0 oy
846 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

buyrun güzel anneler ve anne adayları neler yapıyorsunuz? Biz kayınvalidemle kahve içiyor uz 34+5 oldum oğluşumun kıyafetlerini yıkıyacağız bu gün. Heyecandan size sarayım dedim :) 

10 Cevaplar

0 oy
(5,936 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Afiyet olsun canim.kolay gelsin Ne guzel mis gibi için de de olacak insallah az Kalmış Annesi.
tarafından
Çok sağol canım benim <3
-Reklam-
0 oy
(2,064 puan) tarafından

Afiyet olsun bende Oğluma meyve püresi yedirdim şimdi <3

tarafından
Yaaa afiyet olsun canım o günleri ip le çekiyoruum <3
(2,064 puan) tarafından
İnşallah cnm doğunca çabuk geçiyor zaman
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Ooo afiyet olsun kız ALLAH muhabbetinizi arttirsin:)) ben oğlanın çantasını ayarladım ama hala kendi eksiklerimi tamamlamadım bi üşenmek almış beni ki sorma yani ;))
tarafından
Sağol canım <3 Kaç haftalık benimde değişmesi gereken lohusa takımım var kendime çamaşır falan da almadım daha hadi sende üşenme kalk kalk kalk :)
(3,459 puan) tarafından
36+2 :)) bende etek alicam doğum odasında giymek için bide pijama takımı başka bişey lazım değil bir sürü açılmamış çamaşırım var onlardan koyucam
tarafından
Yaaa Çok az kalmış canım hayırlısı ile al kucağına :)
(3,459 puan) tarafından
Amin canim hepimiz insaallah
0 oy
(1,517 puan) tarafından
34+4 bende yarın eksikleri tamamlayip sonra yıkılıp ütülüycem artık doğuma hazırlık edelim bari :D vakit daraliyor sabırsızlık üst safada 
(1,517 puan) tarafından
Devlete git sende ben bir devlet bir özel yapıyorum bir 15 günde bir özel bir 15 günde bir devlet :D :D :D vallaha sözde bana az geldi kilosu çünkü benim haftamdakilerine sordum 2.600 2.800 çoğu düşün artık :)  hızlı almaya başlamalari lazım
tarafından
Oh oh maşallah :Ddburadaki devlette bir kere aciline gittim bir daha da cesaret edemedim gitmeye hamile kalmadan kasık ağrısı ile gittim 4bucuk cm kist varmıl meğer bir ağrı kesici al dedi bana doktor yüzüme bakmadan gönderdi :D gayet iyi bence canım maşallahı var
(1,517 puan) tarafından
Acillerin hepsi öyle ya nefret ediyorum bende acilden bende çok yaşadım acilin ilgisizligini ama poliklinik değişiyor canım örneğin benim kendi doktorum çok iyi . Sende araştır en iyisi hangisiyse ona git son ayin bir ona bir ona git
tarafından
Mantıklı valla canım bakıcam bakalım dediğin gibi çok sağol <3
(1,517 puan) tarafından
Rica ederim sizede iyi keyifler :) ben kahveden tiksiniyorum ya hamile olduğumdan beridir çaydanda tiksindim :D
0 oy
(1,887 puan) tarafından
Ohhh afiyet olsun canım ♥♥
tarafından
Teşekkür ederim kuzum <333
0 oy
tarafından
afiyet olsunn kuzummm ben hala yatanlardanimmm :) makinada camasir mutfakta bilasikkk ve hala yatiorummm :)
tarafından
Sağol canım beniim Kalk kalk kalk yatma işler seni bekliyor bitsin işlerin de bir yorgunluk kahveni iç :)
tarafından
kuzu kahve yasakkk bizeee :) bide 37+1 agirlaatimmm artikk
tarafından
Yerine ben içiyim o zaman :D çok az kalmış canım benim sağlıkla al inşallah kucağına <3
tarafından
amin kuzummm bi dogaydii :)
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Afiyet olsun canım benim bizde bugün 33 haftalık olduk daha kıyafetleri yıkamadım bende canım 
(4,757 puan) tarafından
Aynen canım geçen gün alışveriş yaptım ama daha eksiklerim var bu hafta içinde yıkamak için deterjanını alacağım yıkayacağım sen neler aldın yıkamak için kuzum bide ana kucağı aldın mı
tarafından
Gördüm canım aldıklarını hepsi birbirinden güzel <3 anakucağı almadım canım puset aldım ben deterjan olarak dalan roxy aldım  yumuşatıcıya gerek te kalmıyormuş
(4,757 puan) tarafından
Sadece o yeterli mi yumuşatıcıya gerek yok mu tatlım sağol teşekkür ederim tatlım puset almak daha mı mantıklı kuzum
tarafından
Canım ben eşimsiz dışarı çıkamıyorum bebek olunca da çıkartmaz yanlız :) o yüzden puset biraz ağır da olsa bebek arabasında da evde de rahatça kullanırım. Yumulatıcıya gerek yok dedi buradaki arkadaşlar birazdan yıkıcam bakiyim ona göre sana da yazarım canım
(4,757 puan) tarafından
Tamam kuzum bekliyorum
0 oy
tarafından
Ay bir yorgunluk kayseride ben alabilir miyim:) su afilli fincanlarda :)) verdik bir fincan kahve almaz benim yorgunluğumu bir damacana kahve lazım:)) en güzel heyecanlar ya birde doğduktan sonra acaba hangisi giydirsem şununla şunu bir giydirsem takım olur mu ki düşüncesi varya allahım bütün hepsi ayrı bir güzellik:)
tarafından
Hahahaa Hemen gönderiyoruum :) senin koşuşturma maratonuna yetişebilene aşk olsun canım :D sabırsızlık la bekliyorum o günleriii
tarafından
Ay hadi inşallah canım:)) görürsün o günleri ama tek çocuk hiç çocuk emin olun buna ciftleyince çocukları kafanı kasimayi unutuyorsun:)
tarafından
Valla senin maratonu  başka post ta okurken Yoruldum inan canım allah kolaylık versin <3
tarafından
Allah razı olsun canım benim zamanla insan herşeye alışıyor işte bu sayede lohusa depresyonuna bile girme vaktim olmadı böylesi daha iyi:)
0 oy
(3,696 puan) tarafından

Oh ne güzel valla afiyet bal seker olsun canım:)

Imreniyorum boyle gelin kaynanalara valla ya :angel:

tarafından
Sağol canım benim <3 sende yap kaynanan içmesse onunkinide sen içersin :)
0 oy
tarafından
Afiyet olsun :)) Bende kizi uyuttum ev isi yapiyorum :D
tarafından
Kolay gelsin canım benim :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 296 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 538 göst.
4 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aysus35 (174 puan) tarafından soruldu