Esim beni biz nişanlıyken aldatmış beni ve Bn bunu evlendikten sonra erkek arkadaşıyla olan yazismasini okuyunca anladim ozmn yeni 6 haftalık hamileydim ve çıldırdım ve okdr ağlayıp üzüldümki bebeğimi kaybettim dünyam basima yıkılmıştı sanki ve esimden ayrilmayi dusundum esim bana yuvamizi bozma diye resmen agladi evlendikten sonra hiç yapmadım yapmam yeminler etti sonra aradan aylar geçti Bn yine hamile kaldım şuan 31 haftalık hamileyim ama eşime karşı hep bir supeyle baktım sürekli telefonlarını karistirdim arada gordugum bayan numaralari sildim musteri numarasiydi esim çanta cüzdan satıyor toptanci ve bn bayan gorunce telefonda deli oluyorum müşteri yazmasına rağmen ya yalan söylüyorsa diye kalkıp sildim bir kac numarayı eşimde birine mal yoliycakti baktı numara yok eşimde sinirlendi geçende bankacının numarasını silmiştim hatta kadını arayıp konuştum kadın gerçekten bankaciymis bunuda duyunca esim iyice sinirli bir şekilde eve geldi bağırdı çağırdı yeter artık dedi üzerime yürüdü iki kere tokat attı okdr bağırıyorduki dedim apartman başımıza toplanacak ve bn titremeye aglamaya nefes almamaya başladım saatlerce agladim hüngür hüngür esim çok korktu ama bana el kaldirmasi cok zoruma gitmisti sakinleştirmek için çok uğraştı üzür diledi sabaha kadar başında bekledi sarildi optu gözleri doldu nerdeyse agliycakti bana bisey olur diye korktu sakinlesmeyince tuttu saat gece 12 de dışarı çıkarttı hava alayim diye ama dünden beri sürekli ağlıyorum çok kırıldı içim acidi kendime karnım burnumda bana tokat atması bana bagirma si üzerime yürümesi çok zoruma gitti ve beni bu hale o getirdi beni baştan aldatmasaydı Bn öyle şeyler yapmiycaktim şimdi esim işe gitti doğru düzgün uyumadı ve bn ne yapayim şimdi siz söyleyin kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin :(
Tabiki vurması icin asla bir sebep değil ama hep şüpheyle yaklaşırsan birgün tekrar yeniden aldatır. Nasıl olsa güvenmiyor diye düşünür canım . Evet bir hata yapmış zamanında fakat bu onu bu kdr cezalandirmani gerektirmez. Ayrıca sizin ekmeginiz bu, musterileri sürekli silersen tabiki sinirlenir. Bir yardım mı alsan acaba bilemedim guvensizligini biraz atarsın belki.
Canım tabiki de vurması tamamen hata ama geçmişte yaptığı hatadan dolayı böyle sürekli sık boğaz edersen seni aldatmiyosa bile aldatır erkekler böyle sıkmaya gelemez
Cok zor bi durumdasin ama yenmen lazm bu durumu esinin uzerine surekli bole gidersen senden sogur yapmayacaksada yapar.haklisin ama zaman gecmis hamilesin artk yapmiom demis biraz guven.tokat atmasi affedilir sey dgl bna da esim tokat bile sayilmicak derecede cok hafif vurmustu bi defa ama onda bnde sucluydum o yuzden affettim.karsimizdaki sinirliyse biraz alttan almak lazm.bn evi terkediodum esim birak esyalrinj bi yere gondermiom dedi tam bi saat ayni laflari kullandik bn gidecem dedim o kalacaksn dedi en son yuzume hafif vurdu hemen sarildi bnde birak dedim agladim yanima geldi yapmasam durmayacaktin kendine gel diye yaptim dedi ama kendide aglamaya basladi.bn ustune cok gitmeseydim biliomki asla yapmazdi
Ben söyleyeyim sana nasıl davranacağını kesinlikle yüz verme sonuç ne olursa olsun sen bir kadınsın, sen bir anne adayısın. Sana el kaldırması kesinlikle yanlış. O yokmuş gibi davran onu umursama kendi kendine takıl eminim sen onu umursamadıkça o daha da kötü olacaktır.
Vurmasini kesinlikle onaylamiyorum sonuna kadar haklisin. Lakin hazmedemuycegn bseyi affetme. Eger affediyosan da basina kakma. Bu sadece tartismalara sebep olur. Guvenemiyrm vs diyosan devm etme sana da esine de yazik
Cnn bende benzer şeyler hatta daha kötüsünü yaşadım insanın güveni kırılınca kırılıyor birdaha güvenemiyor benim eşimde tövbeetti birdaha asla dedi kötü huylarını bıraktı benim isteklerimi yapmaya çalışıyor ama hep bir süperlebakıyorum güvenemiyorum tasarımlarımızı unutamiyorum
Güvənsizlik yaşayırsan. Amma belə olmaz canım. Sakit ol. O da çox qəzəblənib.sonra özür diləyib.amma qırılan qəlbi təmir etmək çətindi.umarım hormonlardan dolayıdı.Bir daha şübhə etmə.
Benim ablamda evliliginde yasadi bu durumu malesef sosyal medya uzerinden enistem sonra cok vicdan yapti ablama ev alip birde ablamin uzerine yapti sirf affetsin diye ama ablamin zaten 3 evladi vardi sineye cekti ama bir turlu atlatamadi surekli kavga suphe derken mahcup olan adam da yok oldu arsizlasti ablam soylendikce dahada kotuye gidiyordu ki ablam psikolojik destek almaya basladi elhamdulillah simdi cok iyiler enisteminde akli basina geldi ablamin da surekl supheci tavirlari ortadan kalkti asamiyorsan sende bir destek al canim
Hata yapmis, hatasını inkarda etmemis, yapmıyorum da demis. Tam guven demiyorum ama güvendiğini hissetir. Sürekli o hatasını gundeme getirme,bu durumdan cok sıkılarak kafa dağıtacağı derdini dinleyecegi bir bayan arkadaş edinebiir. Benim de böyle birsey basima geldi, duyduğumda esim inkar etmedi, hatasını kabullendi, sabahina o şahsın işine son verdi, hattını değişip o hatti bana verdi, o olayda 2 gun kus kaldim 3. Gunu mesaj atip yemek hazır seni bekliyoruz dedim. 3. Gunu konuştum 4 yil olacak o gün bu gündür hic dile getirmedim. Hatasını surekli yuzune vurarak incitmedim. insan oğlu şaşar beşer. Zor bir durum sabret Allah büyüktür
Cnm nişanlıyken yapmış Bi hata sadece telde mi qörüşmüşlr yatıp kalkmadıysa kadınla sıkıntı etme Bnce hamilesin bebeqe yazık geçmiş qeçmiştir. Bnm eşimin eski sevqilisi de cok mesaj atıodu aqzının payını aldı Bi daha atamadı qerizekalı.
Gözlerimden yaş geldi okurken
Her ne olursa olsun suçlu olmasına rağmen o halde sana tokat atması hiç hoş bir şey değil kimse kaldıramaz böyle bir şey kuzum
1,491,967 soru
24,378,991 cevap
348,575 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın