Kızlar daha önce söylemiştim görümcem yüzünden kayinvaldemde bana düşman oldu diye geçen hafta pazar görümcem ortak kullandığımız eve geldi bende baba korona olunca geçmiş olsun demedi diye karı koca kusmustuk ve hoşgeldin falan demedim hiç konuşmadım ve yanlarında gitmedik sonra daha önce biz gorumcemle ilgili kavga etmiştik yengemle ilgili bir konu geçmişti ben gelin gelmeden önce yengemle görümcem çok iyi anlaşıyorlar mis gelip gidiyorlarmış aralarından su sizmiyomus ama görümcem bunların ses kaydını çekmiş milleti birbirine düşürmüştü ozman kustuler kayınvaldemde istemiyo benim yengemle konuşmamı çünkü yengem gorumcemle ilgili çok şey biliyor anlatiyoda bende kayinvaldemle tartıştığını da senin kızının huyunu herkes biliyor ben hepinizi yengem anlattığı zaman tanıdım nereden bilcem dedim daha yeni gelin olmuşum dedim. Kayinvaldemde dün yengeme aylar önce olan bu konuyu sormuş yengem ne dedi bilmiyorum oda biraz iki yüzlü bir dediği bir dediğini tutmaz sonra beni aradi sen nie benim adımı verdin dedi bende sen söyledin bende orda soyledim herkeside kartım dedim sonra oda tamam doğru ama seni ben öğretiyorum gibi görünüyor sen çok konuştuğun için göze batiyosun gorumcenle konuş illa diyo sen kötü olursun diyo kaynanam yengeme bu kızımı sigdirmadi evime demiş çok zoruma gitti böyle yapması konuşsam daha kotu olcak diye konuşmuyorum ama ben haksız mıyım kızlar hoşgeldin demedim diye