0 oy
570 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Eşimi aradığımda meşguldü önceki postumda paylaşmıştım ve konuşmayı silmisti konuştuğu kişi de annesiymis bunu silme sebebi de daha önce ben annemle konuştuğum için tepki göstermişti daha doğrusu o aradiginda meşguldü ben de konuşmaya devam etmiştim eşim de kızmıştı şimdi ben de ona kızarım diye korkusundan silmiş ben de annen o senin neden kızayım dedim. ben öyle yapınca sen de yaparsın sandım dedi annedir konuşursun istersen 2 saat konuş karışmam dedim ben her gün annemle en az yarım saat konuşuyorum dün mesela 2 saat konuştum neden ona kızayım bu konuda böyle çözülmüş oldu :P

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İyi bari eşlerin anne ile götürmesine karışmaması en mantıklı olanı cocuklasmamak gerek 
tarafından
Ben karışmıyorum sormam bile banane yani annelerin hakkı ödenmez o bi kere kızınca demek ki benim de yapacağımı düşünmüş ama yapmayacağımı anlamıştır artık
-Reklam-
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Daha öncede yalanlarıni yakalamıştin kız konuş eşinle deki bana karşı hep dürüst ol ben seni o zaman anlar ve o zaman çok mutlu olurum yalanın sonu yok de. Bana briseyleri söylemekten cekinme yoksa aramızdaki bağ soğur de.
tarafından
Öncekinde çok fenaydı 2 ay konuşmadım her bir şey dediğinde laf soktum şimdi de dedim kendini benden uzaklaştırıyorsun aramızdaki muhabbet bitmek üzere diye inşallah bir daha yapmaz yaparsa da sonucunun kötü olacağını söyledim
(1,515 puan) tarafından
İyi ins bir daha senden birşey saklamaz burnu yanar gerçekten kötü birşey güven azalıyor bende bizimkini bu konuda uyarıyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 717 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 1,372 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Asyam (2,364 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 621 göst.
16 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sadevatandas (2,125 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,148 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde est16 (758 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,110 soru

23,981,510 cevap

326,522 kullanıcı

...