0 oy
1,251 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hamile oldugumu ogrenmeden bikac gün once aynanin karsisina gecip karnimi sevmistim kiziim diye. Öğrendiğim zamanda bu uygulamaya bile ismini Alya diye yazdim. Hep kiz hissediyorum oglum demek gelmiyir hic icimden. Oglan olsada cok seviniriz ama bu his baska ne bileyim :) dr da 11 ve 13. haftada kiz tahmin etti oldugu gibi gosterdi ama bazi erkeklerinki kucuk oluyor belli olmaz dedi. Sizin icinize dogan cinsiyet ciktimi? Anneler hissedermis ♡♡

34 Cevaplar

0 oy
(3,563 puan) tarafından
Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim de kız dedim ve kızım oldu
-Reklam-
0 oy
(1,422 puan) tarafından

Ben hamileligimi ilk ogrendigimde erkek hissetmistim canim yanilmadim da :)

0 oy
(1,093 puan) tarafından
11. Haftada mı tahmin ediyorlar bende onu merak ediyodum.. Erkek organı daha önce olustugu icin etkegi buşmak daha kolaymıs kız biraz faha haftalar gecince netleşiyormus :) 
tarafından
Ben bebegime bakmak icin gitmistim dr kendisi dedi cinsiyet hakkinda tahminim vsr diye hatta 10+5 di dr 11+1 gözüküyor ultrasonda dedi. Ama erkek organi kucuk oldugundan ya ilma oayi olabilir dedi
0 oy
tarafından

hep erkek hissettim hissettigim gibide oldu canim <3

0 oy
(99 puan) tarafından
Ben erkek hissettim, eşim ilk öğrendiğimiz günden itibaren kız dedi.. kızımız oldu.. Ben 3 4 farklı doktordan doyuncaya kadar inanmadım zaten kız olduğuna..:)
0 oy
(139 puan) tarafından

Ruyamda kiz bebek doğurmuşum gordum ve kizimi gormusum ruyamda ki bebekle kizim ayniydi bi mucizeydi yani bnm icin<3

Ikinci gebeligim mavi giyinmis bi erkek bebegim olmustu ruyamda ve oglumuz olcak ve sunu da soylim cinsiyetleri hep icime dogmustr hamile oldugumu ogrendigim gbi kizim olcak hissetim bu gebeigimdede oglumu hissttim anneler anliyo sanırım <3:)
0 oy
tarafından

Hayır tam tersi ben de hep kız hissettim doktor da kıza benziyor dedi bir hafta sonra erkek dedi ama alıştım smdi hep oğlum diye seviyorum :)

0 oy
(7,121 puan) tarafından
Kizim da kız diye hissettim başından beri kız doğdu şimdide 18 haftaligim cinsiyeti belli değil gibi ama başından beri erkek hissediyorum doktor erkek olabilir dedi. Bakalım hayırlısı:))
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Ben hamile olduğumu bilmediğimde hissetmiştim karnıma düştüğü an sancılar giriyordu birşey var biliyorum dedim ve içime erkek doğdu nedense kızım demek değil oğlum diyesim vardı kalbime erkek doğdu ve cinsiyetini öğrenmeden önce herkes kesin kız dedi tüm belirtileri vardı kız olarak ama cinsiyeti erkek çıktı :) oğlum olucak yani 
tarafından
Bendede aynisi oldu. Aslinda her ay kesin hamileyim diyordum ama cikmiyordu. Bu sefer aynanin ksrsisina gecip karnimi sevdim cok degisik bi duyguydu kizim dedim. Hamile oldugumu ogrenince de 2 hafta falan uyuyamadim uyandim hep ben hamilemiyim simdi diye :) hayirlisi olsun hepimiz icin
(1,517 puan) tarafından
Ayyy maşallah umarım sağlıklı bir hamilelik geçirir.sag saglim eline alırsın yavrunu bende sabırsızlanıyorum artık bir an önce kucağıma almak istiyorum günler çok geç geçiyor haberin olsun 34+4 gelene kadar canım çıktı :D
0 oy
(70 puan) tarafından
Ben ruyamda hep oglum oldugunu gordum. Hatta annemde oglum oldugunu gormusdu. Ama kizim olacak Insallah. 32 haftalik hamileyim 1 hafta once yine ruyamda kucagima oglun diye bir bebek veriyorlardi. Nebilim bizimki biraz kariwik oldu)))
0 oy
(303 puan) tarafından

Bende hamile kaldığımda cinsiyetini hep erkek hissettim şu an 59 günlük oğluşuma bakıyorum <3

0 oy
(855 puan) tarafından

Adasim valla ben ogrendigim gunden beri erkek hissediyorum ama 12. Haftadan beri kız diyor doktorum kesin olmamakla birlikte. Muhtemelen bu hafta kesinlesir. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize insallah :kissing:

0 oy
(1,934 puan) tarafından

Evt çıktı bide tek benim değil eşimin ve teyzesininde hadi ben anneyim onlar nasıl hissetti ben anlamadim :D

0 oy
(29 puan) tarafından
Ben rüyamda oğlumu gördüm ama tabirlerde hep kız bebek olarak çıkıyordu. Normalde de bu takvim testlerini yaptığımda da kız bebek çıktı ama oğlumuz olucak Allahın izniyle :) 37. Haftamızfayız

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 423 göst.
2 Eylül 2024 Aile kategorisinde Kralice55 (6,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.