0 oy
486 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,634 puan) tarafından

Kızlar dün gitti test verdi. Bugün mesaj gelmiş pozitif diye. Aksi gibi bende de ateş ve karın ağrısı var.

Evde bekleyip ekipler gelince test isticem bende.

Oğlum var 19 aylık.

Acaba babaannesine yollasam mı onu:dizzy:

10 Cevaplar

0 oy
(12,022 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Geçmiş olsun Allah sifa versin oncelikle canım zor olacak ama bence gönderme aslında en cok bulastıranlar cocuklar. Ablamın mahallenin hepsi oldu covid ve bulastıran dagıtan da birbirine oynayan cocuklarmıs. Bir bulamayan cocugu olmayan ya da cok buyuk olanlar sokakta. Babannede haliyle yaslı onlara da tasımasın
(1,634 puan) tarafından
Aynen canım sağolasın
-Reklam-
+1 oy
(1,517 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Bence gönderme 
(1,634 puan) tarafından
Sağol canım.
Bencede göndermeyeyim yaa.
Allah'ım korusun yavrumu :(((
+1 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah. İnşallah Bi sıkıntı olmaz sizde ama çocuğu gönderme bence çocuklar taşıyıcı oluyor ablamın kızı da eşiyle oldular çocuklar negatif diye 2 yaşındaki kızını ablamlara gönderdi ama meğerse yeni kapmış çocuklar o yüzden ablam ve 3 kızı da korona oldu. Yanınızda kalsın inşallah bir sıkıntı olmaz canım korkmayın da ablamlar çok çabuk atlattı inşallah eşinde hemen atlatır. 
(1,634 puan) tarafından
Evet yaa göndermeyeyim en iyisi.
İnşallah çabucak geçer ne diyeyim.
Allah herkese şifa versin. Bütün bebişleri korusun inşallah
tarafından
Amin inşallah canım.
+1 oy
(1,936 puan) tarafından
Cocuklari da karantinaya alıyorlar yollama yaninda olsun sen dikkat et belki o da tasiyicidir hem senden de ayri kalmamış olur bence 
(1,634 puan) tarafından
Aynen yaa çok haklısın
(1,936 puan) tarafından
Sahsen ben ayri kalamazdim zaten virusten dolayi miral bozuk olur en azindan gözümün önünde olsun daha güçlü olurum diye durdururdum maske ve eldiven takarsin
(1,634 puan) tarafından
Bende ayrı kalamam yaa. Bi an düşündüm acaba versem mi diye ama yok yani ayrı kalamam
0 oy
tarafından
Gönder diyecem belki Allah korusun çocuklar taşiyici gönderme onu bence çok geçmiş olsun 
(1,634 puan) tarafından
Ya zaten sürekli beraberiz.
Akşam yemekten sonra evimize çıktık.
Çocuktan da ayrı kalmak istemiyorum
Eşim sende in orda kal diyo ama bende kendimi iyi hissetmiyorum ve eşimi yalnız bırakmak istemiyorum.
Dün ayrı uyuduk zaten sinirim tepemde offf:((((
tarafından
Eger testin pozitif çikarsa eşinin yanına git beraber inşallah atlatırsınız
(1,634 puan) tarafından
Pozitif çıkarsam zaten ayrı kalmam yaa.
Bebeğime bişey olmasın yeter bana
tarafından
Korkma Allahın izni ile bişey olmaz maskeli gez sürekli kolanya dezenfekte kullan
(1,634 puan) tarafından
Maske taktım ama çekip çıkartıyo sıpa.
0 oy
tarafından
Cocugun da da varsa bu sefer o yaşlı insanlarada bulaşır allah korusun çocuklar belirti göstermeden 3 ay virüsü üst solunun yollarında taşıyabiliyorlar miş rabbim şifa versin inşallah çabucak atlatırsınız 
(1,634 puan) tarafından
Ay zaten temaslı yazmışlar onları da göndermem daha
tarafından
Gönderme zaten daha iyi gözünün önünde dursun udi hindi tozu alıp demleyip için yada yağını alın ve gün de üç kez sirke ile boğazınızı gargara yapın çok iyi geliyor ablam şükür önce allahin sonra bunların sayesine iyileşti oda çok ağır geçirdi virüsü
(1,634 puan) tarafından
Deneriz canım sağol
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun sakın gönderme . Bizde de eşim pozitif çıktı üç gün sonra kızımda da belirti çıktı . Oda pozitif ti. 18 aylık. Tedavi yokmuş onlarda. İnan ki o daha kolay atlattı evde. 
(1,634 puan) tarafından
Tamam canım yollamicam zaten
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım bol bol muz, ceviz, fındık, kefir için bağışıklığınız düşmesin ben Corona hastanesinde 10 gün kaldım devamlı bunları yedim. Düzenli yemeğimi yedim bol su içtim. Geçmiş olsun.
(1,634 puan) tarafından
Tamam canım sağol.
0 oy
(954 puan) tarafından
Ben de kovid atlattım bebeğim 9 aylık hep yemeğini bakımını hep ben yaptım ama o hastalanmadi bağışıklığı iyiyse gönderme kimseye de gitme kendini eşini çocuğunu izole edin atlatirsiniz
(1,634 puan) tarafından
İnşallah canım yaa atlatırız bi şekilde
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Eşine ilaç vermeye geldiklerinde sana ve çocuğuna da yapıyorlar test canım zaten temaslı olduğunuz için şu an çocuğunu  bir yere gondermezsin artık oda temaslı aynı evde olduğunuz için 
(1,634 puan) tarafından
Gönderemem zaten yaa içim el vermez

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 465 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ayse.gul (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 197 göst.
13 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asafin annesii (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 385 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde 2 minnak (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 228 göst.
29 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,288 soru

24,474,908 cevap

355,391 kullanıcı

...