Kizlar ben bir seene olmadi evleneli esimle ilk iliskimizde ben cok zorlandim ağladım hatta zar zor oldu bitti sonrasinda devam edince doktora gittim orada bir muayene aleti var onunlada cok acidi doktor cok dar demisti zamanla acisi azaldi simdi 34 haftalik hamileyim bazen aciyor acaba doktorun dar dedigi benim catim mi normal doguramaz miyim cok kafama takiliyor henuz muayene olmadim cevremdekiler hep normal dogur diyor benimde iyice aklima takildi bu olay sanki sezaryan olunca ne oluyor
normal dogumda daha cabuk ayaga kalkiyorsun o yuzden diyorlar fakat. sen doktoruna cati muayenesi olmak istedigi soyle cunku cogu zamn doguma kadar yapmiyolar bni hic yapmadilar mesela o yuzden tedbirini al canim. dar olabilir.
Bende senin gibiyim canim acayipde korkiyorum ilişkide bile kendimi cok kasıyorum hep ilkmis gibi aci cekiyorum bunu doktoruma hic soyliyemedim hep yanimda birileri vardi diye cati muayenesinde de ayni seyin olacagindan eminim
Bende de öle oldu çok dar denildi ama çatı mı bilmiyrm bnde
Bebek ve senin için hangisi sağlıklıysa o olsun. Sezaryen normal hiç önemi yok kimseyi dinleme. Doktoruna güveniyorsan eğer ona birak kararı
1,491,820 soru
24,377,200 cevap
348,408 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın