Selam herkese ben kaynanamla beraberim her kavga olduğunda "ben seni istemiyordum zorla istemeye geldim oglum dinlemedi illa olacak dedi" diyor her tartışmada bunu söylüyor hep içimde zoruma gidiyor bende karşılık veririm susmam sinirimi bozuyo çünkü hic bi yaptgmi beğenmez ben evlendim onun düzenine geldim onun evinde oturdum ne taki ne bsks biseyim olmadi gelinligimi başkasından aldım htta milletin icinde magdur olmasn diye sahte kolye taki taktrdm herseyi esimle hallettk salonumu bile ucuza getrdk esimin durumu yoktu babasi yillar ince birakp gtms hersey ona kalmis borc dert ev gecimi fatura herşey diger kardeşi bi kurus yardm etmemis evde ytmis anca eve faydasi olmamis halada destegi yk para pul vermz yer icer oturr en son ki kvgamz cok siddetli idi seni boşatcm git kopek gbi ananda doğur cocugum gözü önünde itekleme vs üstüme gelmeler olay aşırı büyüdü tabi bnde tepki karşılık veriyordum o itince bağırınca tokat atma sac cekme kazagimdan tutup asılmalar cok delirtti kriz gecirdm cırladım itekledm yaptgina karslk verdm ama asla el kaldrmadm vurmadim kesinlikle sadece o sinirle ittigim tuttugum icin kollari morarmis cok kotu olmuş cok sıktım cunku asiri delirtti yaptklarni bi görseniz belki siz doverdiniz agzina ederdnz bile ama bn vurmadm asla Rabbim yasattigini yasatsin bu eve gldim geleli mahfetti maddi sebeptn evi ayiramadim hic bekar oglu da var oda bzle hep dua ettim Rabbim o oglundan bulsun aldgi gelinden bulsun mumla arasn diye .. ama asla muhtc etmesin dedim .. O kadar zor ki anca bu kadar anlattım detaya girmeden anlatmaya calstm Ve esim bana cok düşkündür cok sevrr istedgmi yapar bunu da çekemez bi yere gidek oda glmek ister teklf etmzsk surat trip yapar kari koca demez laf yapar anca ve gittigimizde gec gelmeyn blmem ne der esimi arar laf sokar gbi sen karini al gt beni düşünme hic die ayy cok cok anlatrm da baya uzayacak k bkmayn yorumlari bekliyorum COK ZORUMA GIDIYO HERSEY ?