0 oy
668 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından

Arkadaslar esim suriye azez de görevde suan askeri personel. Birkac saat once üs bolgesine bombali saldırı yapilmis 1 sehidimiz bide yaralilarimiz var dedi az once esimde orda lutfen dualariniza ihtiyacim var bizim icin dua eder misiniz cok endiseliyim allah hepsini korusun insallah bisey olmaz ona da 2.kizimizi bekliyoruz dogumunda bile olmayacak onu gormeden ona bisey olmasin :(

12 Cevaplar

0 oy
(1,062 puan) tarafından
Bende asker esiyim Allahim hepsini korusun acisinu gostermesin insallahh
(3,146 puan) tarafından
Isimiz zor gercekten insallah ama onlarin oldugu yerde olmus cok tedirgin oldum rabbim korusun hepsini.
-Reklam-
0 oy
(344 puan) tarafından
Canım içini ferah tut bol bol sende dua et haberdar et bizleride allah korusun onları inşallah 
(3,146 puan) tarafından
Ediyorum zaten bi yandan agliyorum sinirlerim bosaldi resmen o an oda orda olasaydi nolurdu ya haber alamiyorum bende kendisinden suan aklim kaldi :(
0 oy
(4,756 puan) tarafından

Rabbim korusun hepsini yar ve yardımcıları olsun inşallah eşini size bağışlasın başınızdan eksik etmesin gözleriniz yolda kalmasın inşallah canım şehidimize de allahtan rahmet diliyorum ailesine sabır diliyorum canım benim :(

(3,146 puan) tarafından
Allah razi olsun canim onun aileni dusunemiyorum suan allah sabir versin gercekten cok zor.
(4,756 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn inşallah tatlım Allah cümlemizden razı olsun canım
0 oy
tarafından
Rabbim bütün askerlerimizi korusun inşallah 

O pislikleri Allah kahretsin İNŞALLAH 
(3,146 puan) tarafından
Amin kuzum amin bi bitmiyorlar karnima agri girdi korkudan.
tarafından
Biterlermi köpekler valla benim de yüreğim ağzımda hep
(3,146 puan) tarafından
Cok zor ya allah esirgesin
tarafından
Aminn inşallah aminnnnnnn
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Allah acisini gostermesin canim
(3,146 puan) tarafından
Amin insallah hepsini korusun rabbim.
0 oy
tarafından
Ahh canım ben sana dedim dua et eşine sagsaglim dönsün sana güzelce konuşun TM mi degerinizi bilin ❤️❤️❤️
(3,146 puan) tarafından
Aynen oyle gercekten kil payi rabbim kurtardi cok pisman oldum suan sinirlerim bosaldi karnima agri girdi.
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Rabbim korur hepsini canim insallah bisiy olmaz telas yapma konusa biliyosan bi ara konus edinle
(3,146 puan) tarafından
Konusamiyorum ki sadece sehidimiz ve yaralilar vsr karisti burasi dedi bidaha da haber alamadim. :(
(1,252 puan) tarafından
Insallah bisiy olmamisdir dua et bol bol
(3,146 puan) tarafından
Ediyorum insallah olmamistir :/
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Rabbim hepsini vatanın dört bir köşesindeki kardeşlerimizi korusun.. 
(3,146 puan) tarafından
Amin insallah.
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Ayyy rabbim korusun güç versin ya çok zor gerçekten Allah'ım sen yolunu Bekleyen hiçbir aileye aci haber gösterme senin esinde çok kötü bir yerde ya :( başka işte çalıssin gercekten insanin her an kalbi duruyor
(3,146 puan) tarafından
Oyle de iste her yerde tehlike varya onceden de cam fabrikasinda isciydi cocukluktan beri calistigi yerdi bikac defa kesildi dikislik oldu ustune cam dustu falan hepsi tehlikeli bide cok seviyor isini suan bırakmaz allah esirgesin bizde yolunuz bekliyoruz iste dualarla.
(1,515 puan) tarafından
Ayyy çok kötü rabbim yardımcıniz olsun her dakika kalbin on atıyordur ins ins Allah'ın izniyle rabbim korur sizin yanınızda olur. Bu günlerde gelip gecicek
(3,146 puan) tarafından
Aynen oyle allah razi olsun allah hepimizin sevdiklerini bagislasin.
(1,515 puan) tarafından
Aminn ins ya
0 oy
tarafından
RABBİM yar ve yardımcıları olsun inşallah RABBİM hiçbirinin acısını qöstermesin inşallah. Tez zamanda kavuştursun inşallah RABBİM 
(3,146 puan) tarafından
Amin allah razi olsun iyi oldugunu ogrendim de rahatladim 3 gunde bu 2. Sefer oldu cok tedirginim bende
tarafından
RABBİM yar ve yardımcınız olsun inşallah canım.
(3,146 puan) tarafından
Cok sagoll allah hepimizin sevdigini bagislasin
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun butun askerlerimizin.. 
(3,146 puan) tarafından
Hepsini anasina babasina yolunu gozleyenlere bagislasin insaah rabbim
0 oy
tarafından
Allahım yardım etsin inşallah eşinin bir şeyi yoktur:( allahım keşke hiç kimseye hiç bir annenin yavrusuna hiç bir kadının kocasına hiç bir yavrunun babasına bir şey olmasa :(( 
(3,146 puan) tarafından
Yeni haber aldim bende bisey yokmus sukur ki ama 3 gunde bu 2.defa oldu yirtti korkuyorum ister istemez cekirge 1 sicrar 2 sicrar derler ya insallah bisey olmadan gelir ya.
tarafından
Inşallah bir şey olmaz canım rabbim evlatlarına bağışlasın sana bağışlasın inşallah
(3,146 puan) tarafından
Amin amin insallah cok sagol kuzum.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 474 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Elif34 (360 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 92 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,491 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 504 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Npp (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 298 göst.
3 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Beliz iz (2,283 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,055 soru

23,980,684 cevap

326,489 kullanıcı

...