0 oy
1,160 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

:) gelin giden gayriiiiiii :))

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yok canım sağol ben böyle iyiyim :D:D

tarafından
tamam canım istedgnde sole gidince yerini ayiriyim deniz manzaralı :)))❤
tarafından
Tamam canım söylerim :))
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından
:) ben yandım sende yan 
tarafından
skntidan patliorm bi uyutmadida kızım uykszm :( bi gidip gelsek iyi olur :))))).   (:
(581 puan) tarafından
Bide bana sor kaç gündür aksilikler peşpeşe geliyor. Düzelir ama yaş gideydik iyiydi kafa dinleriz:D
tarafından
valla orda da uyutmazlar kız bizi soru üstüne soru düşündümde biz mahkumz uykszlga :)))
(581 puan) tarafından
Valla ya:) neyse bunada şükür❤
tarafından
aynen canım benim❤
0 oy
tarafından

ah canim sen önden git biz arkadan geliriz :D

tarafından
tamam canım ben size önderlik ederim :) dikkat edin ama bastiginz yere snra düşmeyek:)))
0 oy
tarafından
Sen bi bak bakalım gidilecek bir yer mı bize ona göre haber edersin :D :D 
tarafından
Inşallah çok sürmez sıkıntısı canım kıyamam küçük canıyla nelerle uğraşıyor yavrucuk:)
(581 puan) tarafından
İnşallah ya çok zormuş cidden annelik. Bakımı için demiyorum manevi olarak çok üzülüyor insan ya:(
tarafından
Üzülme canım benim tek derdi o olsun rabbim dermansız dert vermesin hepsi gelip geçici o inci gibi dişleri ile sana gülümseyince hele hiç bir şey kalmaz geçer gider :)
(581 puan) tarafından
Ay inşallah ya❤ çok sağol tekrar
tarafından
Rica ederim canım:)
0 oy
(4,756 puan) tarafından

O kadar çok mu seviyorsun bizi tatlım ❤️❤️❤️❣️❣️❣️:):D

tarafından
evet canım görmeden ask bu olsa gerek :)) ❤❤
(4,756 puan) tarafından
Cansın seviliyorsun tatlım ❤️❤️❤️❤️❣️❣️❣️
tarafından
❤❤❤❤❤saol canisi
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Amam aman ven almıyim benim çocuklarım daha küçük 
tarafından
kurban olurum onlara ❤:)))
(10,885 puan) tarafından
Teşekkürler teyzesi
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Canım ne sen git nede bizi götür böyle gül gibi yaşayıp gidelim biz gidersek bebislerimiz nolur Allah ne onları bizsiz nede bizi onlarsız komasın
tarafından
benim süt desen doğru düzgün yok nezmn oluyor nezmn olmuyor anlamdm vucudmu.s mama veriorm hep ek gıdaya gectm ama bayadr birşey vermedim daha tkrr vermeye bslayacgm. şükür ya benim kız kndni maşallah ii topladı ben eridim bttim asil :( kuruudm valla :(
tarafından
Ay boşversene allah aşkına çok biliyorsanız hodri meydan alın siz bakın da bide ben göreyim  asıl çocuk bakılıyor muş de yaramayan anne sütü olmaz canım benim her annenin sütü bebeğine göre dir meme öyle bir şey ki bebeğin ağzından hastamı değil mi onu bile anlayıp sütü değiştiriyor herkes bir çocuk bakım gurusu bana da ilk kızımda yaptılar aynısını öyle bir bunalıma girdim ki herkesi eve tıkıp ateşe veresim falan geliyordu bıçakla doğramak falan istiyordum:D ama neyse ki kimseyi öldürmeden atlattık
tarafından
valla bana eşim çok karışıyordu isime dellendm al bak dedm elimi surmedm ccga ise de gidemedi korkusuna bakmam dedm :) baktı ilglndi fln okdr karışmıyor isime ki o bakınca bende karismiorm isime glior umrmda olmuyor :) eğer çok bliolrsa onlar baksin
(1,499 puan) tarafından
İnan o laflardan o kadar bıkmışım ki evde sayko gibi geziyom ben bak desem bi bakarlar iki bakarlar üçüncüye yine bana verirler sen anasısın bak diye ama işte çeneleri susmuyo hepsine tek tek anlatmaktan bıktım aynen dediğin gibi alacam elime kibrit hepsini bi yere tıkıştırıp basacam kibritin gözüne o kadar oldum yani düşün
tarafından
Boş ver Boş ver hiçte takma onalr konuştukça gırgıra vur pilav üstü kuru yaptım şimdi onu verecem falan dersin güne soktum pasta börek yer buyur falan de :D bir iki böyle dalga geçince susarlar
Benim büyük kız devamlı ağlardı allahım bi çocuk hiç susmaz mı de susmazdı eşimle Gorumcemin arası iki yaş gorumcem evin en büyük çocuğu neyse arıyor günlük eşimi akşam işten eve gelince o sırada çocukta ağlıyor oluyo başlıyor ay seninde böyle arsizligin yoktuya bu kime çektiyse durup durup böyle diyor iki yaşında ki çocuk kardeşinin bebekliğini nereden bilecekse :D neyse bir dedi iki dedi artık canıma tak etti yine aynısını dedi telefonda bende bağıra bağıra oğlan dayiya kız halaya çekermiş abla arsizliginin nerden geldiğini ordan bil dedim :D :D hahahah eşimde aldım mı lafını dedi kapattı telefonu o oldu bir daha kimse bir şey demedi:D
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Ben daha doguracam gelemem
tarafından
allah kolay doğum nasip etsin inşallah canım ❤
(6,074 puan) tarafından
Aminnnnn hepimize insallah
0 oy
tarafından

Ben daha doğurmadım beni bulaştırma bak :D

tarafından
bulaştirrmym kız ask olsun:) sen doğru önce :))
0 oy
(3,695 puan) tarafından

Kızcağızım annesiz kalır teyzesi ya :( kıyamam onaaa...

0 oy
(795 puan) tarafından

Simdi oldugun yasa bakar :) soyle 100 200 yasina kadar yasa gelirim senin arkandan

tarafından
şuan 24um ben hep 25e KDe yasar ölürm derdm:)) 1senem kaldı :)) bakalım neolck
(795 puan) tarafından
Aa yok ben almayim :)) bu arada yasimiz aynı  bebegime doymadan olmek istemem
tarafından
bendeee Bende istemem :(
(795 puan) tarafından
Allah bize de evlatlarimiza da hayirli ve uzun omurler versin
tarafından
amin inşallah canim

İlgili sorular

0 oy