0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde (1,305 puan) tarafından
34+2 olduk kizlar bebegin kiyafetleri yikandi utulendi çantamiz hazir sadece ev temizligi kaldi bugun baslasammi diye düşündüm ama enerjim cok düşük kalkacak halim yok günlük isleri hallettim oturudum baslasammi ne zmn yapsam sizce

8 Cevaplar

0 oy
(1,329 puan) tarafından

En İyi Cevap
35 36hafalarinda başla canım ben öyle yapmiş tim 
(1,305 puan) tarafından
Aynen canim 2hafta daha gecsinde sonra baslayayim
-Reklam-
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Erken cnm daha Bence 36 37 gibi yapsan daha iyi tek mi yapacaksın 
(1,305 puan) tarafından
Aynen cnm doguma giderken kapi pencere ev her taraf ter temiz gideyim istiyorum
(2,091 puan) tarafından
Yardım edecek kimse yokmu cnm zor olur yorulursun ya
(1,305 puan) tarafından
Malesef annemler kayinvalidemler hepsi cok uzak eltim var ondanda yardim istemem esim hafta sonlari yardimci olur gerisi bende :(
(2,091 puan) tarafından
Ozaman cnm dinlene dinlene 1gün 1odayı diğer gün diğer odayı falan yap çok yorma kendini hareket iyi ama yükseklere falan uzanma tatlım
(1,305 puan) tarafından
Tesekkurler canim dikkat ederim
0 oy
tarafından
Normal doğum sanırım 36 bitsin başla bence bide tek başına girişme 
tarafından
Anladım kuzum :)
tarafından
inss ya yarin bi olsaydi da gitseydimm diomm abinin bugun isi var die yarina almistimm randevumu
tarafından
Hmm abim napti
tarafından
yarin hastaneden geliste manla goruscekkk havalimanindada gorustu haber beklicezz istee bakalimmm
tarafından
Hayırlısı olsun kuzum
0 oy
tarafından
Kararsız kaldım ya bnde 34 haftalıgm hazırlayın mı sence çantamı cnm bnde hazır bulunsun mu ki 
tarafından
Çantayı tabiki hazırla artık elinin altında dursun da temizlik uzun süre gitmediği için ne kdar geç o kadar iyi mantigindayim
tarafından
Temizlik sıkıntım yok cnm annemdeyim kırkım çıkınca götürücek eşim yanına Bn hazırlayım o zmn çantamı yarın da nasılsa heşry tmm biberon fln koymayım demi gerekli mi biberon
tarafından
Sütun hemen inmezse bebeğin şekeri düşmesin sarılık olmasın diye bı ka kez küçük dozlarda mama veriyolar hastanede biberonla sen kndi biberonuna boşaltıp icirebilirsin böyle bı durum olursa
tarafından
Tm cnm o zmn alayım yanıma dursun nolur nolmaz
tarafından
Al canım al benim yanımda olmasına rağmen heyecandan mi neden kndi biberonuna boşaltmak aklıma bile gelmedi valla hastane sterildi gerçi ondan da olabilir :)
tarafından
En iyisi Bn herşeyi koyayım hastane verirse bile kendiki mi kullanayım çanta hazırlarken yazıcam ztn bekliyorum fikirlerinizi sorucam :)
tarafından
İnşallah denk gelirim yardımcı olurum :)  arada bakıp cikiyorum
tarafından
Tmm cnm inşallah :)
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Bende sezeryan olucam temmuz sonunda. 36.haftada filan yaparım diyorum eltim gelecek zaten yanima. O kizima bakar kendi kiziyla bende iste halilari yikamaya yollarim ufak ufak camdi kapiydi silerim cok kirli degil zaten.
(1,305 puan) tarafından
Cnm senin tarih belli oldugu icin ayarlarsin benimki ne zmn olur bilimiyorum
(3,147 puan) tarafından
Oyleyse her an olabilir zaten ama cok erken yaparsan da tekrar kirlenir benim ilk dogum 34.haftada aniden olmustu mesela. 35 te filan yap istersen sonrada gunluk olarak yaparsin ustten ustten fazla kirlenmemis olur hem.
(1,305 puan) tarafından
Aynen cnm haftaya baslayayim
0 oy
tarafından
Şimdiden başka bnce ne olur ne olmaz bnde 33 34 haftalar da her işi yaptm doğumdan bir gün önce cam sildim iyi ki hazırladım 36 da aniden olmustu doğumum geç kalma baci
(1,305 puan) tarafından
36 ay korkmaya basladim normal dimi canim o haftada dogum olmasi erken degil yani bebegin sagligi acisindan
tarafından
Normal yaptım canım. Kuvezde kalmadı zaten öncesinde sancı açılma yaşamıştım durdurulmuştu ciğer geliştirici yapılmıştı bana kilosu da iyiydi haftasına göre usg de 38 gözüküyordu ama sat tarihine göre 14 Şubat'ta olacaktı doğum ama 19 ocakta yaptım
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Bnde ole guclu hissetmiorum artk kendimi gecen hafta mutfak dolabimi sildim

Bugun kapilarimi silicem

Halilari yikamaya gondercegm zaman tullerimide yikicam.

Camlara birini cagrcam ole parca parca halletcem 34 ideal bnce bnde 36 inci haftamda hrseyi bitrmis olucam. Ole hesp ettim
(1,305 puan) tarafından
Aslinda mantikli 36dan sonra daha agirlasicaz zor olur temizlik falan yavas yavas baslayayim bende
(2,348 puan) tarafından
Aynn canm hem 36 dan snra heran gelebilr bebek hemde artk eski gucumuz yok..

Markete gidip geliorm 3 uncu katta oturuorum yorucu bi merdivenim var her katta dinleniorm :) mumkun degl hepsini bi arada yapmak.
0 oy
tarafından
Bence biraz daha bekle daha erken.  Onceki cocugun ne zaman olmustu. Zamaninda dogduysa biraz daha bekle
(1,305 puan) tarafından
3.  dogumum cnm ikisi zamaninda oldu 39 falan
tarafından
Bence biraz daha bekle o zaman.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 628 göst.
3 Eylül 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rtyew (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 814 göst.
20 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sedeff (544 puan) tarafından soruldu
0 oy