0 oy
360 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (492 puan) tarafından
Kızlar 15 aylık bebeğim var zor.bi bebek aşırı yaramaz her istediği olsun ister yapmazsan ağlar bugün dışarı çıkmak için ayakkabisini giydirecektim giymek istemedi sonra zorla giydirdim bi tekini bi anda tam ağlayacak gibi oldu sonra yavrumum ağzı açık kaldı nefesi sesi kesildi gözlerini kocaman açtı 20 30 saniye sürdü galiba bi anda ağlamaya devam etti kendine geldi ama omrumden omur gitti şimdi yine aynı olur diye korkudan hiçbirseyine hayır diyemiyorum ağlamasın diye bunu yaşayan çözüm bulan varmi

5 Cevaplar

0 oy
(12,768 puan) tarafından
Şimdi sağlık la ilgili mi bilmem ama her şeye evet dersen bunu huy edinir herşeyde böyle tepki verir bı doktor gotur bı sor istersen birden ağlarken nefes gitmiştir ama hayır dememek olmaz 
-Reklam-
0 oy
(2,097 puan) tarafından
Canim doktora götür bence oa gerekeni söyler 

Onun dışında nasıl alisirsa öyle gider

Oğlum 11 aylık bir haftadır felan istediği olmadimi ağlamaya poposunu dönüp kendini yere atıp ağlamaya zorlamaya başladı

Ağla oğlum acilirsin diyorum asla dediğini yapmam dikkatini başka biseye çekerim hemen düzelir

Ama dediğini yapsam alışkanlık hâline getirecek mesela

0 oy
(7,828 puan) tarafından
Altta arkadaşlar yazmış onlara katılıyorum
0 oy
tarafından
Bende yorumlara katiliyorum istediğini yaptırmak için yapıyor olabilir oyle durumlarda ısrar etme zorla yapma madem giymiyorsun dışarı çıkmıyoruz de zaten çıkmak için kendisi gelip giyecektir 
0 oy
tarafından
Katılma nöbeti deniyor. Benim oğlumda da gecen oldu cok korltum araştırdım biraz 4 yaşına kadar falam sürermiş. Beyne zarar vermezmiş. Ağlasın ama cok ağlatmamaya çalış. Her dediğini yapma konuşarak zorlamadan yap. 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 334 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 214 göst.
15 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde masalım0435 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
16 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Duruu12 (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,721 puan) tarafından soruldu

412,983 soru

12,434,125 cevap

45,762 kullanıcı

Kategoriler

...