+1 oy
511 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebegim 3.5 aylik olldu gunduz uyutuyorum 30 dk sora uyaniyor sebebi ne olabilir?

Ayrica bebegim hem gunduz hem gece uyuyunca agliyor gozleri kapali bir sekilde onu sakinlestirmeye çalisiyorum olmuyor yeniden ayagima alip salliyorum uyutmaya calisyorum sebebi ne olabilir?

8 Cevaplar

0 oy
(12,777 puan) tarafından
Atak dönemi olabilir
tarafından
Ay nereye kadar :((
-Reklam-
0 oy
(1,800 puan) tarafından
Gazi çoktur cnm ondan ne kadar çıkarsanda gazi oluyo yine
tarafından
Bi de diyorlar 3 aylikta biter gazi :((
(1,800 puan) tarafından
Yok cnm ya bende senin gibiydim artik dayanamayip ağlıyodum emzik veriyomusun oda gazıni çıkarmada faydali
tarafından
Yok ya tutmuyo :((
0 oy
(128,712 puan) tarafından
8 aylik tecrubeme dayanaraktan yaziyorum = atak dönemi dir en fazla 1 hafta surer baktin 1 haftadan fazla surdu ahaaa ayvayi mevsiminde yedim de ☺️ 
(25,214 puan) tarafından
Az uydur aferin kuzeye bilerek uyumuyo ben tembihledim çünkü bak Ömer nasıl uyuyo 8 de yıkandı 8 bucukta uyudu
tarafından
Maalesef bit haftaya cooktan gecti :(
(128,712 puan) tarafından
Ömer uyumak icin dogmus zaten hem kuzey bugun taaammmm 27dk uyudu timammiii
0 oy
tarafından
Derin uykuya geçemiyor demekki sürekli evdemisiniz arada balkona falan çıkar temiz hava alsın biraz yorulsun uyku öncesi rutini oluşturun eğer yapmıyorsanız mesela pijama giymek gibi banyo yapmak gibi hzuurlu bir müzik ac yada ninni biraz masaj falan yap bu şekilde yorulmasını sağla sürekli evin içindeler çocuklar enerjiyi atamıyorlar yorulup uyuma ihtiyacı duymuyorlar o yüzden bu tür sıkıntılarda olabiliyor 
tarafından
Sünnet derisini geriye doğru çek etinde kızarma beyaz beyaz topaklanmis böyle yapışkanlık varsa birde sen elledikce çok ahlar zaten ılık su ve pamukla temizle ve travazol krem sür eğer öyle bir şeyi varsa hemen rahatlatır sünnet öncesi bebeklerde görülen bir durum canım o sünnet derisinin altı ıslak kaldığı zaman olur
tarafından
Ya ama krem iceri  Girmez  mi ?
Dr da mi krem verir acaba
tarafından
Doktorda krem verir canım bir şey olmaz benim iki kızım var ikisinede hep travazol kullandım çok pişik olurlar onların bile içine kaçtığını görmedim
tarafından
Ha ne bilim psik kremi sursem  bile pipisine yaklsamadim ne bilim enfeksiyon filan olur yada da tikaniklik olur dedim
tarafından
Yok canım bir şey olmaz ta ucuna sürme etrafına sür bir seycik olmaz allahın izniyle
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Bazi bebekler ne yazik ki gunduz uyumuyor benim kızım da doğduğundan beri gündüz 30-40 dk uyurdu hemen uyanırdı şimdi 8 buçuk aylık hâlâ gundüz 30 veya 40 dk uyuyor ama ben şikayetçi değilim Allahıma şükür beni rahatsız etmez.

Gece de uyku arasında ağlamaklı olursa ya gazdan ya da atak dönemindedir canım ama büyük ihtimal gazdır. Benim kızım 4-4 buçuk aylık olana kadar gazdan uyanırdı geceleri ayaklarini karnina çeker bekletirdim hemen çıkarırdı uykuya devam ederdi Allaha şükür şuan 8 buçuk aylık oldu gazdan eser yok :)
tarafından
Ah  kardes
Ahhhhhh:((
(2,262 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım uykusuzluk gerçekten çok zor bende çok çekmiştim ilk 3 ay bir de tektim kimsem de yoktu ama Rabbim sabrıni da veriyor. Zaman çok çabuk geçiyor bir bakmışsın kocaman olmuş. Rabbim hepimizin evlatlarina sağlık, mutluluk, huzur versin.
tarafından
Amin amin amin insallah
0 oy
(1,800 puan) tarafından
Çocuk doktoru bize  nurse harveys gaz damlası vermişti oda çok iyi gelmişti bide ayaklarıni iyi giydir sıcak tut banyoda rahatlatıyo akşamlardan yaptır yatır olmadı götür bi doktora
(1,800 puan) tarafından
Öyle valla diyorum annelerimiz bizi acaba nasl ne zorluklarla büyüttü insan anne olunca annesinin kıymetini daha iyi anlıyo dünyanın en zor mesleği annelik bence
tarafından
Kesinlikle :((  ve omur boyu  surecek ama sukur tabiki
Sadece insan bebegi anlamio derdini  bilmio  uzuluyor
(1,800 puan) tarafından
Geçer cnm sabret al kucağına gezdir sırtını sıvazla benimki şuan oyle beterki 1 buçuk yaşinda görsen ağlama atakları kendini yerlere atmalar bana vuruyo sakinleştiremiyorum napcaz bakalm bişey yediremiyorum
tarafından
Ay Allah  yardim etsin
(1,800 puan) tarafından
Amin cnm hepimize inşallah
0 oy
tarafından
Midesi eksiği olabilir kusuyosa eğer usutmus olabilir atak dönemi olabilir doymuyor olabilir daha sık emmek isteye bilir emzik le deneyebilirsin sonra başka anneden ayrılmak istemeyen bilir yanında olduğunda kucağına aldığında susuyirsa öyle olabilir 
tarafından
Ya terliyosa  da mi usutmustur?
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Memede mi uyuyor canım
tarafından
Yok ayagimda :(

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 412 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu
+1 oy