0 oy
557 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Esimle olan sorunumu bilen var zaten oglum icin susuyorum katlaniyorum adam acik acik diyor ben seni istemiyorum cik git diyor

16 Cevaplar

+1 oy
(1,719 puan) tarafından
Daha adam  ne desin sana bacım bu kadar da yüzsüzlük olmaz ki insanda bi gurur varr 
tarafından
Konu sevip sevmemek meselesi mi ya kadının belki gidecek yeri yok
tarafından
adam oğlumu sana vermem diyormuş kadın da bırakıp gidemiyormuş adama çok meraklı değil yani
(1,719 puan) tarafından
Size noluyor ya istediğim yorumj yazarım kusura bakmada adam defalarca bu kadına git diyor sevgilisini biliyor kadın defalrca buraya yazdı caresiz belli ki aileside gel diyormuş inadina gitmiyorum onlar birlikde olmucak diye bir yorum da okumuştum.kendisini buna cevaben yazdım yani kusura bakma da aynı şeyleri ben yaşasam duramam parcalarim ikisinideee yani asla kendime yediremem..
tarafından
Aynı şeyleri sen yasasan öyle yap  gelip burda yüzsüz vs demeye hakkın yok kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. Ne kolay yargılarınız!!!
InsaAllah onun durumuna düşmezsin.
(1,719 puan) tarafından
He canm he
-Reklam-
0 oy
(16,895 puan) tarafından
Aha kapı orda istemeyen gider de
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Gidecek yerin var mı oğluna bakabilir misin
0 oy
tarafından
Daha neyi zorluyorsun ki o zaman canım ac davanı al nafakani otur rahatca kızınla onun kahrını mi cekeceksin çocuğun öyle bir ortamda yetismesindense ayrılın daha iyi 
0 oy
tarafından
Bu arada gelen bisyse sabret derim  ama sürekli oluyorsa kuzum kendi yoluna bak derim 
0 oy
(555 puan) tarafından
Gidecek yerin yoksa kapı orda defol git dersin cnm
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Canım sen neden ayrılamıyorsun? Bu adam senin oğlunu da yaptıklarına alet ediyor. Bu adamın kişilik bozukluğu var akıl sağlığına zarar veriyor sana yazık değil mi? Bir çocuğun var sana ihtiyacı var kendini yıpratıyorsun..
0 oy
tarafından
Eski post larına da baktım dà bacim sen ne ediyorsun hala o adamla. O çocuk senin mutlu olmadığın yerde mutlu mu olur sanıyorsun. Bu kadar hakarete bu kadar olaylara çocuğun yerinde olsa izin verirmiydı yani sen annene böyle yapılsa ayrılmasını mi bir yaşayip böyle şeylere katlanmayi mi seçerdin. Bırak git o evden. O adamdan ne koca olur ne baba.
0 oy
(122,360 puan) tarafından
Bacim adamin sevgilisi var sana seni istemiyom demis daha uzatma bence sal ipini gitsin yaa ne duruyon
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Gitmek için neyi bekliyorsun? Niye işkence ediyorsun kendine? Sen orda o şekilde aldatılırken çok mu mutlusun? 

Aklini peynir ekmekle mi yedin bacım sen? 

Biraz silkelen kendine gel! 

O şeref yoksunu asla elinden çocuğunu alamaz. Git kanıtlarını topla. Kaynana kayınbabana git anlat herşeyi sonra da boşanma davanı aç. 

Iste nafakanı, seve seve değil s×ke s×ke ödemek zorunda! 
0 oy
(121 puan) tarafından
Çocuğuna bakabilmek için senin de psikolojin iyi olmalı canım. Bekara avrat boşaması kolay derler neler yaşadın bilmiyorum ama eğer durumun varsa, kendini geçindirebilecek Bi işin varsa ya da ailen arkandaysa boşuna kendine de çocuğuna da zindan etme hayatı. Aşıksan zor olur ama inan böylede daha iyidir. Nafaka VS alırsın düzen kurana kadar ihtiyaçlarını karşılasın o da
0 oy
tarafından
Neden ayrilmiyosun ki adam senide oğlunu da istemiyor belli hala neyin dayanması git ve hala eşimle olan sorun diyosun esin değil bu sorun da değil bitmiş sizin evlininiz artık canım benim gurursuzluk yapma gözünde iyice küçülme ya çık o evden yada sen git de o evde yaşayın oglunla yapma ayrıl artık o çocuğa yazık emin ol herşeyi anlayıp bilir o melek onlar bidaha demesini beklemeden aç davani birgün pişman olur seni bilmem ama oğlunu kaybetti için çok ağlar 
0 oy
(11,399 puan) tarafından
Kusurabakma da adam olsa cık demez. İstemiyorsa alacak ceketini o cıkacak o evden cocukla oyle kolay degil o işler. O cocugu yaptıgı gibi ayrılsada bakacak size terbiyesiz adam
0 oy
(15,257 puan) tarafından
Kendisi defolup gitsin ve sizin ihtiyaclarınızı da gidersin. Ne kolay kadıni kovup kendine hayat kurmak . Adamsa kendisi gitmeli.
0 oy
tarafından
Canım bazı şeyleri zorlamanın anlamı yok sanada yazık o çocuğa da. Zorla güzellik olmaz kendi hayatından çalıyorsun geçen zamanı. Boşan davanı aç nafaka al aldattığını ispat et tazminat al kendi ayaklarının üstünde dur çocuğuna bak. 

Sırf bir lokma ekmek için kimsenin sizin kadınlık gururunuzu çiğnemesine izin vermeyin ya adam apaçık aldatıyor sevgilisiyle geziyor daha napcaksın o adamı kalkıp kadını alıp eve getirmesini mi bekliyorsun lanet olsun de ayrıl Allah inşallah yuva bozan o kadının da burnundan getirir!! 
0 oy
(258 puan) tarafından
Kendini hiç zorlama fırsat bu fırsat çek git ailene ailen yoksa bakim evine ne çekiyorsun kocanda olsa ağız kokusunu hepsi aynı ***.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 368 göst.
28 Aralık 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 259 göst.
10 Aralık 2023 Aile kategorisinde Cangul19 (91 puan) tarafından soruldu

403,408 soru

12,084,827 cevap

36,370 kullanıcı

...