hemen. Oglum diye sevesim geliyordu ruyamda da erkek gordum adini bile koymustular hatta esimde inadina bosuna kurma kizimiz olcak dedi durdu ve o bildi. Kizimiz oldu simdi 2.ye hamileyim bundada tam tersi ben bastan beri kiz kiz dedim kiz ismimizi hazirladim hemen buldum esyalar falan esimde tosunum diye seviyordu oglan bu diyerek ama ben bildim bu defa 2.kizimiz olcak. Ilkinde o bildi bunda ben bildim ödeştik yani. Iki prensesimiz olcak :))
tarafından
Ruyada cinsiyet ne gorursen tersi cikarmis bende erkek dogurdum emzirdim falan :)
(3,148 puan) tarafından
Oyleymis bende erkek görmüştüm 2.de hic gormedim ama 31 haftalik olduk hala bebek gormedim ruyama girmiyor kizim:)
0 oy
(186 puan) tarafından

Kız erkek olmuş farketmezde hamile oldugumda içimden oglan geçti eşime sordum benimde oglan  geçiyor içimden dedi sonuç olarak 12.haftada bii ogluşumuzun olacagını ögrendik:)

0 oy
(913 puan) tarafından
Rüyamda hep erkek görüyordum ama icimde hep kiz olcakmis hissi vardi. Kizim olacak insallah Allah gönlüne göre versin.
0 oy
tarafından
Canim benim 2 coxugumdada hep hissettigim cikti adim gibi emindim hamile.kalmadan kizim.olacak olursa adini ALYA koyucam diyordum ve hamile kaldim kizim oldu ALYADUA koydum sukurler olsun Rabbim e 

Anneler hisseder....
0 oy
(465 puan) tarafından
Ben hep kiz hissediyorum ruyamdada kiz goruyorum ama allah izin verirse pzartesi kontrolde ogrenirim
0 oy
(404 puan) tarafından

Hep kiz hissettim doktor 16. Haftada kiza benziyor buyuk ihtimalle kiz dedi ama 19. Haftada pat erkek dedi 4. Doktorda erkek diyene kadar inanmamistim ben hissediyorum kiz diye ama sonuc erkek :) hayırlısını iste kendini istedigine adapte edip sonra hayal kirikligina ugrama annelerde doktorlarda yanilabiliyor bazen

tarafından
O cok kotu yaaa 19. hafta neymis oylr off :D
0 oy
(2,849 puan) tarafından
Valla canim ben hep oglum olsun derdim rüyalarimda hep erkek bebek gordum ve oglum oldu cok sukur 
0 oy
tarafından

Biz cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde erkek olacağına o ladar emindik ki sanki önceden biliyormuşuz gibi doktor erkek deyince hiç şaşırmadık bile o derece yani :)

0 oy
(150 puan) tarafından
Biz esimle nidanliyken konuduyoduk oglan fiye hep geviriyodum idaye bile girdik oglsn olursa adini ben koycsk diye dimdi 37 haftalik hamileyim ve bi oglusumuz olcak

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 423 göst.
2 Eylül 2024 Aile kategorisinde Kralice55 (6,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.