Kızlar eşimle aynı yaştayız severek evlendik ve boy olarak aynıyız ben bunu takıntı yapıyorum birax topuklu falan hiç giymiyorum ne bilim biraz uzun olsun isterdim yada ben biraz kısa olsaydım diyorum benim gibi olan varmı
Sevgiliyken fark etmedin mi aşk bu kadar mı gözünü kör etti:)) işin şakası bizde esimle aynı boydayız hemen hemen..cok fazla topuklu giymemeye calisiyorum düğunler ozel gunler hariç..ama topuklu giyincede serdar ortaç cloe cifti gibide olmuyoruz allahtan :))
bende oyle boyum uzun esimle ayni bi dugunde bisey de hep babet dugunumdede babet giymistim hatta komsular kayananaama tppuklumu var dedi yok dedi kendi boyu
Canim hic dert etme ne olacak benim kuzenimde oyle nisanlisiyla hic topuklu giymez sevmezde zaten boyun kac canim
Bende de tam tersi ben 166 iken eşim 185 oda benim topuklu giymemi sürekli istiyor ama ben hiç sevmiyorum 3 cm topuktan bile duramıyorum :)
Bence boyu takıntı etme ben çok kısa durmaşam bile dışardan çocuğu sananlar oldu :)
Eşim 1.94 ben 1.67 sevgiliyken hep topuklu giyerdim biraz olsun mesafeyi azaltırdım şimdi alıştım hiç sorun etmiyorum yasak elma dizisindeki alihan'la zeynep gibiyiz :D
Bebeğimle ben bi esim etmeyiz benimkinde de oyle bi boy :) ins kizim esime ceker boyu
Benim de eşim 1.85 ben 1.60 özel günlerde topuklu giymem gerekiyor ve ben hayatta giyemem cok zorlanirim bi an ay ne şanslı diye düşündüm sizi açıkçası :)
Allah başka dert vermesin :) hayatta hiç boy sorunum olmadi eşim benden uzun olmasına rağmen topuklu giymem düğün dışında isterse o benden kısa olsun isterse uzun olsun isterse aynı boy olsun önemli olan huzur aşk sevgi
İyi ki kısayım :D kısayım diye dalga geçilirdi hep. Ama eşimin omzuna gelemiyorum :D bazen yanlışlıkla çarpıyor bana . o zaman şey diyor. Ay görmemişim pardon :DD
Yinede kızım inşallah babasına çeker. Sporla uğraşır. Leylek gibi olur boyu :DD
Esimle aramizda nerdeyse 30 cm var omzundan biraz asagidayim :D
Bizde esimle ayni boydayiz ben zaten topuklu giymem sevmiyorum ama bazi kışlık botlar oluyo biraz topuklu onlara bayiliyorum da sirf bu yuzden giyemiyorum napalim saglik olsun :)
Hahahy bizde tam aksi ben 1.55 boydayım. Kocam 1.92 boyunda. 38 sm aramızda fark var))) nisanlıyken cok takardım her gun topuklu geyerdim yene aramizda fark olurdu. Simdi hic takmıyorum. Dahada hosuma gidiyor. Sirin oluyor Maşa ve ayı gibi)))))))))))
Takma kafana canım benim ya ben 1.71 eşim 1.69 aynı sayılırız bizde. Normalde topuklu sevmem zaten ama kısa topuklu botlar var ya onları giymeyi severim eşim düz olan birini giysene niye topukluyu giyiyosun ya diye sitem etti geçen gün :D Çaktırmıyor ama gıcık oluyor o botuma. Ben de inadına en çok onu giyiyorum galiba :))
bizde ayni boynayiz bende aslindaa takinti etmezdim nisanliliktan ve dugunumuzden sonra takinti etmeye basladim
411,938 soru
12,401,135 cevap
44,428 kullanıcı