0 oy
741 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,063 puan) tarafından

Kızlar bugün Meyve sebze emziği   alacaktım ama bi silikon var bide file hangisi iyidir kullananlar varmı kullanışlı mı :Pbide cam rende illa olması lazım mı :))

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Eğer emzik tutuyorsa silikon planı kullanır canım ama emzik tutmadıysa onu da almaz çünkü benim kızım emzik tutamdi onuda almadı ağzına bence meyveyi rendeleyip kaşık kaşık  yedirmek daha sağlıklı ya da taze taze suyunu sıkmak ben cam rende almadım şahsen katı meyve sıkacağım vardı benim mevsim meyvelerini sıkıp suyunu veriyordum 
(2,063 puan) tarafından
Emzik emmiyor cnm ozaman onuda almaz doğru söylüyorsun 1haftadır cam rendesiz püre yapıyorum meyve sebze blenderda zaten çokda gerekli değil gibi ama bi sorayım dedim :))
tarafından
Bence çokta gerekli değil bende buharda haşlayıp blendirdan geçirip veriyordum ama çatalla ezip biraz pütürlü bırakmak daha iyi yoksa çocuklar o sıvı kıvama alışıp pütürlü şeyleri yemeyi reddediyorlar bir arkadaşımın başına geldi ne yazıkki alıştırana kadar göbeği çatladı:)
(2,063 puan) tarafından
Aynen öyle oluyor cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emzik için bsy diyemem ama cam rende iyi sağlıklı 
(2,063 puan) tarafından
Aynen sağlıklı da sadece elma için mi başka meyve sebzelerde kullanılır mı ki
tarafından
Tabiki kullanılır ama bazı yicekker için mikser gerek kiraz vişne gibi tam olgunlasmayan
(2,063 puan) tarafından
Mikser mi :) Blender olmasın o kızzz :)))
tarafından
Yok mikser yazıyordu bebek tariflerindr
0 oy
tarafından
Bende file olandan alıcam canım 

Rende de cam sağlıklı tabi ama elma armut için almak gerekir mi bilmem ben almadım normal rendeden geçiriyorum
tarafından
Bence fileyi emer canım meyvenin azıcık ucunu sıkarsın suyu çıkar o da emer
(2,063 puan) tarafından
Bugün baktım bulamadım hep silikon vardı Bulabilirsem alıcam bakalım markası ne cnm sizinkinin
tarafından
Yok canım almadım ben daha ama e bebekte var
(2,063 puan) tarafından
Ay ben aldın sandım cnm :))
tarafından
Yok kız alıcam dedim :D
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Ben cam rende aldim arkadasim onu kullanmis tavsiye etti digerlerini hic blymyorm cam rende de biraz pütürlü birakyo oyle yedrmeye calsyorum az az 
(2,063 puan) tarafından
Tşkr ederim cnm
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Ben kizimda silikonlu kullanmistim kaynanam oyle almisti ama file daha iyidir bence hem plastik emmis olmaz cocuk zaten normal emzik biberonlar ek gidaya baslayinca catal kasik hep plastikler agizlarinda oluyor file daha iyi geliyor bana ama bilemiyorum tabi. Cam rende hic kullanmadim valla kizima elma armut vs normal rendede yapip pure yapiyordum hep yogurtla filan oyle yerdi.:)

(2,063 puan) tarafından
Cam rende almıycam zaten ya emziği görünce vazgeçtim ondan :))
(3,146 puan) tarafından
Bana da gereksiz geldi :)
0 oy
(350 puan) tarafından
Bende bugün aldim canım silikon aldım ben hem dış kazıyıcı gibi hemde yikamai fala. Daha kolay
(350 puan) tarafından
Canım ben denedjm valla elma koydum karpuz koydum içine öyle hoşuna gittu cuk cuk suyunu emiyo
(2,063 puan) tarafından
Oyy minik ellerini  yerim onun :)) Hangi marka cnm seninki
(350 puan) tarafından
Wee baby canım benimki hiç emzik kullanmamasina rağmen cok sevdi bak bende teredutte kalmistim emmezse diye bugün oyle şaşırttı beni annem bile şaşırdı ustu başı battı biraz ama olsun :D
(2,063 puan) tarafından
Tşkr ederim cnm bnm aklına gelip cvb verdiğin için :))
(350 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek :)
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Bebiş kaç aylık annesi 
(2,063 puan) tarafından
5buçuk teyzesi ;))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 206 göst.
17 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmagokhan (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
17 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde esrausen676 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Minik kiralicemm (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 113 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Melisa Emir (28 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,969 soru

24,379,002 cevap

348,581 kullanıcı

...