0 oy
657 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından
Kizlar diziyi severek izliyorum ama sinir olduğum bir konu var aldatilmayi sürekli kaçamak işte erkeklerin yaptığı ufak bir şey gibi gösterip duruyorlar . Ben mi abartiyorum yoksa bu konudan rahatsız olan var mı ? Sizce de aldatılmak kaçamak mi

11 Cevaplar

+3 oy
(826 puan) tarafından
Aldatmanın büyüğü küçüğü kaçamağı mı olur kadın yapsa aynısını neler neler derler 
(56 puan) tarafından
Tabiki de olmaz dizi hoş ama surekli bunu basitmiş gibi gösteriyor çok sinir bozucu
(826 puan) tarafından
Evet sinir bozucu arada bakıyorum bende diziye çok normalmiş gibi gösteriyorlar
(56 puan) tarafından
İnsanların kafasına yerleştiriyorlar normallestiriyorlar
(826 puan) tarafından
Allah herkesin yuvasını korusun doğru yoldan çıkarmasın inşallah
(56 puan) tarafından
Aminn inşallah
-Reklam-
+3 oy
(6,396 puan) tarafından
Kadin yapsa o.r.u.s.p.u erkek yapsa hovarda denen bir dunyada yasiyoruz ne acı serfsizlige kacamak kiliflari uydurup namuzsuzluga bi madalya takmadimiz kaldi
(56 puan) tarafından
Çok doğru
+1 oy
tarafından
Ay evet evet hele o kocası hasta olan kadın neymis emeklerini heba edemezmis midem bulandı 
(56 puan) tarafından
Onu gördükten sonra yazdım zaten iyice basitlestirdiler
0 oy
tarafından
Yok ya bizim millet öyle şeyleri seviyo diye sürekli böyle seyler yayinliyorlar ben izlemiyorum ilk bölümü izledim bi 
(56 puan) tarafından
Sacmaliyorlar iyice
tarafından
Aynen valla
0 oy
tarafından
Ben adam karimida  seviyorum sevgilimide  ikiside benim için değerli falan dediği dakkada bitti açmıyorum bile hiç böyle bişey yok resmen aldatmayi normal bisymi gibi insanlara lanse ediyorlar çok yanlış 
(56 puan) tarafından
Kesinlikle bunu erkek değilde kadın karakter yapsa sosyal medyada gündem okur dilden düşmez terbiyesizlik diye
tarafından
Tabi canım magazine bile çıktı sabah hayatta herşey var diye program veya Hakan Ural ateş püskürdü böyle bişey olamaz bunu bukadar normalleştirme yine bu adam karısını hem sevgilisini nasıl aynı anda sevebilir falan dedi
(826 puan) tarafından
Kız kadını eski dizisi ezelde eyşan rolü neler neler diyorlar hala eyşanlar bitmez diye ama erkek yapıyor ya olabilir biriyle evli olabilir ama başkasına da bakabilir mantığında
(826 puan) tarafından
Hilal ardiç bak bilmiyodum onu senaristin kafası güzel herhalde
tarafından
Tabi canım sonra izleyipts reytingmi yaptıracak zehir zıkkım olsun kazandıkları para dedim kayinvaldemde izliyordu izleme dedim bende izlemiyorum arkadaşlarımdan da izlemesinini istedim
0 oy
(2,047 puan) tarafından
1 bölüm izledim ve daha izlemedim herşeyi normal gösteriyorlar böyle böyle yozlaşıyoruz... Sonu nereye varacak bu dizilerin acep
(56 puan) tarafından
Benimde hevesim kaçtı iyice
0 oy
(3,033 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Dizide asıl anlatılmak istenen bence bu çevre baskısına boyun eğmemek asyanın yapacaklarinida ilerleyen zamanda görücez 
(56 puan) tarafından
Keşke bunu erkek yanlısı olarak yapmasalar aldatilmayi normallestirmeden  yapsalar
(3,033 puan) tarafından
Öyle olsa dizinin ne anlamı kalır kız dizi işte :D bu bi kore dizisi aslında ordaki başrol kadında adamın en yakın arkadaşıyla yatıyor yani dizide ki baharın kocasıyla yatabilir ilerleyen zamanlarda
(56 puan) tarafından
Sen o zaman gör tepkileri :D
(3,033 puan) tarafından
Aynen :D
0 oy
(804 puan) tarafından
Bizim toplumumuz icin surekli igrenc diziler cikariyolr kadinlri asaglayici surekli basitlestren igrenc bir dizi oda izlemeyn bence  
(12,762 puan) tarafından
Başka nasıl reyting alacaklar mi taciz dayak aldatma olmaz sa millet iğrenç
(56 puan) tarafından
Biri bitse başka bir isimle yenisini yapiyolar
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Yabancı bı diziden uyarlama belki o yüzden olabilir 
0 oy
(365 puan) tarafından
Aldatma olaganlastigi gibi bı yürek iki kişiye de aşık olur Faslı bence bitiş noktası toplumu ne hale getirdiler artık ... Beynimize kodlanan birer deney bence televizyon ahlak bozmaktan başka birşey yapmıyor çocuğuma masaldan masal diye bo film açtım çocuklae için yazıyordu ne çıksın iki kadın soyunmuş sevisiyorlardi lanet gelsin gerçekten birşey açmaya korkar oldum ... 
(56 puan) tarafından
Ayy aman dikkat et kuzum valla
(365 puan) tarafından
YouTube de çocuklar animasyonlu bı kanal var herşey yolunda ama ben hamile kaldım napmaliyim bilmem ailemden kacacam bitanesi seviyor  bekaretimi k aybettim animasyon sözde  ahlaki değerler yok olmakta ve bu zillet cocuklarimiza kadar bulaştı
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Kesinlikle öyle eşim pek dizi izlemez öyle kanal karisitiriyodu denk geldi direk kapat şu ahlaksız filmi dedim bir o bir şeref sözü izlediğimiz bı dizi yok zaten cocgu ya göz zinası ya çıplak erkek çıplak kadın aldatma bı kırmızı oda bı masumlar apartmanı onuda ben izliyrium , eşim çukur izler okdr

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 177 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gizemlibayan (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 521 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 513 göst.
16 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 793 göst.