Merhaba hanımlar, buraya yeni katıldım bebek bakımında üyeliğim cok önceden beri vardı. Kimseye danisamadigim konuşamadığımı sizlerle paylaşmak istedim. Inanın çok üzülüyorum bunalıyorum en sonunda hasta olacam içime ata ata. Ben eşimle severek evlendim. Ailesinden sadece annesi ve babası geldi tanışmaya görümceler gelmedi. Açıkçası o zamandan içimde burukluk başlamıştı. Asıl burukluk eşimin telefonundan mesajları okumaya başladıktan sonra olmaya başladı. Beni küçümseyici sözleri vardı eşimde ailesiyle ilgili bana hep yalan söylüyormuş eşimle birlikte tatile gitseler gitmedik birşey alsalar almadılar onları gezmeye götürse götürmedim der ben bunların hepsini mesajlarında okuyorum bunu ona da hiç söylemedim . O kadar da uyumlu ve mülayim biriyim ki bunu kendimi övmek için söylemiyorum hiç kimsenin gezisinde malında gözümde yoktur. Onlara sevgim saygım sonsuz. Ama beni sevmiyorlar kayınbabam seviyor sadece beni.. :( sizce ben fazla mı abartıyorum .. bana bir şeyler söyleyin baş ağrısından sıkıntıdan ölecem
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin..