0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kız bebek isim önerisi yapabilir mısınız böyle lena lina sare hafsa gibi isimler hariç çevrem de çok var bu isimlerden sizin onerileriniz neler bende kız annesi olucam inşallah ilk çocuğum arayış içindeyim :)

11 Cevaplar

+1 oy
(531 puan) tarafından
Ben kizima nilay ismini koyacam ins
tarafından
Güzel isim Allah kucağına almayı nasip etsin sağ salim
-Reklam-
+1 oy
(465 puan) tarafından
Benim cinsiyet belli deil tamda eger olursa selin koycam
tarafından
Allah gönlüne göre versin inşallah
(465 puan) tarafından
Amin icime dogan kizda erkekte olabilir blmiom bakcz ;))
tarafından
Benim içime hep kız doğdu hatta rüyamda da hep kız gördüm cinsiyeti de kız çıktı gönlüme göre oldu şükür :)
(465 puan) tarafından
Ya ben ruyamda bir erkek bir kiz goruyorum herkes kizin olcak diyo ilk zmnlar oglum diye seviyodum smdi kizim diyorum :D
0 oy
(2,177 puan) tarafından
ben betul erva koyacaktimm ablam da yaren diye tutturuyodu :) 
tarafından
Erva ismi de güzelmiş aslında bende çok kararsizim benim beğendiğimi eşim eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum
(2,177 puan) tarafından
bi esine soyle bakalim erva ismi cok hosuma gidiyo benim ya :) biz soyle anlastik iki isim konulacak birini ben birini esim koyacak diye
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Benim kizlar öykü nil ve ilke sara. Cokta severek koyduk 2.yi de koyacaz kismetse daha dogmadi.

Onun dışında vera, mina, nilda, nilsu, ayza isimleri bence hem cok guzel hem anlamli ayrica az var virus gibi yayilmadilar henuz biz zor eledik :)

0 oy
(551 puan) tarafından
İzem 

Esra 

Bilge 

Sevde 

Beste 

Dilara 

Sezin 

Şimal 

Zülal 
0 oy
tarafından

Kızım olsaydı Adelya koyacaktım :)

0 oy
(30 puan) tarafından
Mihrimah koyacaktim cevremdekilerin dili dönmedi soyleyemediler Aysima ve hüma arasında kalmıştım hüma Nur koyduk :))
0 oy
(72 puan) tarafından
Eslem Serra ismini vericez bizde eşimle canım onun dışında aklma gelenler isimler Besra duru.. Eylül.. Kumsal.. Nilda ..
0 oy
tarafından
Bende Alya koyacagim ablamida cok güzel ♡
0 oy
(19 puan) tarafından
Bnmde kızım olacak zehra nur koyacağm
0 oy
(795 puan) tarafından
Elif zeynep ayşegül 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,463,101 soru