2 senelik evli ve 1 kızım var 4 aylık öncelikle Rabbim yavrularımızı korusun
Soruma geliyorum benim bugün telefonum arızalandı eşim telefoncuya götürecekti bende dedim ozaman senin telefon yanımda kalsın ararsin beni dedim tamam dedi gitti eşim gittikten bı 20dk. Sonra mhrn diye bı sms geldi kayıtlı değil ama numara gözüküyor du bende yanlışlikla falan sandım sonra aradi sesimi çıkarmadım bayanmi öğrenmek için bayandı kiminle görüşüyorum sen kimsin dedim galiba yanlış aradım bu numara bende varmış da telefonum Usta'dan geldi numara duzenlerken kan diye kaydetmisim kim diye öğrenmek için mesaj attım dedi mhrn ne dedim mrb yazarken yanlış yazdım dedi bende sen tanımadığın kişilere sen kimsin diye sormak yerine meraba mi dersin dedim bu numara bende vardı kim olduğu öğrenmek için yazdım dedi bende sen kim köpekki benim eşimin numarasını arıyorsun dedim eskiden kalmış ama nasıl anlamadım 2-3 ay veya 1 senedir falan varmış dedi şaşırdı belli nediyceni çocuklarının da sesi geliyordu bende utanmıyormusun evli bakli çocuklu adamı aramayı ka*hpe çocuklarindan utan benim eşim numarasını değiseli 1 ay bile olmadı dedim telefonu kapattı eşime sordum yalan söylüyor o beni tanıyor bende onu evlenmeden önce tanıyordum bu süre çıktık ama evlenip boşandığini bana söylemediği sakladığı için uzaklaştım ortak arkadaşı var eşimin yakın ondan almistir dedi ama buna 3-4 sene oldu dedi arkadaşını aradı ben vermedim dedi ama inanmadı arkadaşına eşim çok yemin etti valla benim alakam yok o günden sonra görüşmedim o beni aradı kesin sen olduğunu öğrenince eskiden kayitmis falan diye yalan söyledi dedi