0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (7,130 puan) tarafından
Aklima bisey takildi evden sancili bi sekilde hastaneye giderken pijama ile mi gittiniz yoksa boyle uzun gomlek tarzi gecelik ile mi hani acilma var mi yok mu diye kontrol ediyorlar yada kac cm bakiyorlar yaa pijama zor mu olur mrk ettim 

9 Cevaplar

0 oy
(597 puan) tarafından
Ben giyindim hamile pantalonu kazak öyle gittim orda zaten soyunup ameliyat onlugu giyiyorsun
(7,130 puan) tarafından
Devlet hastanesinde mi canim
(597 puan) tarafından
Evet devlet hastanesinde
(7,130 puan) tarafından
Tamm canim cok tskederim
-Reklam-
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Bende merak ediyorum bu konuyu özellikle devlette doğum yapanlar nasıl gittiniz ne giydiniz
(7,130 puan) tarafından
Aynen benim aklimda yoktu annem aklima soktu acaba etek falan mi koysak dedi de aklima geldi
0 oy
tarafından
Özelde olsa devlette olsa önlük giydiriyorlar cankm tüm çamaşırlarını soyunuyosun takı vs çıkartıyosun komple hatta terliğini bile veriyorlar kağıt terlik giyiyorsun ayağına 
(7,130 puan) tarafından
Tamm canim benim cok tskederim
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Normal kıyafetlerle gittim doktor odasında baktı açılma var yatış yapıldı önlük veriliyor onu giyiyorsun
0 oy
tarafından
Bnm suyum geldi aniden üzerimde tayt vardı usutunce tsort hemen üstüne kaban aldım uzun cnku kış zamanıydı hastaneye gttm hemen soyun geçerliğini giy dediler giyindim öyle baktılar yani öyle de böyle de alttan çıplak olcksn :) 
(7,130 puan) tarafından
Hmm anladim canim hani bu uzun elbise gbi olan geceliklerden alsam daha rahat olurum demi
tarafından
Aynen önden düğmeli olsn emzirmen rahat olur
(7,130 puan) tarafından
Tamm canim benim cok cok tekederim
0 oy
tarafından
Bnce hazırla o esnada giyeceğini cnm hep hazır bulunsun 
(7,130 puan) tarafından
Bu uzun gecelikler var ya elbise gbi alsam mi ondan kuzum ne dersin sen napmayi dusunuyosun
tarafından
Bnim tarih belli oluck cnm epidural sezeryan ya Bn elbise giyip gidicem sade salaş alıcm bir tane
0 oy
tarafından
Benim ilk dogum devletteydi önlük giydirdiler. Ikinci ozeldeydi. Hamile tunigim le gittim. Pantolon u cikarttim o sekilde durdum.
(7,130 puan) tarafından
Anladim canim cok saol ozamn ben bu uzun geceliklerden alim bitane ne olur ne olmaz
tarafından
Uzun tunigin varsa onla da gidebilirsin canim
(7,130 puan) tarafından
Yok kuzum oyle uzun kiyafetim
tarafından
O zaman al bitane canim. Ya da hastaneye gittiginde dogumhanedekilere sor daha garanti olur
(7,130 puan) tarafından
Tamm kuzum cok saol
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Ben suni sancı için yatış yapmaya gitmiştim taytla gittim zaten komple herşeyi çıkarttırdılar yatış olduğu için :)
(7,130 puan) tarafından
Cok tskederim yorumun icin
0 oy
(197 puan) tarafından

Normal elbiseleriyle gitim yani etek uzun gomlek  :D  

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,463,110 soru

23,981,510 cevap

326,522 kullanıcı

...