0 oy
1,114 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Köye gittik sivrisinek ısırdı 1 hafta sonra kızarmaya başladı hemen sağlık ocağına götürdük krem verdi geçmedi sonra doktora mesaj attım impetigo olmuş dedi başka krem verdi o daha da kötü yaptı dün hastaneye götürdük doktor uçuk olan birisi öpmüş Herpes virüsü bulaşmış dedi iki krem bı iğne verdi iğneyi kırıp yüzüne sürüyoruz siz siz olun dikkat edin biz yandık siz yanmayın

54 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Vay kurban olurum o bal suratı yaradana maşallah sübhanallah rabbim şifa versin inşallah çocuklar a nazarda değiyor ya ve bu ucuk virüsü gerçekten çok tehlikeli yurt dışında bir anne ucuklu iken dudağı bebeğini kulağına yakın yerden olmuş ve çocuk orta kulak iltihabı yüzünden vefat etmiş "( rabbim evlerden irak yavrularımızdan uzak olsun biran evvel iyileşir inşallah kuzucugum 
tarafından
İnsanlar anlamıyo işte bunu ne dersen de yapacaklarını yapiyolar
tarafından
Kesinlikle öyle insanlar laftan anlamıyorlar öpme yaklaşma deyince görmemişin çocuğu olmuş hıh mıh diyorlar şu çocuğun şu haline değermi onların yalaya malaya opmesine allah akıl fikir versin o elaleme
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allahım ya ıcım eridi Rabbım bol cok sifa versin canim :(
tarafından
Amiin canım allah razı olsun
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Ayy çok kötü olmuş ya geçmiş olsun canım 
tarafından
Allah razi olsun
0 oy
(555 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm ya kıyamam kasiniyordur şimdi Allah acil şifalar versin inşallah:(
tarafından
Kaşınmıyo sanırım ya huzursuz değil neşesi yerinde
(555 puan) tarafından
İyi bari cnm kuru tut kremle sürekli nemlendir kıyamam
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Ayyy yavrum yaa çok geçmiş olsun canım benim
tarafından
Sağol canım
0 oy
(14 puan) tarafından
Ay inanmıyorum ya benimde dudağımda sürekli çıkar o kadar dikkat ediyorum ki opmemeye çalışıyorum bazen unutup öpüyorum sonra aklıma geliyor hemen çocuğun yüzünü elini yıkıyorum hele bak yavrum ne hale gelmis.open kişinin bilmesi lazım uçuk ne kadar tehlikeli halbuki öpme yani bı sefer de dusuncesizlik.insallah hemen geçer 
tarafından
Kimde olduğunu da bilmiyorum ki öpmeyin diyorum ama ben arkami doner donmez şap öpüyolar çocuğu
(14 puan) tarafından
Millete laf anlatmaktansa deveye hendek atlatmak daha kolay yok illa çocukların başına bı iş gelecekki anlasınlar yanlış olduğunu
0 oy
(58 puan) tarafından
Oy canim masallah nazar degmistir bu cocuga çok güzel yavrum sifasini versin Rabbim
tarafından
Amin kuzum sağolasın okutcak insan bulamıyorum kendim okuyorum inşallah faydasi olur
(58 puan) tarafından
Bende okurum İnşallah canim uflerim sifa olur
(591 puan) tarafından
Bnm de evime nazar değmisti..sıfır ev banyo nun cami patladı klozetin borusu patladı musluuk bozuldu ..ondan sonra yepyeni koltuklara 1 bardak kola döküldü  onu çıkarana kadar mahvoldum ne bilim Allah beterinden korusun..eve kim gelirse gelsi. Nas ve ihlas suresi okuyorum
0 oy
(5,568 puan) tarafından

Ayy kıyamam nasıl olmuş :(

tarafından
Çok kötü oldu ya ufacık ti birden yayıldı
0 oy
tarafından

Allahım bu ne tatlılık maşallah sana <3 inş en kısa sürede iyileşir. Dikkat edin öptürmeyin kimseye yazık nasıl olmus :(

tarafından
Bnde çok tedirginim bu konuda yaa bebeğim daha doğmadı ama. Eşimin ailesi cok öpüyo bebek gördümü öfff :( hiç temizliğe de dikkat etmiyorlar napıcam bilmiyorum
tarafından
Sadece eşimin ailesi değil ki bizimkilerde öpüyo kime bahane bulayım haftada bir kere gidiyoruz özlüyolar haliyle
tarafından
O zmn herkese göster ucuk yüzünden olmus Dr öyle söyledi de belki anlarlar. El kadar bebek öpülmezki ya anlamıyorlar büyükler
tarafından
Aynen öyle bi gün severken kolunu bacağını koparcaklar diye korkuyorum
tarafından
Ben bebek olunca götürmek istemiyorum kaynnamlara eşime de söylicem. Kendi ailem zaten uzakta onlar bilinçliler hem
0 oy
(502 puan) tarafından
Allah sifa versin kuzum benim nasil kotu olmus :( hemen geçer insallah..
tarafından
İnşallah ya baya kurudu gibi
(502 puan) tarafından
Kurumaya basladiysa gecer canim ucuktan cok korkuyorum ben de çok sık ucuk cikar maske takıyorum o zamanlar evde unutup operim diye
0 oy
tarafından
Ah yavrum Rabbim.acil sifalar versin
tarafından
Amiin sağolasın
0 oy
(28 puan) tarafından
Kurban olurum sana kıyamam ya rabbim acil şifalar versin inşallah
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Yavrum yaa çok geçmiş olsun bende de sürekli çıkar uçuk ama çok dikkat ederim o zamanlarda bırak öpmeyi kucağıma bile almam küçük bebekleri 
0 oy
(4,697 puan) tarafından

Canım çok geçmiş olsun:( ama bebeğine maşallah Süphan Allah bu ne tatlılık Allah'ım acı keder vermesin❤️ 

tarafından
Amiin canım çok sağol
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm bu insanlar bebekleri yakaladıkları yerde yaliyorlar resmen.bi hastalık bulasirmi korkusu yok
tarafından
Utanmasa yutcaklar çocuğu
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Kıyamam ben ona ya canı da yanyodur çok dikkat et artık gerçekten nerden ne bulasacagi belli değil bir an önce geçer inşallah
tarafından
İnşallah canım yanmıyor sanırım keyfi yerinde huzursuzluğu yok orayı ellemiyoda hic
(2,336 puan) tarafından
İyi bari en azından huzursuz değil
0 oy
tarafından
Ah kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun..hele böyle zamanda opturmeyin kirilcaklarsa kirilsinlar bozulsunlat bebeğinden daha  önemli değil ...opmedende seçilebilir yani..helede uçuk varken..birde gecmiyo uçuk bulastimi..vücut direncsiz yorgun düştüğünde hemen cikiveriyo..baya yayılmış yüzüne..ins.cabucak  iyileşir..
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Kıyamam kuzuma ya, ne sankincali bişey bu bilmiyorlar mı :(( rabbim şifasını versin
0 oy
(16,327 puan) tarafından
Ay içim gitti ben de de uçuk çıktı oğlumu öpmem çıkınca 
0 oy
tarafından
Ah kurban olduğum.ne kasiniyordr . Rabbim tez zamanda gecirtsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 261 göst.
21 Haziran 2022 Aile kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 613 göst.