Eşim demeye dilim varmıyor haysiyetsiz pislik bana tokat attı hem de ben haklıyken. Yemek yiyorduk çok güzel hazırladım sabahtan beri oturmuyorum temizlik çamaşır yemek üstüne seviyor diye pasta da yaptım neyse yemek yiyoruz YouTube dan da BKM açmışım ordaki kız skeç dedi o pislik de bu aralar ergen gibi resmen güya 30 yaşında ama beyin yaşı 15
A bak sikec dedi dedi. Dedim ki İ yok skeç. Yok dedi sikec dedi böyle uzatti. Neyse skeç başladı dedi ki ee skec dedi niye sevismiyorlar. Tepem attı dedim kendine gel ergen misin sen bu dediğini ergenler bile soylemez ağzını topla bu evde artık bir bebek var hareketlerine dikkat et bu sözlerin yüzünden soğutuyosun beni kendinden dedim. Kalktı masadan doydum dedi dedim gel doymadın baktım bu kalktı arkasından ben de kalktım dedim iyi ben de doydum halbuki 2 lokma yemistik. Dedim ki ben haklıyım diye mi kalktın gittin. Küfür etti yatak odasına gitti ben de arkasından bağırdım ailen sana terbiye versin gerçi bu yaştan sonra verilen terbiyeden ne olacak ki kazık kadar oldun hala çocuk gibisin dedim. Geldi hızlı hızlı pencerenin önünde oturuyordum çenemi sıktı ve sert bi tokat attı kulağıma da geldi kulağım ağrıyor simdi. Napiyosun sen ya kendine gel dedim. Kes sesini daha beter ederim dedi gel et yiyosa dedim. Ordan kızım ağladı onu kucağıma aldım çekti gitti. Lanet olsun böyle adama. Babası annesini dövüyormus gençken bana dedi ki ben babam gibi olmam aciz miyim ben kadına vurayım demişti demek ki acizmis ki bana elini kaldırdı eli kırılsın. Her sabah kalkarım kahvaltısını hazırlarım sabahın köründe üstüne kızım da uyumuyo tam uyuxam alarm çalıyor kahvaltı için. Demek ki bu kadar değer vermek zararlıymis. Yarın kendisi hazırlasin kahvaltıyı. Onun için uyanmicam. Kızim aglamasaydi ben de ona vuracaktim. Kusura bakmayın uzun oldu ama birilerine anlatmam lazımdı arkadaşlarıma aileme anlatamam :(