0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Tartışma postu değil. Sadece kendi fikrim puani düşük bi kadın yazmıştı misafir gelecek ne hazirliyim diye neredeyse 20 kişi linc etmisti bi agzina s.... kaldı  delimisin ne misafiri bilmem ne ama puani yüksek tanidik biri yazinca canim şunu yap bak bu börek guzel olur menu söylüyorsunuz insan kayirmayin. Ve insanlar bir derdini soyledimi sen iyi degilsin sen normal değilsin git psikiloga sen cocugunu bile doversin bu hal ne daha niceleri yazan kişiler emin olun kizde dort dortluk degilsiniz kimse dort dortluk olamaz
notu ile kapatıldı: Tartışmaya açık

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bi de şu var biri olumsuz yorum yapınca diğerleri de onunla hemen hemen aynı şeyleri yazıyo mesel ilk yorum yapan ne misafiri korona var deyince diğelrlei de duyar kasmaya başlıyo amaaan burayı kafaya takarsan ohooo 
(2,262 puan) tarafından
Tam da bunu yazacaktım baktım sen yazmışsın +
tarafından
❤️ Doğru olan bu canım benim
(4,041 puan) tarafından
Ahahaha bı kere benim postumun bu olmuştu puanı yüksek biri eleştirmişti arkasından 3 4 kişi gelmisti
tarafından
Kafa takmak yormak değil konularin benimle alakasi yok ama cok sinir bozucu sana katiliyorum
tarafından
Yani ben de sinir oluyorum ama yapacak bir şey yok malesef binbir çeşit insan var hangi birine söz geçireceksin ki?
tarafından
Ben dusuncelerimi soyledim kuzum haklisin burada hangi biriyle basa cikabiliriz ki yaptiklari sadece haksizlik
tarafından
İnsan kayırma çok burda hep farkındayız ama dile getirince kabul etmiyorlar malesef. Tavsiyede bulunmak ayrıdır hakaret etmek ayrı samimi olduklarına tavsiyede bulunurlar tanımadıklarına kızarak tepki verirler. kim olursa olsun adil davranmak gerekir. Sanki puanı çok olunca onlara faydası dokunuyor gibi davranıyorlar.
tarafından
Post kapandığı için buraya yazdım canım kusura bakma ☺️
tarafından
Aynen öyle canım burda derdi bi anlatırsın laf ederler param yok dersin internet nasıl alıyorsun derler biri düğüne gider ne giyim diye sorar şunu giy diye yorum yapılır öteki düğüne gittim der korona var derler neler neler bakıyorum da korona ilk çıktığı zaman evinin önünde yürüyen kadına hakkımı helal etmiyorum diyen insanlar şimdi doğum günü düğün kına kafe vs her yeri geziyorlar o kadının hakkını nasıl verecekler çok merak ediyorum hamile kadın ödem olmasın diye yürüyordu ağlattılar kadını
tarafından
Sibel cok haklısın bende bunu demek istedim
tarafından
İyi yaptın sibelim :)
Enes2020 burda sürü psikolojisi oluyo sanırım :)
tarafından
Mühendis anne haklısın hep millettin hakkina giriyorlar ama biri kahve fali attimi bu kisiler vaaz veriyor hepsi
tarafından
Aynen öyle oho daha neler neler
tarafından
Bende post açtığım da Bi kaç. Kişi yazıyor artık post açmayacağım
tarafından
Yazmazlar tabi 18 puansin  :Dddd
tarafından
Diğer hesabımı kaybettim açamadım Bi daha bu yeni
tarafından
Ben cevap atarken hiç puana bakmıyorum hatta postu kim açmış ona bile bakmıyorum burda bi kaç kişi var konuşmuşuz hatırlamıyorum bile millet nasıl hatırlıyor şunun postuna yazayım şuna yazmiuim diye düşünüyo anlamıyorum valla
tarafından
Bende öyleyim ama sen aklima kalacaksin :Ddd☺
tarafından
:D ben sana söz veremiyorum isim hafızam yok unuturum
-Reklam-
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Postu görmedim ama tanıdık birisi de olsa bu viruste misafir kabul edilmez.Biz İzmir e gitcez sırf misafir yüzünden kaynanamla atışma gibi bir şey oldu ve çağırmaya ak kimseyi
tarafından
Bende misafire karşıyım bu viruste ama bazi insanlarda soruyor onlara hic tepki yok aksine menü sunuyorlar tuzluda sunu tatlida sunu yap diye bende bunu anlamiyorum insan kayiriyorlar
(6,200 puan) tarafından
Ben öyle postları gördüm mü direk cikiyorum.Kaynanasi misafir. Cagirsa direk post açar çıldırıyorum falan diye ama başkasına yemek tarifi veriyor.
tarafından
Evet haklısın kuzum
0 oy
tarafından
Ben anlamaya calısmıyoruk cunku at gozlugu takmıs insana laf anlatamazsın canım... 
tarafından
Haklisin cNim
0 oy
(4,041 puan) tarafından
İnsan kayırma olduğunu ben de tespit ettim kadınlar topluluğu işte klasik
tarafından
Burada kadin kadina dusman olmus
0 oy
(148 puan) tarafından
Katılıyorum sana ++++++
0 oy
(2,262 puan) tarafından