0 oy
1,278 göst.
Diğer kategorisinde (795 puan) tarafından
Birer kavonoz koku saklayalim mi kızlar ozleyeince açıp koklariz bebek kokusu kurban olsunlar veren  Allah'ım a

7 Cevaplar

0 oy
(1,947 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kynanamın 40 sene önce ölen bebeğinin yelekleri duruyor hatta çikolata karpuz yemiş üstüne dökülmüş öylece kiri ile sandıkta duruyordu çıkardı gösterdi ağladı içim parçalandı.
(795 puan) tarafından
Yazık hiç dayanamam kıyamam Allah'ım kimseye yasatmasin o acıyı karpuz yediğine göre altı yedi aylık vardır dimi
(1,947 puan) tarafından
1.5 yanındaymış vurmuşlar silahla
(795 puan) tarafından
Alalhim nsl kiydilar
(1,947 puan) tarafından
Kaynanamın kaynı birini vurmuş onlarda onu vurmaya gelmiş o evde olmayınca kurşun kıza değmiş kaynanam emzirdiği esnada
(795 puan) tarafından
Ne diyecemi bilemiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasıl sakliycaz canim
(795 puan) tarafından
Saklama kabına ney uyuyunca özlüyorum ben
0 oy
(2,178 puan) tarafından

var mi boyle bisey:wassat:

(795 puan) tarafından
Yok işte canım olsa
(2,178 puan) tarafından
ama elbiselerine siniyo ya gecen yegenimin bebeklik ustleri vardi hala bebek kokuyodu
(795 puan) tarafından
Onları yıkamadan saklayalim o zmn
(2,178 puan) tarafından
aynen  bazilarini yikamazsan kaliyo kokusu
0 oy
(795 puan) tarafından
Ben sey duymustum dogunca deneyecegim 40 i cikmadan kirlenen ilk elbisesini hava gecirmeyen posete koyarsan kokuyu muhafaza edebilirmisiz. 
(795 puan) tarafından
Aaa ama bizim kirkimiz çıktı şimdi yapacam ama
(795 puan) tarafından
Dene belki olur.
(795 puan) tarafından
Taamm canımm
0 oy
tarafından
Ilk doğduğu zaman miss gibiydi kokusu şimdi de öyle ama o zamanlar ki kokusu cok baskaydi ❤
(795 puan) tarafından
Ewt canım mucize öyle bişey yok hayatta
tarafından
Offf susun yaa kızlar:((bidaha dogurasim geliyo.ilk zmaanlar çabuk geçti .ve ben cidden ona takıl buna takıl bebeğimin keyfine bile varamamisim:(
(795 puan) tarafından
Öyle oluyr ben şuanda keyf cikariyrum
0 oy
(1,431 puan) tarafından

Arkadaşımın bebeği oldu böyle çocugu koklaya koklaya bitirdim düşünemiyorum kendi evladım nasıl olucak nasıl güzel bir kokudur o keske saklansada saklasak :D

(795 puan) tarafından
Keşke canım inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini dua et hamilelerin duası kabul olurmuş Allah'ım dünyadaki bütün bebekleri çocukları korusun
0 oy
(277 puan) tarafından

Aynı şeyi bugün düşündüm kokusu beni benden alıyor üzerime siniyor resmen yeğenim bugün teyze bebek korkuyorsun dedi birde bana en güzel yakışan kokumu şimdi buldum nasıl saklarim acaba diye düşündüm :)

(795 puan) tarafından
Eşim aynı kızımız gibi kokuyorsun diyr çok mutlu oluyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 139 göst.
23 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
3 cevap 69 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yyreerty (257 puan) tarafından soruldu

409,117 soru