0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde (224 puan) tarafından

Alev alacam nerdeyse cok sıcqk yanıyorm bunalıyorum hıc bi iş yapamıyorm bu yüzden, kayınvalidem birsürü yaprak yollamış sar diyee beni bekliyor bütün işler ama beni kolumu kaldıracak halim yokk yerlerde yuvarlanıyorm resmen :sick:

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnde öyleyim valla uzanıyorum sürekli çok sıcak bir şey yapıcak halim hiç yok 
-Reklam-
0 oy
(123 puan) tarafından
Aynen öyle ben şey aldım böyle el vantilatörü küçük şarjlı onunla dolanıyorum napıyım 
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Evim çok serin ama dışarısı aşırı bunaltıcı benim kaynanamda bize gel diye aradı hiç halim yok daha yataktan bile çıkmadım 
(224 puan) tarafından
Valla dışarısı yanıyor ben bundan sonra dışarı çıkmayı bile düşünmüyorm anca akşamları olabilir
0 oy
tarafından

Sabah 8 de kalkmisim balkon yıkadım çamaşır astm utu yaptım yemek yaptım şuan bnde kahve içiyorum 

Elim kolum kalkmıyordu ama zorladim cnku mecbur bn yapcm çıkardım işleri aradan haydi sende kaldır totişi :)8-)

(224 puan) tarafından
Canım onlqr hergün ypıluyo zaten dee buzluğumu doldurmam lazım misafir gelecek hep onlara üşeniyprum
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Nerde yaşıyorsun canım çok mu sıcak 
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Kılımi daha kimildatmadim dünde hicbirsey yapmadım ya bunaltıcı sıcaklık var nefes alamıyorum evde ya ayyy sen güç ver Allah'ım ben doğuma kadar nasıl dayanacam bu sıcakta hadi doğumdan sonra ne yaparım temmuz çocuğu benimki off off 
(342 puan) tarafından
Aynıyız temmuz doğum şimdiden düşündükçe daha çok terliyorum allah yardım etsin
(1,515 puan) tarafından
Aminnn ne yapıcaz yaa . Şimdiden hararet basıyor evde asla tişört bile giyemiyorum pijama filan hiç evde hep şortluyum nefes alamıyorum ne yapiyim ben yaza çok dayanıklı bir insandim ya hamililek ne zor birşey herşey ters etki ediyor
(342 puan) tarafından
Sezeryan olursa vay halimize bende düşünüyorum nolcak böyle diye :)
(1,515 puan) tarafından
:D :D ayyy ayyy Allah'ım tirsiyorum
(224 puan) tarafından
Bende düşünüyorum kara kara Allah sabrını verir inşallah
0 oy
(6,072 puan) tarafından
Bende uykudan gözümü açamıyorum 
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Evim serin allahtan ya ama dışarısı yanıyor valla genelde akşamları çıkıyoruz oğlumla hava almaya falan bende dün sardım sarma işin başına geçince bitiyor cnm geçene kadar :))
(224 puan) tarafından
Benimkide serin ama yinede bi darlanma geliyor banaa, bende sardım bilee komşuları topladım
(2,063 puan) tarafından
Ohhh afiyet olsun  :)
(224 puan) tarafından
Kendimiz için bile değil herkes doğumdan sonra gelecek en azından hazır olsun diye sardık canım
0 oy
tarafından
Halinize şükredin evimin altı bazlama fırını :D
(224 puan) tarafından
Düşünemiyorum bilee:))) benimki de çatı ktı
tarafından
Yaaa yaniyo ev :))

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 686 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 241 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Emineninanesii (5,782 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 682 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Emineninanesii (5,782 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 386 göst.
18 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,099 soru

23,981,370 cevap

326,520 kullanıcı

...