0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (5,370 puan) tarafından

Kızlar 25 haftalığım genelde uyurken olduğu için gerçek mi yoksa benim kafa mı gidiyo anlamadım :D biraz önce de oldu aynısı sanki karnımdan bebek sesi geliyo böyle viykk diye bşy azcık o sesle uyanıyorum gerçek olablr mi bilinç altı fln mı size oldu mu :ermm:

3 Cevaplar

0 oy
(1,885 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kız Allah seni:Dgelmez öyle ses midenden gelmiştir

(5,370 puan) tarafından
Üff ne bilim şimdiye kadar hiç yaşamadığım bşy yani midemden ses tabi gelir de farkediyorum onu neyse belki de hep bebek düşünüyorum diye psikolojiktir tşkler canm :D
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bnce senin kafa gidiyor 
(5,370 puan) tarafından
Saol canm ya olablr hamilelik zormuş :D
0 oy
(1,515 puan) tarafından

O mideden gelen sestir :D :D bebekten gelemez

(5,370 puan) tarafından
Tşk ederim canım ne biliyim ya bnde gelemez diye düşünüyorum mantıken ama garip gerçekten :D
(1,515 puan) tarafından
bebek  açıkinca geç uyansan ya mideni tekmeler yada ses çıkar mideden ben bu şekilde sürekli uyanıyorum o beni uyandırıyor tekmeleyerek
(5,370 puan) tarafından
Valla tokum canm biraz önce uyumuştum işte vikk diye bi sesle uyandm iki üçtür oluyo e bende ne farklılık var diyorum bebek var yani daha önceden olmayan şey ne şimdi acaba olan var mı diye merak ettim hayrlısı bakalm :D
(1,515 puan) tarafından
:D evt hayırlısı bide doktoruna sor bakalım o ne diyecek

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 62 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 686 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
26 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bi garip kul (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,421 soru

23,985,605 cevap

326,717 kullanıcı

...