Ben altı ay öncesine kadar evliydim evli olduğum dönemlerde mahalleden bir komşum vardı samimi birbirimize gider gelirdik arkadaş olduk sonra ben boşaninca o orda kaldı yani eski mahallede hala görüşmeye devam ettik benim babamda arkadaşım bizdeyken tesadüfen evliyken yaşadığım eve gelmişti oğluma bisiklet almıştı onu getirmişti birkere birkeresindede yine oğluma birşey almış getirmişti bu arada kızda bnden iki yaş küçük 23 yaşında babam 60 yaşında Allah'ım cildircam kızında ikinci evliliği ama ne olursa olsun evli nasıl öğrendin derseniz geçenlerde birkez babamı aradım telefonun arkasından kadının 4 yaşındaki cocugunun sesi geldi benzettim falan dedim ama bir günde bir baktım arkadaşımın telefonu babamda kayıtlı babama hiç sormadım hatta bununla da kalmadı babam fotoğraf çekin mis kadının hırkası koltuğun üstünde onun olduğuna eminim net olarak sürekli babamı sorup duruyordu bilmiyorum kafayı yemek üzereyim gerçekten kızlar yaş farkı var saçmalama demeyin bu kadınin ilk kocasida 55 yaşındaymış bana anlatmıştı