0 oy
455 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebekli olunca hayatımızda değişti tabi herşey onlara göre yapılıyor iyikide varlar hayatımız renkleniyor onlarla dolu dolu geçiyor peki kızlar siz ev işlerini nasıl bi düzende yapıyorsunuz kaç günde bir temizlik yapıyorsunuz nasıl planda yani oda oda süpür sil toz al mi komple süpür sil mi ayyy çok daginiyor bi işi yapsam öbürü saatler sonra bazen başka gün yetişmiyor bide fikrinizi almak istiyorum yatak odamda beşik olduğu için biraz daraldı şifonyerim oglumun dolap renklerinde kulpları ayakları uymuyor bitek onun odasına koysam üstüne onun çerçeve vs aynalı olduğu için abest olur mu sizce saolun 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir gün temizlik bir gün yemek yapıyorm. Genelde oğlum her iş yaparken yanımda oluyor 
tarafından
Mesela dün kuru fasulye pilav yapmıştım bugün pilav bitti yenisini yaptım :) yanına cacık
Bugün bittiker yarın başka bsy edicm ama bugün de ev işi yaptım
Oğlum 5 ayına gircek pusete koyuyorm anca bni izliyor yani rahat rahat dolanıyorum
tarafından
İşte bnm ki de yalnız durmuyor yanıma aliyorm hemde bana bakıyor sıkılmıyor arada ona bakıp şarkı söylüyorum sıkılmıyor yani
Mantıklı aslnda sende dene bir gün iş bir gün temizlik rahat oluyor yani
tarafından
Aynen canım. Bnde bugün sildim süpürdüm balkon banyo WC yıkadım çamaşır astım katladim bir de pilav yaptım :) yarın ise sadece yemek :) o da en fazla bir saat sonra keyif yaparım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla ben hala düzene sokamadim evi pislik goturuyor öyle üsten temizliyorum o kadar 
0 oy
tarafından
ahhh ahhh birde ben cozum bulsam bayrama yapamadim oruc olunca zor oldu  bugun basladim mutfaktan her gun bor oda olarak anca yaparim 
0 oy
(2,483 puan) tarafından

Oglum sabhalri gec uyanıyo benim yani uyanir uyanamz emziriyorum geri yatiyo o yuzden kalkar kalmaz tuvaleti lavabolari yikiyorum banyonunkini falan sonra toz alicak yerleri yapiyorum yatak odasi ve televizyonu sonra makina silme camasir varsa geceden ayarlamaya calisiyorum esim evdeyken bide ben mutfagimi toplayip yatiyorum ve haftada 1 mutfak tezgahini komple bosaltip klorak ile yikiyorum

Oglum 7 aylik canim benimde 
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Oğlum hiç kucağımdan inmiyor mama sandalyesinde felanda durmuyor bu yüzden düzen olusturamadim maalesef eşim ve Annem sağolsun onlar yardım ediyorlar yoksa mümkün değil ama hergun supurmeye çalışıyorum kızında var çabuk kirleniyor yerler
(1,380 puan) tarafından
Öyle valla saolsunlar çocuklar büyüyünce anca düzen kurabilirim sanırım bu gidişle çok zor yemeği zor yapıyorum :D
0 oy
tarafından
Hergün süpürge yapyrm 2 günde bir vileda yapyrm toz almayi canim ne zaman isterse. Tuvalet banyo temizligide hergun genelde gece gözüme batiyo zaten. He ama bazen kizim durmuyo o zamab hiç bsey yapamıyorum bütün gün emziriyorum
0 oy
(1,252 puan) tarafından

Ayyy bende biktim bu ev islerinden simdi bile neyi nerden baslasam bilemiyorumki hic vakit bulamiyorum bazen temizliyorum ama gonlumce olmuyor kendi kendime diyorumki yarin bastan tum islerimk yapicam sabah oluyor yine olmuyor yemek yapiyorum evi supuruyorum bi bakmisjm kiz uyanmis resmen deliriyorum neyi nasil yapacam hala bilmiyorum sasirib kaldim oyle:woot:

0 oy
tarafından

Benim esim bir gun evde bir gun iste oluyor. O iste oldugun gun tum evi silip supurjyorum. Gunluk yemek yapiyorum eger esim evdeyse. Yarin ise baslicam o zamanda ikindin vakti yapiyorum genelde. Biri dort yasinda biri uc aylik iki cocukla boyle oluyor :)

0 oy
(1,555 puan) tarafından
Kafamda 2 3 gunde bir yapiyim diyorum ama normalde duran cocuk benim isim oldugu zaman agkiyor deli gibi. Genelde esimin evde oldugu zamani bekliyorum. Gecende evde yoktu sadece evi supurup silmem baya zamanimi aldi cocukla hic durmadi. Bu sefer esimin evde olmasını beklicem. Hepimizin durumu ayni sanirim. Ve yemekle temizlik ayni gun yetismiyo benim de.
0 oy
(2,241 puan) tarafından

ben bir aydir bebegim uyudukca işimi temizligimi yapiyodum evim tertemiz oluyodu kayınvalidem  bebege bakmaya geldi onun pesini toplarken evi cop goturur oldu :ermm: 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,463,103 soru

23,981,439 cevap

326,521 kullanıcı

...