0 oy
2,137 göst.
Diğer kategorisinde (4,851 puan) tarafından

image

image

cevize sarılmış bir kağıt hem Arapça hemde Türkçe yazılar yazıyor nedir bu bilen var mı . Kaynım boşanma aşamasında bu arada

23 Cevaplar

0 oy
(1,318 puan) tarafından
Kayninin odasını sen niye temizliyorsun ya ayıp bence koca adam anası temizlesin kendi temizlesin ne alaka ya 
(4,851 puan) tarafından
Kaynım evi pek temizlemek kaynanamla birlikte
(4,851 puan) tarafından
Kaynanamla birlikte temizledik zaten şuan kaynimin yanında bazı sebeplerden dolayı eşim ben ve oğlum kalıyoruz o yüzden
(1,318 puan) tarafından
Aaa tamam canım tek gittin evine temizledin sandım , kayinvaliden ile ise olabilir tabi
(4,851 puan) tarafından
Zaten kaynanam yokken odasını sadace süpürür silerim kirli çamaşır bırakırsa onları alır yıkarım onun haricinde hiç birşeyin kaldırmam yerinden kaynanam gelince halıları yere serdik alan dar olduğu için komidini kaldırmam gerekiyordu kaldırdım bı süpürdüm boyle paketli birşey buldum ilk başta peçete poşeti ya hani içine atılmış da bantlanmis sandım ama semsert birşey var az birşey açtım iç tarafta arapça dış tarafta Türkçe yazılar yazıyor du
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sirkeli suya koysaydin kuzum 
(4,851 puan) tarafından
Canım kaynimin odasına geri koydum gelsin baksın kendi gözleriyle görsün diye
0 oy
(235 puan) tarafından
Büyüdü bu kaynım görünce ne dedi 
(4,851 puan) tarafından
Daha gelmedi eve resmini ona yolladım ama tamam dedi bu kadar zaten pek konuşmaz gerekmedikçe eve gelince konusacam ama zorlasa olsa

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 287 göst.
21 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hemdemm (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,703 göst.
30 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 37 göst.
0 oy
3 cevap 78 göst.

413,430 soru