0 oy
482 göst.
Aile kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Bu soru icin yeni hesap actim .

Esimle bebegimz var. Amcam baska ulkeden geldi. Evime davet ettim. Esimle ilk kez tanistilar  esimle ve yeni gittiler. Esim amcanin Biras kulaklari buyuk dedi insallah  bebek ona cekmez deyip guldù bende yasli sonucta dedim sana mi ceksin dedim. Bana cekse burnu biraz sivri olur dedi sora bebegi amcan cok sevdi dedi. Bende evet dedim. 

Amcama boyle demesine kirildim kizlar yerimde olsanz?

38 Cevaplar

0 oy
(441 puan) tarafından
Bi de bu soruyu sormak icin yeni hesap acmis:)
-Reklam-
0 oy
(50,810 puan) tarafından
bende inşallah burnu bana benzemez bana diyorum ☺️ 
0 oy
(190 puan) tarafından
Hemen bosan o adamla omur gecmez :)) tobe yarabbim ya adam kendi icinde sivri burunlu demis espri yapms ne var yani sanki kufretms evden kovmus dovmus sovmus aaa ne kadar ayip bisey derdiniz yok dert ariyonuz galiba
0 oy
tarafından
Ay nolacak kız benim eşim de benim akrabalara bişey bulur ilk defa gördüklerine bende öyle hatta ben açıkça sevmedim bile derim aman aşkım zaten soyleler böyleler der güleriz geçeriz sende bukadar şey yapma kendine bile kusur bulmuş adam 
0 oy
tarafından

Allah seni ya :D kız kırılma boşver sen eşimin bana dediklerini duysan intihar edersin herhalde bak ben hiç kırılmıyorum çünkü şaka yaptığını biliyorum :D hatta bana der iyiki kızım sana benzemedi yoksa evde kalır der büyük kulak dediyse boşver demek ki amcan büyük kulaklı :d 

0 oy
(28,782 puan) tarafından

Bazen isin cilkini cikarip kendinize dert ariyorsunuz bide dert sayip yeni hesap aciyonuz 

Allah askina gidin bi elinizi yüzünüzü yikayin la ilahe illalah deyip gendinize gelin

Dert ettiginiz seyleri az birsey yoklayin .

(25,224 puan) tarafından
Kız beleşçi sana katılıyom :D
(28,782 puan) tarafından
sjsjsjs katıl katil
0 oy
(590 puan) tarafından
Ölene kadar kulak burun buyur yasliysa normal yani 
0 oy
(11,063 puan) tarafından
Bazen canımız çok sıkılıyor kavga edecek çatacak yer arıyoruz kız buna niye kırıldın
0 oy
tarafından
Adini da posticin koymuş yaa :))
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Kız desin ne olucak deseydin yaşlanınca seninde büyüycek insanlar yaşlandıkça kulak ve burun büyür çok sorun etme yani
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Hiç takılmam böyle şeylere biz yeri geldi mi böyle şakalar yapıyoruz birbirimize eşimle 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin :D 
0 oy
(12,523 puan) tarafından
O kadar dert var ki şu dünyada en büyük derdin bu olsun dert ise eğer 
0 oy
(7,973 puan) tarafından

image

12 karakterrrr
0 oy
tarafından
Esimle bebegimiz var derken :D
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Hahahha ben eşime neler diyorum o da bana eş arasında böyle şakalar sorun olmamalı bence 
0 oy
(11,488 puan) tarafından
Aşlahskına bacım bunları dert etme gül gec karsıya. Büyük mü dedi heya de gül gec 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Amcanın kulaklarida büyükmüş demeyen kocayida nebilliyimm;))))

İlgili bir soru bulunamadı

404,214 soru

12,109,371 cevap

36,430 kullanıcı

...